Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Ρε συ ξέρεις τι είναι 4 καλοκαίρια να την περνάς σε παραλίες της Μυκόνου με την Λαμποργκίνι παρκαρισμένη παραπέρα και ξαφνικά να σε καλούν στην άλλη άκρη του κόσμου για να παίξεις μπάλα. Δράμα:fie:

Ο Μαραντόνα με το γένι δεν φέρνει λίγο σε Don; :X:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως ο Τζιόλης ήταν ο μόνος σωστός στις δηλώσεις του.

http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/SAfrica2010/Greece/276995.html

Ο Γκέκας σχολίαζε το παιχνίδι "Ελλάδα - Νότια Κορέα" που έπαιξε στο ημίχρονο του αγώνα στο Playstation.

Ο Τζόρβας φιλοσοφεί τα "αν" του αγώνα, ενώ ο Σαμαράς επί 4 μέρες θα μοιράζει Amita για να αποχτήσει η ομάδα θετική ενέργεια και κατ' επέκταση σκέψη.

ο Σαμαράς επί 4 μέρες θα μοιράζει Amita για να αποχτήσει η ομάδα θετική ενέργεια και κατ' επέκταση σκέψη.
Αυτό το κάνει ο Χαριστέας, που κάνει του "κεφαλιού του":sarcastic:

Μόνο σε μένα φαίνεται κουραστικό εως τώρα το Mundial; Δε βλέπω θέαμα και σίγουρα δεν έχω δει (ακόμα σαφώς) κάποιον διεκδικητή του τίτλου. Ξενέρωτα ματς. Ίσως βέβαια έχω θεοποιήσει τις εποχές που βλέπαμε στοιχηματίζοντας στο κυλικείο της σχολής, αλλά πλέον σίγουρα δεν μπορώ να αφιερώσω την προσοχή μου αποκλειστικά στον αγώνα. Μετά τα 20-30 λεπτά θα καταπιαστώ με κάτι άλλο...

Καλά που είναι οι Γερμανοί και οι Πολωνοί και βλέπουμε λίγο μπάλα.

:p

Ευτυχώς που υπάρχουν και χειρότερες ομάδες από την Ελλάδα..

Mην ξεχνάς ότι η Ελλάδα έπαιζε με τιν Κορέα...αν έπαιζε με την Γερμανία θα έβγαζε από τα δίκτυα ακόμα

Netherlands - Denmark 1

Japan - Cameroon 2

Και ίσως να παίξω και το Italy - Paraguay X (σε 2ο στοίχημα)

? :)

Netherlands - Denmark 1

Japan - Cameroon 2

Και ίσως να παίξω και το Italy - Paraguay X (σε 2ο στοίχημα)

? :)

Netherlands - Denmark Χ-1

Japan - Cameroon Χ-Χ

Italy - Paraguay χ-χ

Αυτά έχω παίξει...+ την Γερμανία 1-1

Δεν υπάρχει ποιό σίγουρο under από αυτό της Ιταλίας...

εγω παλι θα παιξω Ολλανδια και Παραγουαη...!

μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσει η Ιταλια, θα χασει!

Μαριε, nederlands-denmark γιατι Χ-1? εγω το βλεπω 2-0 το σκορ απο το πρωτο ημιχρονο!

εγω παλι θα παιξω Ολλανδια και Παραγουαη...!

μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσει η Ιταλια, θα χασει!

Μαριε, nederlands-denmark γιατι Χ-1? εγω το βλεπω 2-0 το σκορ απο το πρωτο ημιχρονο!

Θα δείξει...who knows :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.