Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις ή κάτι για το οποίο να φοβηθείς, τότε η Αστυνομία δεν προκαλεί. Εσύ προκαλείσαι. Εχω πάει σε όλους τους τελικούς στο ΟΑΚΑ απο το 2004 μεχρι και περυσι και σε καμία περίπτωση δεν πήγα γυρεύοντας ή οτιδήποτε... Πάντα πήγαινα κύριος και κύριος έφευγα...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

όχι Δημήτρη, προχθές η αστυνομία προκαλούσε.

και για να το θέσω πιο σωστά -γιατί πριν γενίκευσα- υπήρξαν άνδρες των ΜΑΤ που χτύπησαν άνευ λόγου και αιτίας κόσμο. Και το λέω καθότι ήμουν μπροστά στο γεγονός -όχι πράγματα που άκουσα-

όχι Δημήτρη, προχθές η αστυνομία προκαλούσε.

μήπως γιατί μπήκαν με λοστούς καδρόνια και πέτρες καμιά 500αριά άτομα χωρίς εισητήρια σπάζοντας ένα μπλόκο ΜΑΤ και εισβάλλοντας στο γήπεδο με το έτσι θέλω?

όχι Γιώργο. Αυτά που είδα εγώ, έγιναν 40 λεπτά πριν το ντου.

Ποτέ δεν υπερασπίστηκα τη βία και την ηλιθιότητα, και ούτε πρόκειται. Όμως, όταν γίνονται σφάλματα [επιεικώς] από την αστυνομία οφείλω να τα πω

Παιδια δεν μας φταιει η αστυνομια,το ανυπερβλητο παθος και ο φανατισμος μας ειναι οι μεγαλοι φταιχτες.Το οτι προκαλεσε η αστυνομια ναι μεν ειναι κακο,αλλα δεν ειναι και η μοναδικη τους φορα.Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεται η βια απο εμας τους ιδιους...

Οι τυποι δεν θα διστασουν να τα ξανασπασουν ,οσο ξυλο (εστω κυρωσεις) και να φαν.

Αφου δεν τους οδηγει το μυαλο σε οτι κανουν εκει περα....

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος της παρουσίας τους [που δεν ήταν μόνο η προστασία της ομάδας του ΠΑΟ], δεν κάνανε τη δουλειά τους. Κροτίδες πέρασαν, μπουκάλια πέρασαν, φωτοβολίδες και καπνογόνα πέρασαν. Το ματς διεκόπη, επειδή οι αστυνομικοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Και δε φταίνε μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο. Αυτοί εντολές εκτελούσαν. Οι άλλοι, οι από πάνω φταίνε, που δε θέλουν να συλλάβουν τα 500 καλόπαιδια ανά ομάδα που καταστρέφουν τους αγώνες.

αυτό δεν είπα κ πριν? Δλδ να το δούμε αλλιώς..γιατί να μην θέλουν να τους συλλάβουν οι αστυνομικοί? Τι τους νοιάζει στην τελική? Ξέρουν ποιοι είναι και με έναν ΚΑΛΟ έλεγχο τους γραπώνουν πριν καν περάσουν την θύρα και τους ρίχνουν και 2 χρόνια εκτός γηπέδων...αλλά γιατί δεν γίνεται? Οι "στρατιές" των κάφρων, της κάθε ομάδος, υπάρχουν και τρομοκρατούν/καταστρέφουν/γκρεμίζουν τα πάντα γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα. Δεν μπορεί να χωνέψει η κάθε ομάδα να σκάει μύτη ο αντίπαλος στο γήπεδο της και να σηκώνει κούπα...απλά. Πρέπει να υπάρχει μια μορφή τρόμοκρατίας προς τον αντίπαλο για να τον φοβίσει/αγχώσει κλπ ουτώς ώστε να γίνει πιο σωστά η δουλειά και να κερδίσει ο γηπεδούχος επειδή το θέλουν οι φίλαθλοι. Βάλε σε αυτά και τις φυλλάδες και κάνεις full house.:cry:

"Αυτοί είναι οι οπαδοί μας, και δεν τους αλλάζουμε" γράφει ο Θ. Αναστασιάδης στο πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή. Μπράβο. Να τους φωνάζεις σπίτι σου για να βλέπεις τα ματς, το ίδιο να κάνουν και όσοι υποστηρίζουν τα ίδια και στις άλλες ομάδες, ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι. Όσο έλειπαν οι οργανωμένοι [όλη τη χρονιά δηλαδή] από το ΣΕΦ ήμασταν μια χαρά· λίγοι και καλοί.

