greekfragma Δεκέμβριος 3, 2008 #241 Δεκέμβριος 3, 2008 για να δούμε εάν κολυμπάει ο γάυρος σε κρύα νερά. α! και για να μην ξεχνιόμαστε........αφού ο Πανιώνιος πήγε στο Καραϊσκάκη για το 2πλό.....έφαγε 4.....και το γήπεδο χειροκρότησε και τον Λεμονή που το πάλεψε το παιχνίδι..... ε μετά απο 2 αγωνιστικές του Λεμονή στον Πανιώνιο και αφού έδωσε και την 4άρα στην παράγκα καλή είναι και η παραίτηση http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/index.html ε ρε γέλια που έχουν τα γαυράκια
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2008 #243 Δεκέμβριος 3, 2008 για να δούμε εάν κολυμπάει ο γάυρος σε κρύα νερά.α! και για να μην ξεχνιόμαστε........αφού ο Πανιώνιος πήγε στο Καραϊσκάκη για το 2πλό.....έφαγε 4.....και το γήπεδο χειροκρότησε και τον Λεμονή που το πάλεψε το παιχνίδι..... ε μετά απο 2 αγωνιστικές του Λεμονή στον Πανιώνιο και αφού έδωσε και την 4άρα στην παράγκα καλή είναι και η παραίτηση http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/index.html ε ρε γέλια που έχουν τα γαυράκια Μπαα δεν κολυμπάει, πάγωσε :hang3:
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2008 #244 Δεκέμβριος 6, 2008 Η διαιτησια ειναι σιχαμερη με τον Πανσερραικο :flag:
KoMM Δεκέμβριος 6, 2008 #245 Δεκέμβριος 6, 2008 αιντε αιντε...επιτελους λιγο πεισμα η ομαδα..επρεπε να φαει γκολ και να παιζει με 10 αλλα υγεια...ωραια διαιτησια παντως
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2008 #246 Δεκέμβριος 6, 2008 ωραία διαιτησία...χαρίστηκε σε 3 κίτρινες στην Ξάνθη σε τραβήγματα και αγκωνιές και έδωσε στον Σαριέγκι την πρώτη κίτρινη που καταλάθος πάτησε τον Αγκάλι.Στο δεύτερο έκοψε 2 οφσαηντ τον Σάλπι που δεν ήταν και έδωσε κίτρινη και στο Γκούμα ενώ ο άλλος πέταξε από πάνω σαν μαχητικό.παρόλαυτα σήμερα πήρα πάλι ηρεμιστικά για να δω μπάλα.....εντάξει γιατρέ μου το πήρα απόφαση.....όποτε βλέπω την Πανάθα θα έχω πάρει πρώτα τα υπογλώσσια.:smoke:
gilardino Δεκέμβριος 9, 2008 #249 Δεκέμβριος 9, 2008 εγω κλεινω απο τωρα εισητηριο για τη ρωμη....(πλακιτσα)....
gilardino Δεκέμβριος 9, 2008 #251 Δεκέμβριος 9, 2008 Γιατί μωρη Μπαρτσελόνα, γιατι;χασαμε στο στοιχημα;
gilardino Δεκέμβριος 9, 2008 #254 Δεκέμβριος 9, 2008 καλα ρε τοσα ματς ειχε, την αδιαφορη μπαρτσα βρηκες να παιξεις;...αφου ειχε ηδη προκριθει σαν πρωτη κιολας και την κυριακη παιζει με τη ρεαλ...τι κινητρο να χε να νικησει τη σαχταρ;racer περα απ την πλακα αν παιζαμε τωρα με την ρεαλ,στην κατασταση που ειναι, περνουσαμε με 2 νικες κιολας....
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2008 #255 Δεκέμβριος 9, 2008 καλά ρε....κάθεσαι και δίνεις συμβουλές στον αστρολάβο για μπάλα? αφού είναι γνωστό οτι παίζει στοίχημα όπως παιζει και στο τζόκερ
deninho Δεκέμβριος 9, 2008 #256 Δεκέμβριος 9, 2008 όντως ρε άστρο... Αν ρώταγες κιόλας θα σου το έλεγα ότι κατεβαίνει με 2ο τερματοφύλακα για βασικό, και τρίτο για αναπληρωματικό, και με 4 πιτσιρικάδες. Τέσπα. Ξαναπαίξε το Σάββατο (κι ουχί την Κυριακή), άσσο ημίχρονο, άσσο τελικό, με όβερ Θα σου έλεγα και ακριβές σκορ, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει PS Είναι Μπαρσελόνα, και Μπάρσα (χωρίς "τ")
gilardino Δεκέμβριος 9, 2008 #257 Δεκέμβριος 9, 2008 ασε ε μη μου θυμιζεις το τζοκερ γιατι προσφατα για εναν αριθμο εχασα 8.000....τη τυχη μου....edit:κυριακη δε παιζουν μπαρτσελονα-ρεαλ;
deninho Δεκέμβριος 10, 2008 #258 Δεκέμβριος 10, 2008 Το el classico θα ξεκινήσει το Σάββατο 13/12, και αναμένεται να τελειώσει την Κυριακή 14/12 Σάββατο γίνεται, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια
KoMM Δεκέμβριος 13, 2008 #259 Δεκέμβριος 13, 2008 γκολαρα ο μεσις !!! επισης, ισπανοι-καταλανοι speakers FTWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW επισης, δεν ειδα αν οι 2 σκορερ πηραν καρτα επειδη βγαλανε φανελες...απ την αλλη σημερα, στη Λαρισα ενας πηρε 2η κιτρινη για πανηγυρισμο
deninho Δεκέμβριος 13, 2008 #260 Δεκέμβριος 13, 2008 ο Eto'o πήρε. Για το Lionel δεν είμαι σίγουρος. Έχασε και το μπέναρντυ ο Eto'o γιατί δε μας αρέσει να σκοράρουμε έτσι στα classico ps Που το άκουσες σε catala? internet?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.