Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Η ομάδα της Πορτογαλίας είναι από σήμερα, μαζί με τους Γερμανούς [ποδόσφαιρο και γενικότερα], και τους Ισπανούς [στο μπάσκετ], στο πάνθεον των αντιπαθέστερων... Congrats....

Νομίζω ότι ήταν αντιπαθέστατοι από πάντα οι Πορτογάλοι στη μπάλα...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Η ομάδα της Πορτογαλίας είναι από σήμερα, μαζί με τους Γερμανούς [ποδόσφαιρο και γενικότερα], και τους Ισπανούς [στο μπάσκετ], στο πάνθεον των αντιπαθέστερων... Congrats....

γιατι; επειδη ριξανε 7;

Όπως είπε και ο winters ήταν ανέκαθεν αντιπαθητική ομάδα, αλλά πλέον μπήκε στο πάνθεον, ναι εξαιτίας των 7 γκολ απέναντι σε μια ομάδα σαφώς μικρότερης δυναμικότητας.

Αν βρουν μια σοβαρή ομάδα απέναντί τους, κάνουν προσευχές, θυσίες, τάματα, ανάβουν λαμπάδες κλπ, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Αν δεν τα καταφέρουν, στο τέλος του ματς βάζουν τα κλάματα, και ζητάνε προστασία από τους αγαπητικούς τους.

ουτε εγω συμφωνω με τα 7 γκολ σε επισημο ματς , ειδικα μουντιαλικο αλλα ετσι οπως μπηκαν, πραγματικα ηταν για 10 γκολ η κορεα.

ειναι αδιανοητο να παρατας το παιχνιδι μετα το 2/3-0 με τετοιο τροπο. Φαγανε 4-5 γκολ με 3 πασες, ΟΥΤΕ ΚΑΝ πιεζε η πορτογαλια. Δηλαδη τι να κανανε; απ το 60 να γυρναγανε την μπαλα λες και ηταν στο 85;

7 γκολ δεν ρίχνεις στην Βόρειο Κορέα διότι το λιγότερο θυμάσαι τι καθεστώς υπάρχει εκεί και σκέφτεσαι ότι αν κάποιος υψηλά ιστάμενος του καθεστώτος πάρει ανάποδες μπορεί κάποιοι παίχτες, ίσως μαζί με τις οικογένειές τους, να την πληρώσουν ακριβά αυτή την... ατίμωση της χώρας τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν ξέρω, ίσως πάλι να κάνω λάθος ή/και να γίνομαι υπερβολικός.

Πως το κόβετε να ζητάνε οι κορεάτες πολιτικό άσυλο; :p

Κάτι είχε γίνει πριν κάτι ημέρες αν πηρε το αυτί σου. Έλειπαν 4 παίχτες από τον αγώνα με τη Βραζιλία.

7 γκολ δεν ρίχνεις στην Βόρειο Κορέα διότι το λιγότερο θυμάσαι τι καθεστώς υπάρχει εκεί και σκέφτεσαι ότι αν κάποιος υψηλά ιστάμενος του καθεστώτος πάρει ανάποδες μπορεί κάποιοι παίχτες, ίσως μαζί με τις οικογένειές τους, να την πληρώσουν ακριβά αυτή την... ατίμωση της χώρας τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ας το σκεφτόταν καλύτερα οι ίδιοι οι Κορεάτες αυτό. Οι πορτογάλοι δεν ίδρωσαν για να φτάσουν στο 7. Και όταν σου έρχεται η μπάλα στα πόδια, δεν την βγάζεις επίτηδες άουτ. Άσε που δεν πιστεύω να στοιχιμάτισε κανείς στην Κορέα ούτε με +3 Hc, ώστε να έχουμε έναν καινούργιο Εσκομπάρ....

Σε κάθε περίπτωση πάντως νομίζω ότι είσαι όντως υπερβολικός.

Ας κοιτάξουμε να εκδημοκρατιστούμε εμείς σαν χώρα κάποια στιγμή την επόμενη χιλιετία και μετά κρίνουμε και το πόσο δημοκρατικά είναι άλλα κράτη..

Μήπως να κλείσουμε και το φόρουμ κιολας επειδή εσύ είσαι μέσα στην μαυρίλα;

Ναι ρε συ, αλλα οι δυο 3αδες γκολ σε 7λεπτα ουτε στα οικογενειακα διπλα δεν μπαινουν. Kαταλαβαινω τι λες, αλλα οι κορεατες απ το 60 κ μετα δεν υπηρχαν στο γηπεδο.

Ναι ρε συ, αλλα οι δυο 3αδες γκολ σε 7λεπτα ουτε στα οικογενειακα διπλα δεν μπαινουν. Kαταλαβαινω τι λες, αλλα οι κορεατες απ το 60 κ μετα δεν υπηρχαν στο γηπεδο.

Δεν μπαίνουν μόνο σε οικογενειακά διπλά. Έχουν μπει σε πολλές περιπτώσεις 3 γκολ στο δεκάλεπτο με ποιο εύκολο παράδειγμα να θυμηθώ το Ρόμα-Παναθηναϊκός 2-3. Η Ρόμα τα έτρωγε ποιο γρήγορα από τους Κορεάτες, αν και σε αγώνα Ρόμα - Βόρεια Κορέα θα στοιχημάτιζα υπέρ της Ρόμας.

και εκει ειναι η διαφορα : οι κορεατες αντι να πουνε κατσε μη φαμε 10 γκολ, δεν εκαναν τιποτα για να αποφυγουν το διασυρμο, και εφαγαν και τη 2η 3αδα γκολ σε 6-7 λεπτα :)

το ζαλιζουμε παντως , οτι εγινε εγινε :p ας δουμε εμας σημερα τι θα κανουμε

[γραφικός]Πάλεψαν σαν λιοντάρια οι χαλκέντεροι ήρωες την εθνικής μας, αλλά η κακία στιγμή/διαιτησία/παράγκα του μουντιάλ/αδελφή δεν μας άφησε να νικήσουμε![/γραφικός]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.