greekfragma Ιούνιος 1, 2011 #4081 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι συνδεσμίτη ολυμπιακού.....μου πε το εξης:είναι όλοι μιλημένοι να κάνουνε ντου στο γήπεδο και να μπλοκάρουν το πούλμαν του ΠΑΟ πριν φτάσει στο γήπεδο...γενικά μυρίζει μπαρούτι....ελπίζω να μου λέει μπαρούφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2011 Author #4082 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Να δω πότε θα κόψουν κάθε αθλητική δραστηριότητα για 5 χρόνια μπας και στρώσουν λίγο οι κάφροι που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 1, 2011 #4083 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι συνδεσμίτη ολυμπιακού.....μου πε το εξης:είναι όλοι μιλημένοι να κάνουνε ντου στο γήπεδο και να μπλοκάρουν το πούλμαν του ΠΑΟ πριν φτάσει στο γήπεδο...γενικά μυρίζει μπαρούτι....ελπίζω να μου λέει μπαρούφες.Αν γινει αυτο τοτε τον παο τι τον πειραζει?αν δεν γινει αγωνας υπερ του παο δεν μετριεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 1, 2011 #4084 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Λάθος η πληροφορία σου τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 1, 2011 #4085 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 το ντου στο πούλμαν έγινε....αλλά το απέτρεψε η αστυνομία.....το ντου πριν το τέλος του αγώνα ακόμα και με νίκη των γαύρων θα δείξει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 1, 2011 #4086 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Ωραία προσπάθεια ο Καλάθης στο τέλος του ημιχρόνου. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιούνιος 1, 2011 #4087 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Πωωωω τι εκανε ο Καλαθης:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 1, 2011 #4088 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Αλήτες... θα μας γκρεμισουν το εξοχικό... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 1, 2011 #4089 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Ο τεοντοσιτσ το έχει σκεφτεί για καθηγητής υποκριτικής; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 1, 2011 #4090 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Σήμερα άραγε θα κλάψουνε για την διαιτησία ? Θα μας μιλήσει ο Σπανούλης για τις βολές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 1, 2011 #4091 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Εγώ πάντως στις τελευταίες σελίδες βλέπω όλη την ώρα παράπονα / ενστάσεις (αίμα, δάκρυα και ιδρώτα) μόνο από Παναθηναϊκούς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 1, 2011 #4092 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Εμείς χαβαλέ κάνουμε. Με ή χωρίς διαιτησία να χάσουμε ουδέποτε πρόκειται να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία, ούτε θα κλαίνε παίχτες και προπονητές μας για 30 λεπτά στην TV σαν μωράκια. Over & out Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 1, 2011 #4093 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Σήμερα άραγε θα κλάψουνε για την διαιτησία ?Θα μας μιλήσει ο Σπανούλης για τις βολές ? Θες γυαλια επειγοντως, πραγματικα. Απο τις πολλες ωρες που καθεσαι μπροστα στο pc τα ματακια σου δεν μπορουν να δουν πλεον τηλεοραση. Τα κινητα σκριν του Μπατιστ τα βλεπεις? Δωθηκαν στην αρχη δυο φαουλ τα οποια δεν ηταν. Γενικα πολλες φασεις ηταν λαθος. Οπως ενα απο τα φαουλ του Γλυνιαδακη κατω απο την ρακετα. Καταλαβε κατι, οτι εχεις παραγκα διατησιας στο μπασκετ. Δεν παιζει ρολο που νικησα, παλι θα τα λεω... Αντε με το καλο τωρα στο ΟΑΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 1, 2011 #4094 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Εμείς χαβαλέ κάνουμε.Με ή χωρίς διαιτησία να χάσουμε ουδέποτε πρόκειται να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία, ούτε θα κλαίνε παίχτες και προπονητές μας για 30 λεπτά στην TV σαν μωράκια. Over & out Σοπα καλε, σε εχουμε δει και στην μπαλα.... μας δουλευεις ολους μαζι εδω? Εισαι πολυ υπερανω ομαδα ρε παιδι μου. Περσι θυμασαi πως γυρισες το παιχνιδι εεε? Προπερσι? Το '07, ακομα το θυμαμαι το φαουλ στον Πενν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 1, 2011 #4095 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Τι καφρίλα είναι αυτή ρε σεις...