deninho Φεβρουάριος 18, 2009 #401 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 μακράν η πιο σωστά δομημένη ομάδα στη SuperLeague (ακαδημίες, δικό της γήπεδο -αν και αυτό το χάλι να βλέπω κεφάλια αντί για μπάλα δεν επιτρέπεται, με άριστο τμήμα scouting, και με budget που στηρίζεται στα έσοδα της ομάδας κι όχι στα κέφια του ιδιοκτήτη), αλλά με το αθλιότερο τμήμα pr. Σε κάθε ματς ανακοινώσεις, και τώρα ανακοίνωση στη διάρκεια του αγώνα ότι το πέναλτυ κακώς καταλογίστηκε; Πέρα για πέρα unfair, μικρόψυχο, και "εμπρηστικό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 19, 2009 #402 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 μακράν η πιο σωστά δομημένη ομάδα στη SuperLeague (ακαδημίες, δικό της γήπεδο -αν και αυτό το χάλι να βλέπω κεφάλια αντί για μπάλα δεν επιτρέπεται, με άριστο τμήμα scouting, και με budget που στηρίζεται στα έσοδα της ομάδας κι όχι στα κέφια του ιδιοκτήτη), αλλά με το αθλιότερο τμήμα pr. Σε κάθε ματς ανακοινώσεις, και τώρα ανακοίνωση στη διάρκεια του αγώνα ότι το πέναλτυ κακώς καταλογίστηκε; Πέρα για πέρα unfair, μικρόψυχο, και "εμπρηστικό"ε καμια φορα καινε και κανα προπονητικο για πλακα.ανασφαλιστο παντα ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Φεβρουάριος 20, 2009 #403 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 wtf...έχω χάσει το μετρημα με τις ελληνικές ομάδες στα μικρά αθλήματα που πάνε σε final four είτε στους ανδρες είτε στις γυναίκες αυτη τη σεζον...ευγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 22, 2009 #404 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Παπαλουκάς : "Coach, τον έχω τον Διαμαντίδη..." :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 22, 2009 #405 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Άντε αλλοί 2 τίτλοι έμειναν για φέτος στο μπάσκετ. :crazy_pilot: Παπαλουκάς : "Coach, τον έχω τον Διαμαντίδη..." :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 22, 2009 #406 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Επιτέλους, ένα ωραίο ματσάκι, χωρίς φασαρίες, και χωρίς σφαλτσοσφυρίγματα (εκτός από το μόνιμο παράπονό/απορία μου στην Ευρώπη, με το φάουλ του παίκτη που κάνει σκριν). Και το άλλο Σ/Κ, πάλι ντέρμπι-α (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 22, 2009 #407 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Κανε την ομαδα παλι πρωτη! Παναγιωτη! Παναγιωωωτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 22, 2009 #408 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Παπαλουκάς : "Coach, τον έχω τον Διαμαντίδη..." :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 23, 2009 #409 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 “Στην Κρήτη όταν έρχεστε, φέρνετε Νικολούυυυλη, γιατ’ τους βαθμούς θα ψάχνετε απ’ τον Κουτσιανικούυυλη…” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 24, 2009 #410 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Τι εβαλε παλι ο Juninho το παληκαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 24, 2009 #411 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Κανε την ομαδα παλι πρωτη! Παναγιωτη! Παναγιωωωτη! Mην ανησυχεις απο την Κυριακη θα κραταμε με το ενα χερι την κουπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 24, 2009 #412 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Mην ανησυχεις απο την Κυριακη θα κραταμε με το ενα χερι την κουπα...στο ποδοσφαιρο εννοεις ετσι; γιατι στο μπασκετ προβλεψη απο τωρα για 5 αγωνες σε μερικους μηνες ουτε οι ιδιοι οι προπονητες/παιχτες δεν μπορουν να κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2009 #413 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Mην ανησυχεις απο την Κυριακη θα κραταμε με το ενα χερι την κουπα... την Κυριακή θα κατέβεις στο Καραισκάκη χώμα από τη δεύτερη 3άρα από τα Γαλλάκια ο Μπελούτσι και ο Ντομι δεν παίζουν....ο Πάτσα χώμα...Ο Ντιόγο ψόφιος από τα συνεχή παιχνίδια.Ο Τζόλε φέτος σύνταξιμα ένσημα..... Δυστυχώς δεν καθαρίζεις ούτε στο ντέρμπυ.:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 24, 2009 #414 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 εγω πιστευω στη μπαλα μας εχουν + οτι θα ειμαστε χωμα απ την ισπανια. μπαλα ειναι βεβαια, ποτε δεν ξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 24, 2009 #415 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Το μονο που μας μενει ειναι να κατσουμε στον ομορφο καναπε μας απο τις 18,30-23,00 και να παρακολουθουμε τα ματς.....Χ δεν παει με τιποτα στο καραισκακη....Στο μπασκετ λεω νικη του Ολυμπιακου λογω καυτης εδρας και αποθυμενου....Θα ειμαι μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 25, 2009 #416 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Στο μπασκετ λεω νικη του Ολυμπιακου λογω καυτης εδρας και αποθυμενου....Δεν αρκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 25, 2009 #417 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Το μονο που μας μενει ειναι να κατσουμε στον ομορφο καναπε μας απο τις 18,30-23,00 και να παρακολουθουμε τα ματς.....Χ δεν παει με τιποτα στο καραισκακη.... Στο μπασκετ λεω νικη του Ολυμπιακου λογω καυτης εδρας και αποθυμενου.... Θα ειμαι μεσα... Βασικά έχει και σήμερα καναπέ στις 21:45 για εσάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 25, 2009 #418 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 ΑΝΤΕ......ΓΕΡΑ για το 2πλό.......ημίχρονο 0-1.Τελικό 1-2:cool: (ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 25, 2009 #419 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 άντε, και με τη νίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 25, 2009 #420 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 μπαλα να παιξουμε πρωτα και μετα οτι ερθει ηρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts