Evan Μάϊος 26, 2011 #4041 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Βιαστηκα να μιλησω τελικα! Παμε ρε Παναθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 26, 2011 #4042 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 τη τριτη ειναι το επομενο παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 26, 2011 #4043 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 την κυριακή στις 22.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 26, 2011 #4044 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 C-C-C-C-Combo breaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 26, 2011 #4045 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Αγανακτισμένοι στο ΣΕΦ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2011 #4046 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 το 1080i του ERT HD σας φαίνεται και εσάς απαράδεκτο σε σχέση με HD της nova ή άλλων καναλιών του εξωτερικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 28, 2011 #4047 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 το 1080i του ERT HD σας φαίνεται και εσάς απαράδεκτο σε σχέση με HD της nova ή άλλων καναλιών του εξωτερικού?μόνο ο αγώνας θα είναι HD και όχι τα υπόλοιπα (έχει ξεκινήσει ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 28, 2011 #4048 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 το 1080i του ERT HD σας φαίνεται και εσάς απαράδεκτο σε σχέση με HD της nova ή άλλων καναλιών του εξωτερικού?Δεν ξέρω σε σχέση με Nova αλλά νομίζω σε σχέση με παλιότερες μεταδόσεις πράγματι είναι χειρότερο. Επιπλέον έχει πολλά ψιλό-προβληματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2011 #4049 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 ευτυχώς γιατί είδα τα εσωτερικά πλάνα στο στούντιο της ΕΡΤ για αρχή που σχολίαζε ο Σάντος και απογοητεύτηκα. 1ον ματσάρα....και ας ήταν οριακά offside η κάθετη στον Giggs. 2ον ματσάρα....και ας μην έπιασαν όλες οι κομπίνες της Barca όπως η εκπληκτική με το φάουλ. 3ον ματσάρα....γιατί έχει ρυθμό, φάσεις, διεκδικήσεις και μια Manchester που μπορεί να πιέσει αρκετά και να δημιουργήσει αντίπαλο δέος ωστέ να παίζεται η μπάλα πάνω κάτω σε όλο το γήπεδο χωρίς να περιμένει την Barca πίσω και να βλέπουμε το κλασσικό βαρετό (για κάποιους) passing game των Ισπανών. 4ον ματσάρα.....γιατί και στο β' ημίχρονο πάλι χαμός θα γίνει...... 5ον που είναι ο jimmy jump μωρέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 28, 2011 #4050 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Τί πίνουν (οι της μπαρτσα) και τρέχουν έτσι ρε παιδιά 90'; Δεν μπορεί.. 5ον που είναι ο jimmy jump μωρέ? Μπήκε κάποιος αλλά η UEFA το έκρυψε. Μάλλον αυτός ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάϊος 28, 2011 #4051 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Καλος αγωνας αν και ηλπιζα να μην συνεχιστουν οι πασες της Barca με τετοιο ρυθμο(ουτε κορνερ δεν εκτελουν πια?) Πιστευω πως αυτο ηταν το υψηλοτερο σημειο της Barca και του χρονου αλλες ομαδες πιο φρεσκιες θα δωσουν παρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 28, 2011 #4052 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Τί πίνουν (οι της μπαρτσα) και τρέχουν έτσι ρε παιδιά 90'; Δεν μπορεί..να την πω την κακία μου ? ρώτα το συκώτι του Αμπιντάλ που ενώ είχε καρκίνο(και καλά) μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 28, 2011 #4053 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 να την πω την κακία μου ? ρώτα το συκώτι του Αμπιντάλ που ενώ είχε καρκίνο(και καλά) μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση..Sorry, αλλά πολύ conspiracy theory η παρέμβαση σου.Παρεπιπτόντως αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχε διαγνωσθεί ΟΓΚΟΣ στον συκώτι.Από εκεί κάνουνε βιοψία και βλέπουνε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης.Κακοήθης είναι καρκίνος, αν είναι κακοήθης συνήθως είναι bad news.Αν είναι καλοήθης αφαιρείται και τέλος ή γίνονται και μερικές προληπτικές ακτινοβολίες και φαρμακευτικές αγωγές και είσαι περδίκι.Δεν είχανε πει τι ήτανε τελικά, αφού ζήτησε ο ίδιος αλλά και η ομάδα στους δημοσιογράφους κλπ να έχει ο παίχτης την ιδιωτική του ζωή και να μην γίνει το θέμα tabloid circus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 28, 2011 #4054 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 μιλάμε για όγκο στο συκώτι .. σου αφαιρούν ένα κομμάτι ζωτικού οργάνου και μετά από ένα μήνα μπαίνεις στα γήπεδα και παίζεις σε τέτοιο επίπεδο ? μόνο εγώ το σκέφτομαι νομίζεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2011 #4055 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 την προηγούμενη εβδομάδα ήταν γιατροί για anti-doping control στο προπονητικό κέντρο της Μπαρσελόνα.Επίσης, στις 17/3 έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε 10 παίκτες.Ούτε στη μία, ούτε στην άλλη περίπτωση ακούστηκε κάτι. Το γεγονός ότι είναι 2-3 βδομάδες που έχει ξεκαθαρίσει η Μπαρσελόνα το Πρωτάθλημα, και είχαν καιρό να ξεκουραστούν, προφανώς, και δε μας λέει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 28, 2011 #4056 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 μάλλον παρεξηγήθηκα .. δεν αμφιβάλω ούτε στο ελάχιστο ότι έπαιξε καλύτερα η μπάρτσα και ότι άξιζε να το πάρει .. αλλά το όλο θέμα με τον αμπινταλ μου κινεί την περιέργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 28, 2011 #4057 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Εδώ είχε παίξει ο Καραγκουνοβούτης CL τραυματίας, ένας ΑΘΛΗΤΗΣ με το Α κεφαλαίο θα κώλονε ? Ενάμισης μήνας δεν είναι και λίγος.Δεν έκοψε τένοντα, ούτε κανά χιαστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 29, 2011 #4058 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Ρε παιδιά μόνο εγώ νομίζω ότι ο Βαν Ντε Σαάρ ήταν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από τον εαυτό του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 29, 2011 #4059 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Ρε παιδιά μόνο εγώ νομίζω ότι ο Βαν Ντε Σαάρ ήταν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από τον εαυτό του; Μόνο για το 2ο goal μπορείς να του ΨΙΛΟπροσάψεις κάτι. Στα υπόλοιπα δεν είχε την παραμικρή ευθύνη. Έκανε και 2-3 καλές αποκρούσεις άλλωστε. Μην ξεχνάς, το ασχημόπαπο είναι και σε ηλικία αλτσχάιμερ ( αλλά παρά ταύτα ήταν άνετα ακόμα και τώρα στους top 5-10 goalkeepers της σεζόν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 29, 2011 #4060 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Αφήνουν πολυ φαρμακο παντως νόμιμα σε αυτο το επιπεδο.Αν καποιος ξερει λιγο απο αυτα δε νομιζω να απορει γιατι σε τετοιο επιπεδο τρεχουν πανω κατω 90 λεπτα :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts