Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι συνδεσμίτη ολυμπιακού.....μου πε το εξης:

είναι όλοι μιλημένοι να κάνουνε ντου στο γήπεδο και να μπλοκάρουν το πούλμαν του ΠΑΟ πριν φτάσει στο γήπεδο...γενικά μυρίζει μπαρούτι....

ελπίζω να μου λέει μπαρούφες.

σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι συνδεσμίτη ολυμπιακού.....μου πε το εξης:

είναι όλοι μιλημένοι να κάνουνε ντου στο γήπεδο και να μπλοκάρουν το πούλμαν του ΠΑΟ πριν φτάσει στο γήπεδο...γενικά μυρίζει μπαρούτι....

ελπίζω να μου λέει μπαρούφες.

Αν γινει αυτο τοτε τον παο τι τον πειραζει?αν δεν γινει αγωνας υπερ του παο δεν μετριεται?

Εμείς χαβαλέ κάνουμε.

Με ή χωρίς διαιτησία να χάσουμε ουδέποτε πρόκειται να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία, ούτε θα κλαίνε παίχτες και προπονητές μας για 30 λεπτά στην TV σαν μωράκια.

Over & out :)

Σήμερα άραγε θα κλάψουνε για την διαιτησία ?

Θα μας μιλήσει ο Σπανούλης για τις βολές ? :D

Θες γυαλια επειγοντως, πραγματικα. Απο τις πολλες ωρες που καθεσαι μπροστα στο pc τα ματακια σου δεν μπορουν να δουν πλεον τηλεοραση. Τα κινητα σκριν του Μπατιστ τα βλεπεις? Δωθηκαν στην αρχη δυο φαουλ τα οποια δεν ηταν. Γενικα πολλες φασεις ηταν λαθος. Οπως ενα απο τα φαουλ του Γλυνιαδακη κατω απο την ρακετα.

Καταλαβε κατι, οτι εχεις παραγκα διατησιας στο μπασκετ. Δεν παιζει ρολο που νικησα, παλι θα τα λεω...

Αντε με το καλο τωρα στο ΟΑΚΑ.

Εμείς χαβαλέ κάνουμε.

Με ή χωρίς διαιτησία να χάσουμε ουδέποτε πρόκειται να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία, ούτε θα κλαίνε παίχτες και προπονητές μας για 30 λεπτά στην TV σαν μωράκια.

Over & out :)

Σοπα καλε, σε εχουμε δει και στην μπαλα.... μας δουλευεις ολους μαζι εδω?

Εισαι πολυ υπερανω ομαδα ρε παιδι μου.

Περσι θυμασαi πως γυρισες το παιχνιδι εεε?

Προπερσι?

Το '07, ακομα το θυμαμαι το φαουλ στον Πενν.

Τι καφρίλα είναι αυτή ρε σεις...Δώστε λεφτά σε όλους τους....πιάνουν τόπο...

3-4 πανό με την λέξη ΦΟΥΤΑΝΕΣ και δεν ασχολείται κανείς από τους διοργανωτές....

Υγιής αθλητισμός..... :tw:

• Like 1

Μπορώ να καταλάβω να μιλάει κάποιος για παράγκα, όταν η ομάδα δεν αξίζει και την βοηθάει η διαιτησία (βλ. Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο που έβγαινε συνεχώς Ch.L. με μούφα πρωταθλήματα και φαινόταν εκεί ότι δεν άξιζε). Αλλά να λες στο μπάσκετ ότι ο Παναθηναϊκός θέλει παράγκα για να σας κερδίσει ενώ έχει πάρει 6 Ευρωπαϊκά, είναι το λιγότερο αστείο.

Είναι σα να μου λες ότι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο επειδή ευνοείται σε κάποιες αποφάσεις έχει παράγκα.

Τεσπα, μπράβο στον Ολυμπιακό που κέρδισε, γλίτωσε το 3-3 και το πρωτάθλημα μες το Παλαί, κρίμα που έκανε βλακεία ο Μητσάρας στο τέλος. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι εκτός από το να γκρινιάζει, έχει και λίγη ψυχή μέσα του. Απορώ γιατί συνεχίζει ο Ίβκοβιτς και βάζει τον Τεόντοσιτς μέσα. Αφού έχει δείξει ότι όσο είναι μέσα κάνει κακό στον Ολυμπιακό.

Και κλείνοντας να πω ότι τώρα οι βολές είναι αντίστοιχες αριθμητικά με τον προηγούμενο αγώνα. Αφού τα φάουλ έγιναν, λογικό δεν είναι ότι θα εκτελέσει η ομάδα τις βολές; Πρέπει δηλαδή να συμπεράνουμε ότι η διαιτησία ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ ο ΠΑΟ έκανε όντως περισσότερα φάουλ; Δεν θα ήταν χαζό;

• Like 4

Και τι περιμενατε να ευνοηθει ο ΠΑΟ και να μπουκαρουν ολοι μεσα? Ουτε απονομη τιτλου δεν θα γινοταν! Ενα πραγμα μονο εχω να πω και ας με διαψευσουν....Οι εκφωνητες οταν παιζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μηπως δεν ξερουν οτι και ο ΠΑΟ ειναι ελληνικη ομαδα γιατι μονο για συστηματα και οδηγιες του ΟΣΦΠ ακουω κοντρα σε μια ξενη μισητη ομαδα! Να δω τωρα που θα παρουν ποδι απο τα κρατικα μερικα ατομα μπας και βαλουν μυαλο(δεν εννοω να χασει καποιος τη δουλεια του αλλα να μεινει ο πιο ικανος)

p.s : ΝΒΑ καλει Burusis:dance3::dance3:

Και τι περιμενατε να ευνοηθει ο ΠΑΟ και να μπουκαρουν ολοι μεσα? Ουτε απονομη τιτλου δεν θα γινοταν! Ενα πραγμα μονο εχω να πω και ας με διαψευσουν....Οι εκφωνητες οταν παιζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μηπως δεν ξερουν οτι και ο ΠΑΟ ειναι ελληνικη ομαδα γιατι μονο για συστηματα και οδηγιες του ΟΣΦΠ ακουω κοντρα σε μια ξενη μισητη ομαδα! Να δω τωρα που θα παρουν ποδι απο τα κρατικα μερικα ατομα μπας και βαλουν μυαλο(δεν εννοω να χασει καποιος τη δουλεια του αλλα να μεινει ο πιο ικανος)

p.s : ΝΒΑ καλει Burusis:dance3::dance3:

Μα τούρκικη ομάδα είναι ο ΠΑΟ.

Περιμένεις τίποτα καλύτερο από την Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση sponsored by Κόκκαλης ?

• Like 1

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W9uSo_EWsvk&feature=player_embedded]YouTube - ‪Shaquille O'Neal Announces RETIREMENT!‬‏[/ame]

Και λιγα λεπτα μετα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OnvLqUdcD_k&feature=player_embedded]YouTube - ‪Shaquille O'Neal‬‏[/ame]

παλικαρι απο τα λιγα:p

Έγινε επεξεργασία από jesus

Εχθές μου άρεσε πολύ περισσότερο η μετάδοση από τους δύο προηγούμενους τελικούς. Ήταν σχεδόν αμερόληπτη, λες και τους είχε απειλήσει κάποιος. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους διαιτητές εχθές, μόνοι μας χάσαμε :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.