Δώστε λεφτά σε όλους τους....πιάνουν τόπο...3-4 πανό με την λέξη ΦΟΥΤΑΝΕΣ και δεν ασχολείται κανείς από τους διοργανωτές....Υγιής αθλητισμός..... :tw: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 1, 2011 #4096 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Μπορώ να καταλάβω να μιλάει κάποιος για παράγκα, όταν η ομάδα δεν αξίζει και την βοηθάει η διαιτησία (βλ. Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο που έβγαινε συνεχώς Ch.L. με μούφα πρωταθλήματα και φαινόταν εκεί ότι δεν άξιζε). Αλλά να λες στο μπάσκετ ότι ο Παναθηναϊκός θέλει παράγκα για να σας κερδίσει ενώ έχει πάρει 6 Ευρωπαϊκά, είναι το λιγότερο αστείο.Είναι σα να μου λες ότι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο επειδή ευνοείται σε κάποιες αποφάσεις έχει παράγκα.Τεσπα, μπράβο στον Ολυμπιακό που κέρδισε, γλίτωσε το 3-3 και το πρωτάθλημα μες το Παλαί, κρίμα που έκανε βλακεία ο Μητσάρας στο τέλος. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι εκτός από το να γκρινιάζει, έχει και λίγη ψυχή μέσα του. Απορώ γιατί συνεχίζει ο Ίβκοβιτς και βάζει τον Τεόντοσιτς μέσα. Αφού έχει δείξει ότι όσο είναι μέσα κάνει κακό στον Ολυμπιακό.Και κλείνοντας να πω ότι τώρα οι βολές είναι αντίστοιχες αριθμητικά με τον προηγούμενο αγώνα. Αφού τα φάουλ έγιναν, λογικό δεν είναι ότι θα εκτελέσει η ομάδα τις βολές; Πρέπει δηλαδή να συμπεράνουμε ότι η διαιτησία ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ ο ΠΑΟ έκανε όντως περισσότερα φάουλ; Δεν θα ήταν χαζό; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιούνιος 1, 2011 #4097 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Και τι περιμενατε να ευνοηθει ο ΠΑΟ και να μπουκαρουν ολοι μεσα? Ουτε απονομη τιτλου δεν θα γινοταν! Ενα πραγμα μονο εχω να πω και ας με διαψευσουν....Οι εκφωνητες οταν παιζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μηπως δεν ξερουν οτι και ο ΠΑΟ ειναι ελληνικη ομαδα γιατι μονο για συστηματα και οδηγιες του ΟΣΦΠ ακουω κοντρα σε μια ξενη μισητη ομαδα! Να δω τωρα που θα παρουν ποδι απο τα κρατικα μερικα ατομα μπας και βαλουν μυαλο(δεν εννοω να χασει καποιος τη δουλεια του αλλα να μεινει ο πιο ικανος) p.s : ΝΒΑ καλει Burusis:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 1, 2011 #4098 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Και τι περιμενατε να ευνοηθει ο ΠΑΟ και να μπουκαρουν ολοι μεσα? Ουτε απονομη τιτλου δεν θα γινοταν! Ενα πραγμα μονο εχω να πω και ας με διαψευσουν....Οι εκφωνητες οταν παιζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μηπως δεν ξερουν οτι και ο ΠΑΟ ειναι ελληνικη ομαδα γιατι μονο για συστηματα και οδηγιες του ΟΣΦΠ ακουω κοντρα σε μια ξενη μισητη ομαδα! Να δω τωρα που θα παρουν ποδι απο τα κρατικα μερικα ατομα μπας και βαλουν μυαλο(δεν εννοω να χασει καποιος τη δουλεια του αλλα να μεινει ο πιο ικανος) p.s : ΝΒΑ καλει Burusis:dance3::dance3:Μα τούρκικη ομάδα είναι ο ΠΑΟ.Περιμένεις τίποτα καλύτερο από την Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση sponsored by Κόκκαλης ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 1, 2011 #4099 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W9uSo_EWsvk&feature=player_embedded]YouTube - Shaquille O'Neal Announces RETIREMENT![/ame] Και λιγα λεπτα μετα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OnvLqUdcD_k&feature=player_embedded]YouTube - Shaquille O'Neal[/ame] παλικαρι απο τα λιγα Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2011 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 2, 2011 #4100 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Εχθές μου άρεσε πολύ περισσότερο η μετάδοση από τους δύο προηγούμενους τελικούς. Ήταν σχεδόν αμερόληπτη, λες και τους είχε απειλήσει κάποιος. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους διαιτητές εχθές, μόνοι μας χάσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts