Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

για να δούμε εάν κολυμπάει ο γάυρος σε κρύα νερά.

α! και για να μην ξεχνιόμαστε........αφού ο Πανιώνιος πήγε στο Καραϊσκάκη για το 2πλό.....έφαγε 4.....και το γήπεδο χειροκρότησε και τον Λεμονή που το πάλεψε το παιχνίδι.....

ε μετά απο 2 αγωνιστικές του Λεμονή στον Πανιώνιο και αφού έδωσε και την 4άρα στην παράγκα καλή είναι και η παραίτηση

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/index.html

ε ρε γέλια που έχουν τα γαυράκια:rofl:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
για να δούμε εάν κολυμπάει ο γάυρος σε κρύα νερά.

α! και για να μην ξεχνιόμαστε........αφού ο Πανιώνιος πήγε στο Καραϊσκάκη για το 2πλό.....έφαγε 4.....και το γήπεδο χειροκρότησε και τον Λεμονή που το πάλεψε το παιχνίδι.....

ε μετά απο 2 αγωνιστικές του Λεμονή στον Πανιώνιο και αφού έδωσε και την 4άρα στην παράγκα καλή είναι και η παραίτηση

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/index.html

ε ρε γέλια που έχουν τα γαυράκια:rofl:

Μπαα δεν κολυμπάει, πάγωσε :hang3:

αιντε αιντε...επιτελους λιγο πεισμα η ομαδα..επρεπε να φαει γκολ και να παιζει με 10 αλλα υγεια...ωραια διαιτησια παντως :hehe:

ωραία διαιτησία...χαρίστηκε σε 3 κίτρινες στην Ξάνθη σε τραβήγματα και αγκωνιές και έδωσε στον Σαριέγκι την πρώτη κίτρινη που καταλάθος πάτησε τον Αγκάλι.Στο δεύτερο έκοψε 2 οφσαηντ τον Σάλπι που δεν ήταν και έδωσε κίτρινη και στο Γκούμα ενώ ο άλλος πέταξε από πάνω σαν μαχητικό.

παρόλαυτα σήμερα πήρα πάλι ηρεμιστικά για να δω μπάλα.....

εντάξει γιατρέ μου το πήρα απόφαση.....όποτε βλέπω την Πανάθα θα έχω πάρει πρώτα τα υπογλώσσια.

:smoke:

καλα ρε τοσα ματς ειχε, την αδιαφορη μπαρτσα βρηκες να παιξεις;...αφου ειχε ηδη προκριθει σαν πρωτη κιολας και την κυριακη παιζει με τη ρεαλ...τι κινητρο να χε να νικησει τη σαχταρ;

racer περα απ την πλακα αν παιζαμε τωρα με την ρεαλ,στην κατασταση που ειναι, περνουσαμε με 2 νικες κιολας....

καλά ρε....κάθεσαι και δίνεις συμβουλές στον αστρολάβο για μπάλα?

αφού είναι γνωστό οτι παίζει στοίχημα όπως παιζει και στο τζόκερ:jester:

όντως ρε άστρο... Αν ρώταγες κιόλας θα σου το έλεγα ότι κατεβαίνει με 2ο τερματοφύλακα για βασικό, και τρίτο για αναπληρωματικό, και με 4 πιτσιρικάδες. Τέσπα.

Ξαναπαίξε το Σάββατο (κι ουχί την Κυριακή), άσσο ημίχρονο, άσσο τελικό, με όβερ :p Θα σου έλεγα και ακριβές σκορ, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει :p

PS Είναι Μπαρσελόνα, και Μπάρσα (χωρίς "τ") :)

ασε ε μη μου θυμιζεις το τζοκερ γιατι προσφατα για εναν αριθμο εχασα 8.000....τη τυχη μου....

edit:κυριακη δε παιζουν μπαρτσελονα-ρεαλ;

Το el classico θα ξεκινήσει το Σάββατο 13/12, και αναμένεται να τελειώσει την Κυριακή 14/12 :p Σάββατο γίνεται, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια :)

γκολαρα ο μεσις !!!

επισης, ισπανοι-καταλανοι speakers FTWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

επισης, δεν ειδα αν οι 2 σκορερ πηραν καρτα επειδη βγαλανε φανελες...απ την αλλη σημερα, στη Λαρισα ενας πηρε 2η κιτρινη για πανηγυρισμο :hehe:

ο Eto'o πήρε. Για το Lionel δεν είμαι σίγουρος. Έχασε και το μπέναρντυ ο Eto'o γιατί δε μας αρέσει να σκοράρουμε έτσι στα classico :p

ps Που το άκουσες σε catala? internet?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.