Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

To FibaTv ζητάει 19ευρώ τη μέρα για να δω τον αγώνα live. Δε πάνε καλά. Και δυστυχώς τα αγγλοιρλανδικά κανάλια δεν έχουν ιδέα τι είναι μπάσκετ και προτιμούν να δείχνουν κρίκετ.

To FibaTv ζητάει 19ευρώ τη μέρα για να δω τον αγώνα live. Δε πάνε καλά. Και δυστυχώς τα αγγλοιρλανδικά κανάλια δεν έχουν ιδέα τι είναι μπάσκετ και προτιμούν να δείχνουν κρίκετ.

Eurobasket 2011

Δεν παίζει;

Δε παίζει δυστυχώς:

Οι αγώνες του Eurobasket 2011 μεταδίδονται από το EΡΤ webtv MONO ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έψαξα για streaming και βρήκα μόνο ένα με τραγική ποιότητα σε ένα παραθυράκι 300χ200 lol

To δείχνει και στο Sport TV;

Έγινε επεξεργασία από DJD

Παιζει να με ακουσε η μιση Κυπρος στο τριποντο του Ζηση και του Φωτση...

Η πλακα ειναι οτι εχουν την ιδια σχεση με το μπασκετ που εχουν και οι συμπατριωτες του DJD :hehe: ... οποτε το "ΝΑΙ ΡΕ Π$##$^%ΤΗ" δεν το καταλαβε κανεις ...

Παιζει να με ακουσε η μιση Κυπρος στο τριποντο του Ζηση και του Φωτση...

Η πλακα ειναι οτι εχουν την ιδια σχεση με το μπασκετ που εχουν και οι συμπατριωτες του DJD :hehe: ... οποτε το "ΝΑΙ ΡΕ Π$##$^%ΤΗ" δεν το καταλαβε κανεις ...

Και από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα αν επιτρέπεται;:blink:

Γιατί δε μπορεί αλλιώς:hehe:

Αυτό άρχισα να το πιστεύω και εγώ. Καλά αυτός δε νιώθει και παίζει όσο μπορεί (πιθανότατα χωρίς το "φάρμακο" του κ. Μάκη), ο Ζούρος δεν το βλέπει να μην τον βάζει μέσα;

Σε όσα παιχνίδια έχω δει, όποτε μπαίνει ο Μπουρούσης, οποιαδήποτε διαφορά έχουμε, εξανεμίζεται με 3-4 συνεχόμενες αποτυχημένες επιθετικές προσπάθειές του, με την ανύπαρκτη άμυνα του που μόνο φάουλ δίνει και την εκνευριστική τάση του να καμπερώσει στο τρίποντο! :X:

Αυτό άρχισα να το πιστεύω και εγώ. Καλά αυτός δε νιώθει και παίζει όσο μπορεί (πιθανότατα χωρίς το "φάρμακο" του κ. Μάκη), ο Ζούρος δεν το βλέπει να μην τον βάζει μέσα;

Σε όσα παιχνίδια έχω δει, όποτε μπαίνει ο Μπουρούσης, οποιαδήποτε διαφορά έχουμε, εξανεμίζεται με 3-4 συνεχόμενες αποτυχημένες επιθετικές προσπάθειές του, με την ανύπαρκτη άμυνα του που μόνο φάουλ δίνει και την εκνευριστική τάση του να καμπερώσει στο τρίποντο! :X:

Οταν ειχε Κουφο μεσα το Ματς πηγε στους +15, ειναι πολυ γρηγορος παικτης για τοι υψος του. Εχει πολυ καλο πιβοτ και πολυ καλο χουκ.

Ο Μπουρουσης ειναι τελειωμενος...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.