Γι αυτό ποτέ μου δε σε χώνεψα ρε βλάκα Μπουζάκα και σε θεωρώ από τους χειρότερους ανθέλληνες διαιτητές.

http://www.sport24.gr/html/ent/045/ent.366045.asp

βέβαια μπορεί να είσαι και δικαιολογημένα ανθέλληνας αν από πιτσιρίκι σε φώναζαν Μουζάκα στο σχολείο και σου μεινε.

Η ερώτηση μου εμένα είναι άλλη.

Αφού έγινε ότι έγινε, και διεκόπη το παιχνίδι, για να ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ το γήπεδο, μετά που ξανά άρχισε, ποιος ***** πέταξε όλα αυτά τα πράγματα μέσα? Τα ΜΑΤ?

Δηλαδή πόσο ανεγκέφαλα ζώα είναι που ούτε αυτό δεν γίνεται να κάνουν?

Ή μήπως δεν είναι?

Γι αυτό ποτέ μου δε σε χώνεψα ρε βλάκα Μπουζάκα και σε θεωρώ από τους χειρότερους ανθέλληνες διαιτητές.

http://www.sport24.gr/html/ent/045/ent.366045.asp

βέβαια μπορεί να είσαι και δικαιολογημένα ανθέλληνας αν από πιτσιρίκι σε φώναζαν Μουζάκα στο σχολείο και σου μεινε.

Στο σημείο που άρχησε ο τέταρτος και του έλεγε για την καταιγίδα...όλα τα λεφτα :slap:

Celtics vs Lakers 84-91

έεεεεεεεεετσι....τα χα πει εγώ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j1VEnQUfImM&feature=player_embedded]YouTube - Lakers vs Celtics NBA Finals Game 3 REPLAY[/ame]

πάμε να τους απωτελειώσουμε την Παρασκευή:magic:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4bCbClfb59k&feature=related]YouTube - [euro2000] Netherlands - Yugoslavia 6-1[/ame]

Μετα απο 10 χρονια ακομα θυμαμαι καθε ενα λεπτο του παιχνιδιου.

Φοβερο παιχνιδι

πωωωωω...τι μου θυμισες τωρα?

στο επομενο παιχνιδι με Ιταλια πραγματικα τους λυπηθηκα!!!!

χασανε 5 πεναλτυ σε ενα παιχνιδι!!!!!:nada:

στον τελικο παντως το φχαριστηθηκα που γυρισε το παιχνιδι η Γαλλια και το πηρε!

Με πρόλαβες...:)

Επίσης είχα βρεi χθες τα παρακάτω:

Aπό το επίσημο σαιτ της ουέφα:

http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/64/42/24/2010fwc%5fmatchschedule%5f3004%5fen.pdf

και ένα καλό excelaki για να κρατάτε σκόρ...έχει και χάρτη των γηπέδων:)

http://www.excely.com/download/worldcup2010.zip

:magic::magic:

Πρωτος αγωνας που βλεπω απο τελικους. woop ρε μλκ Level1 :p

1) Αθλια διαιτησια (πραγματικα εμετικη)

2) Ευτυχως ειχα αποφυγει να δω Lakers φετος... και ο Γκασολ απλα μου ξαναθυμισε για ποιο λογο τον σιχαινομαι. Αισχρος και ταυτοχρονα αστειος οσο δεν παει...

3) Αθλια διαιτησια (με αποκορυφωμα τα 3 δευτερολεπτα στον KG οταν το ρολοϊ επιθεσης δειχνει 20" ακομα για την επιθεση της Βοστονης... Δηλαδη με το που ξεκινησε η επιθεση απο την ρακετα της ... ο KG απο το 1ο δευτερολεπτο "κατασκηνωσε" ...στην αλλη ρακετα?!?!?!) Τιποτενια φαουλ στον βλακα τον Ισπανο απο οποιον παικτη και να τον μαρκαρε...

4) Αν παρουμε το 5ο, δεν χανουμε πρωταθλημα. Δεν νομιζω να το κερδισουνε παντως. Ο Stern φαινεται αποφασισμενος...

Ε δεν πειραζει...Μαλλον σε 5-6 χρονια παλι θα γινει ερευνα και θα κλεισουνε στην φυλακη τους φετινους διαιτητες οπως εγινε και προπερσι... :yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.