raven_g20 Αύγουστος 23, 2010 #2921 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=O-Xow_F6XtY]YouTube - Guilherme[/ame]Κοίτα τι παίχτη δεν κυνηγήσαμε εν τέλλει για να πάρουμε τον τσίτε ή τον αμπαμπουμπου ή και εγώ δεν ξέρω ποιον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 23, 2010 #2922 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Για μπλάνκο πάει η δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 23, 2010 #2923 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Για μπλάνκο πάει η δουλειά Αχ! μακάρι να μας κάνετε τέτοιο δώρο! Η πιο καλή είδηση που άκουσα τελευταία. Ασε που γουστάρω και το Μάντζιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 23, 2010 #2924 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Και τον Κλέιτον θα πάρεις...μια χαρά θα είσαι....και εμείς τον...Ζορρό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 23, 2010 #2925 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Να χ#4ω μέσα τη πολιτεία και τη μέριμνα που δείχνει στα ολυμπιακά έργα και πόσο μάλλον στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Περιμένει από τις νοικάρηδες παε να συντηρήσουν τη πατάτα του καλατράβα :rant:Άντε να γίνει το ριμαδογήπεδο στο βοτανικό να ησυχάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 23, 2010 #2926 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Πόσα είπαμε ότι έπαιρνε τον μήνα, η κυρία που ήταν υπεύθυνη για το ΟΑΚΑ; Ο πρόεδρος; Ο αντιπρόεδρος; Ο πάρα-αντπρόεδρος; Ο επίτιμος πρόεδρος; Ο γραμματέας; Ο αντιγραμματέας; Ο ταμίας κοκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 24, 2010 #2927 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 τελικά έχω αρχίσει και συμπαθώ τους ΑΕΚτζίδες......είναι κάτι μεταξύ donald duck και goofyhttp://sport24.gr/football/omades/Aek/eskapsan_to_ghpedo_ths_smurnhs.482620.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 25, 2010 #2928 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 τελικά έχω αρχίσει και συμπαθώ τους ΑΕΚτζίδες......είναι κάτι μεταξύ donald duck και goofyhttp://sport24.gr/football/omades/Aek/eskapsan_to_ghpedo_ths_smurnhs.482620.htmlΡε συ, απλα δεν γινονται αυτα τα πραγματατι πλυση εγκεφαλου (ή οτι τελοσπαντων εχουν στην κρανιακη τους κοιλοτητα) πρεπει να εχουν υποστει για να αντιδρουν με τετοιο τροπο?Δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους?Γιατι δεν δειχνουν αντιστοιχο ζηλο για αλλα προβληματα τοπικα αλλα και εθνικα?Καθε μερα που περνα απογοητευομαι ολο και περισσοτερο με το επιπεδο των "συμπολιτων" μουκατρακυλα με ολη τη σημασια της λεξης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2010 #2929 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Ρε συ, απλα δεν γινονται αυτα τα πραγματατι πλυση εγκεφαλου (ή οτι τελοσπαντων εχουν στην κρανιακη τους κοιλοτητα) πρεπει να εχουν υποστει για να αντιδρουν με τετοιο τροπο?Δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους?Γιατι δεν δειχνουν αντιστοιχο ζηλο για αλλα προβληματα τοπικα αλλα και εθνικα?Καθε μερα που περνα απογοητευομαι ολο και περισσοτερο με το επιπεδο των "συμπολιτων" μουκατρακυλα με ολη τη σημασια της λεξης....Αναφέρεσαι σε μια παρέα 5 , 6 ατόμων που ακόμα και ως στατιστικό δείγμα επί του πληθυσμού είναι ανύπαρκτο.Αν επισκεφτείς το Δαφνί, θα μείνεις έκθαμβος από το πλήθος των ανθρώπων που πιθανώς είναι σε χειρότερη κατάσταση.Ολόκληρο στάδιο, γιατί δεν είχε φύλακα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 25, 2010 #2930 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Εμένα πάντως μου αρκεί αυτό το στατιστικό δείγμα για να αντιπαθήσω τον Πανιώνιο. :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 25, 2010 #2931 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αναφέρεσαι σε μια παρέα 5 , 6 ατόμων που ακόμα και ως στατιστικό δείγμα επί του πληθυσμού είναι ανύπαρκτο.Αν επισκεφτείς το Δαφνί, θα μείνεις έκθαμβος από το πλήθος των ανθρώπων που πιθανώς είναι σε χειρότερη κατάσταση.Ολόκληρο στάδιο, γιατί δεν είχε φύλακα;Γιαγκο μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις.Το Δαφνι το θεωρω ακυρο σαν παραδειγμα μιας και εκει μιλαμε για εγκλειστους ή/και νοσηλευομενους ασθενεις.Τα ατομα της ειδησης κυκλοφορουν ελευθεροι, ψηφιζουν, οδηγουν και αποτελουν ενεργο κομματι της κοινωνιας μαςΚαι σε καμια περιπτωση δεν ηταν 5-6 αλλα 150 συμφωνα με την ειδησηΚαι δεν περιοριζομαι σε αυτο το περιστατικο και μονοαλλα στο γενικοτερο φαινομενο της εκρηξης βιας απο οπαδους/συνδεσμους ομαδων τα τελευταια χρονιαμε ασημαντες/δευτερευουσας σημασιας φαινομενικα αφορμες. Μπορει να μην εχω τα χρονια σου αλλα δεν θυμαμαι ξανα στο προσφατο παρελθον να γινονται τετοιες συρραξειςσε αγωνα χαντμπολ πχ, ουτε να μαζευονται convoy 1000 οπαδων και να δινουν ραντεβου για οργανωμενη συμπλοκη σε συγκεκριμενο χωρο και χρονο.Σιγουρα το προσχημα της ποδοσφαιρικης ομαδας παντα αποτελουσε αφορμη για να πεσουν μερικα καδρονια και να ανοιξουν μερικες μυτες και κεφαλια εδω και δεκαετιες.Κι εγω εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση αθελα μου κι εχω αρπαξει και μερικες.Το θεμα ειναι οτι πλεον αυτες οι συρραξεις εχουν παρει αρκετα πιο αγρια και οργανωμενη μορφη.Θες τα κινητα τηλεφωνα και το Internet?Θες ο ξεπεσμος των αξιων και το ξεπουλημα των θεσμων?Για καποιους παντως λογους, οι αντιδρασεις αυτες εμενα μου θυμιζουν πλεονοργανωμενο εγκλημα ντυμενο προχειρα με εναν μανδυα βλακειας και οπαδικοτηταςκαι δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η κατασταση αυτη συντηρειται τεχνηεντως εξυπηρετωντας σσυμφεροντα τριτων. Οι πυρηνες ειναι λιγο πολυ γνωστοι στις αρχες. Κατα την αποψη μου θα μπορουσαν να "φανε" παραδειγματικα τους αρχηγους τουςκαι απλα να αφησουν τα κοπαδια να διαλυθουν Απλα δυστυχως δεν νομιζω οτι υπαρχει διαθεση για καθαρση.τελος offtopic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 25, 2010 #2932 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 εγώ πλέον έχω αντιπαθήσει, όσο δεν πάει άλλο τον "κύριο" Τσακίρη, που θεωρεί ξεφτύλα να παραχωρήσει το γήπεδο σε μια ΠΑΕ που είχε ανάγκη -δεν είναι ότι είχε αμελήσει ή ότι έφερε ευθύνη η ίδια-, και ότι δεν είναι τσάτσος...α. Ποινή στον Τσακίρηβ. Να μην παραχωρηθεί κανένα γήπεδο στην ΠΑΕ Πανιώνιος για όσα ματς χρειαστεί να παίξει μακριά από το γήπεδο της Ν. Σμύρνης. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 25, 2010 Author #2933 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Και εγώ ντρέπομαι για τους φιλάθλους τις ομάδας μου. Πίστευα ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν επίπεδο, αλλά με αυτά που βλέπω ντρέπομαι. Αυτό μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 25, 2010 #2934 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Και τι να σου κάνει ένας φύλακας; Κι εδώ το κράτος/πολιτεία φταίει; Και όταν επιτέθηκαν στον Μπάγεβιτς κι εκεί το κράτος φταίει; Βρήκαμε την εύκολη λύση για όλα τα προβλήματα....Αυτοί που είναι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι:α) Οι παράγοντες που ασχολούνται με τις ομάδες μόνο και μόνο, για να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.β) Οι (κ)οπαδικές φυλλάδες που φανατίζουν και δηλητηριάζουν τα μυαλά των οπαδών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2010 #2935 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Γιαγκο μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις.Το Δαφνι το θεωρω ακυρο σαν παραδειγμα μιας και εκει μιλαμε για εγκλειστους ή/και νοσηλευομενους ασθενεις.Τα ατομα της ειδησης κυκλοφορουν ελευθεροι, ψηφιζουν, οδηγουν και αποτελουν ενεργο κομματι της κοινωνιας μαςΚαι σε καμια περιπτωση δεν ηταν 5-6 αλλα 150 συμφωνα με την ειδησηΚαι δεν περιοριζομαι σε αυτο το περιστατικο και μονοαλλα στο γενικοτερο φαινομενο της εκρηξης βιας απο οπαδους/συνδεσμους ομαδων τα τελευταια χρονιαμε ασημαντες/δευτερευουσας σημασιας φαινομενικα αφορμες. Μπορει να μην εχω τα χρονια σου αλλα δεν θυμαμαι ξανα στο προσφατο παρελθον να γινονται τετοιες συρραξειςσε αγωνα χαντμπολ πχ, ουτε να μαζευονται convoy 1000 οπαδων και να δινουν ραντεβου για οργανωμενη συμπλοκη σε συγκεκριμενο χωρο και χρονο.Σιγουρα το προσχημα της ποδοσφαιρικης ομαδας παντα αποτελουσε αφορμη για να πεσουν μερικα καδρονια και να ανοιξουν μερικες μυτες και κεφαλια εδω και δεκαετιες.Κι εγω εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση αθελα μου κι εχω αρπαξει και μερικες.Το θεμα ειναι οτι πλεον αυτες οι συρραξεις εχουν παρει αρκετα πιο αγρια και οργανωμενη μορφη.Θες τα κινητα τηλεφωνα και το Internet?Θες ο ξεπεσμος των αξιων και το ξεπουλημα των θεσμων?Για καποιους παντως λογους, οι αντιδρασεις αυτες εμενα μου θυμιζουν πλεονοργανωμενο εγκλημα ντυμενο προχειρα με εναν μανδυα βλακειας και οπαδικοτηταςκαι δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η κατασταση αυτη συντηρειται τεχνηεντως εξυπηρετωντας σσυμφεροντα τριτων. Οι πυρηνες ειναι λιγο πολυ γνωστοι στις αρχες. Κατα την αποψη μου θα μπορουσαν να "φανε" παραδειγματικα τους αρχηγους τουςκαι απλα να αφησουν τα κοπαδια να διαλυθουν Απλα δυστυχως δεν νομιζω οτι υπαρχει διαθεση για καθαρση.τελος offtopicΟ ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι σαν το ουίσκι που όσο παλιώνει στα βαρέλια γίνετε καλύτερο.Έχω συναντήσει ηλικιωμένους ανώριμους στόκους και σοφούς πιτσιρικάδες. Κάλλιστα μπορεί να έχεις ποιο σφαιρική εικόνα και καλύτερη άποψη από μένα.Δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι οπαδοί. Συνήθως αυτοί πού τους τραβάνε είναι 5 - 6 άντε 10. Αν δεν είναι εγκάθετοι πληρωμένοι για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ζέοντα προβλήματα της χώρας, τότε είναι τρελοί γιατί αυτές οι πράξεις δεν επιφέρουν κανένα οικονομικό η άλλο όφελος στην ομάδα. Εν τέλει πόσο είναι αυτό το ποσοστό που ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο σε σχέση με τους φιλάθλους που απλά υποστηρίζουν την ομάδα τους; Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι μηδαμινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 26, 2010 #2936 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Βατός όμιλος για Πανάθα...Πρόβλημα με Καζάν αλλά τις άλλες τρεις τις έχουμε για πλάκα.. Ειδικά αυτή η ομαδούλα από την Ισπανία..πως την λένε μωρέ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 26, 2010 #2937 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Επιτέλους. Αρκετά χρόνια περίμενα να ξαναδώ από κοντά την Barca.:happy2::happy2::happy2: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 26, 2010 #2938 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Βατός όμιλος για Πανάθα...Πρόβλημα με Καζάν αλλά τις άλλες τρεις τις έχουμε για πλάκα.. Ειδικά αυτή η ομαδούλα από την Ισπανία..πως την λένε μωρέ??? wtf? Με πόσους θα παίξουμε φέτος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Αύγουστος 26, 2010 #2939 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 ελπιζω να μη κλαιει παλι ο μεσσι που θα χει τον βυντριτς μαντουμαν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 26, 2010 #2940 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Τον ήπιαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts