Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Μαγκες,μην το γυρνατε σε καφενειο(πονεσε-τραγικος-φιλακια-μπινελικι) γιατι -για να το πω στη γλωσσα σας- θα παιξουμε τον τσουκαλα και τους παναθηναικους στις γραμμες (και εγω θαμαι ο τσουκαλας)

Εχεις δικιο.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

yep και εγώ από Al jazeera βλέπω τα παιχνίδια...απ΄το να ακούω τον βερνίκο να μπερδεύει ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίχτες (ακόμα και νιγκας με whiteys) είναι ξεφτίλα...

Γενικά η Μπάρτσα στους εκτός έδρας αγώνες δεν είναι και τόσο καλή(6 αγώνες 1 νίκη), όμως σπίτις της δεν την νικάει κανενάς εκτός και είσαι rubin kazan :sarcastic:

Για ευρώπη μιλάω...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3ei2kwJUHqU&feature=related[/ame]

ορίστε ο μέσι ποιος είναι...όταν έβλεπα live to παιχνίδι δεν είχα καταλάβει την σοβαρότητα του τραυματισμού του Maicon. Τσογλάνι του κ**ατα...κω*οπαιδο αργεντίνος τι περιμένεις...δείτε μετά το 1.45 καλά το replay και μετρήστε πόσα έχασε...πάντα έλεγa οτι είναι ......... που θέλει να μου συγκριθεί και με τον Πελέ..ούστ...δεν μετράει μόνο το τι μπάλα ξέρεις αλλά και τι είδους ποδοσφαιριστής είσαι εντός και εκτός γηπέδου...και μη μου πείτε ότι πήγαινε για την μπάλλα..κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί εκείνη την στιγμή ασχέτως σοβαρότητας τραυματισμού του Maicon...εύχομαι, αν και δεν πρόκειται, να τιμωρηθεία βαριά μετά...

p.s. σόρυ αλλά επειδή ειμαι φανατικός Βραζιλία ελπίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα στον Maicon...

είσαι πέρα για πέρα βαμμένος αντι-αργεντίνος για να τα λες αυτά....

ο μέσι στη φάση πάει ευθεία και με μαζεμένο το χέρι του.....ούτε κάνει κίνηση ούτε κάτι άλλο επικίνδυνο. Το μόνο που μπορείς να του καταλογίσεις είναι οτι πάει δυνατά με το σώμα να μπει στη φάση.

για μένα ΕΤΥΧΕ ο μαηκόν να κόψει την πορεία του μέσι διαγώνια χωρίς να τον έχει δει καλά καλά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του άτσαλα.

Άλλωστε μη τρελαθούμε οτι ο Μέσι έχει ανάγκη από βρώμικο παιχνίδι για να κερδίσει φάσεις και να περάσει τον αντίπαλο. Ο άνθρωπος ζωγραφίζει στο χορτάρι.

και αν θες ένα ακόμα δείγμα οτι δεν έγινε θελημένα τσέκαρε την αντίδραση των συμπαικτών του μαηκόν που κανείς δεν άρπαξε το μέσι από το λαιμό σε περίπτωση που ήταν θελημένο.

ήταν μια δυνατή μονομαχία μέσα στη περιοχή για διεκδίκηση μπάλας και πολύ άτυχη στιγμή για τον μαηκόν.

εκεί ακριβώς είναι η υποτιθέμενη "μαγκιά" των αργεντίνων...δεν καταλαβαίνεις το βρώμικο παιχνίδι τους ποτέ...μην αρχίσουμε να λέμε για αργεντίνους παίχτες διότι θέλω 10 ποστ....οι ανθρώποι έχουν δοκτορά...αν δείτε ξανά την φάση γιατί μπορεί να μην την είδατε καλά θα δείτε ότι ο μαικόν έχει κόψει προ πολού στην μπάλα και ο μέσι, ξέρει ότι δεν είναι 2 μέτρα να φύγει απο πάνω του και να πάρει την κεφαλιά...σκάει επάνω του εσκεμμένα, μην λέμε οτι ναναι, και απλώνει και το χεράκι του λίγο...δείτε στο 0.27 πολύ πριν γίνει "διεκδικίσημη" η μπάλα πέφτει επάνω στον μαικόν...

αντι αργεντίνος δεν είμαι:nono:

άρρωστος με την μπάλλα ναι...και δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές πόσο μάλλον από παίκτη που καλώς ή κακώς έχει κάποια φήμη και τον βλέπουν αρκετά παιδιά...αν δείτε παιχνίδια του και παρατήρήσετε τον τρόπο που παίζει τις περισσότερες φορές "αξίζει" το "ξύλο" που τρώει γιατί και αυτός τα ίδια κάνει...δεν είναι σωστό αλλά thats the way...

αντί να δεις το 0:27 σου προτείνω να δεις το 1:44-1:50 που φαίνεται καθαρά η φάση σε slow motion και από την οπτική γωνία που δείχνει τον μέσι αν κάνει κίνηση ή απλώνει χέρι.

δες λοιπόν οτι ναι μεν ο μεσι μπαίνει δυνατά αλλά ο μαηκόν έρχεται μάλλον άτσαλα σα γίδι με το κεφάλι σκυμμένο ενώ η μπάλα είναι σε ψηλότερο σημείο.

επίσης δες στην αρχή της φάσης οτι ο μαηκόν δε κοιτάει καν δεξιά του αλλα αριστερά που έρχεται η μπάλα.....με το που γυρνάει δεξιά βλέπει το μέσι να έρχεται ανάποδα σε μονόδρομο:hehe:

[Καλυβάτσης]Σε λίγο θα μας πεις ότι ο τύπος θέλει να κάνει επεισόδια. Μήπως θες να ποινικοποιήσουμε και την κουκούλα;[/Καλυβάτσης]

μια απορία που μου δημιουργήθηκε, είναι που στο διάτανο βρήκε αυτό το φούτερ; Υπάρχουν μαγαζιά που προμηθεύουν αποκλειστικά τους διαρρήκτες και πάσης φύσεως εγκληματίες; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ άλλη χρήση για ένα τέτοιο φούτερ

Νιωθω πολυ τυχερος που ειδα αυτον τον αγωνα.Ποδοσφαιρο σπανιας ομορφιας:rofl:

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω για το νταμπλ η να κλαψω για το τραγικοτατο ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα μου

Νιωθω πολυ τυχερος που ειδα αυτον τον αγωνα.Ποδοσφαιρο σπανιας ομορφιας:rofl:

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω για το νταμπλ η να κλαψω για το τραγικοτατο ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα μου

Να αναψεις ενα κερι στο λετο γιατι δεν εμπαινε γκολ ουτε σε πεντε ημιχρονα αμα δεν το καρφωνε.

Εμένα με χάλασε που δεν είδα τη μπάλα που θα μπορούσαν να παίξουν οι 2 ομάδες και για να το πάω παρακάτω θα ήθελα να δω 1 γκολ και από Άρη για να ''γεμίσει'' το ματς.

Double ε? οε οε :rap:

Ξεκινάει μια νέα εποχή για την Ελλάδα από αύριο:mamba: :hehe:

Να αναψεις ενα κερι στο λετο γιατι δεν εμπαινε γκολ ουτε σε πεντε ημιχρονα αμα δεν το καρφωνε.

Τι κερι.Λαμπαδα 1 μετρο (με το συμπαθιο) θα αναψω.

Μαγκες,μην το γυρνατε σε καφενειο(πονεσε-τραγικος-φιλακια-μπινελικι) γιατι -για να το πω στη γλωσσα σας- θα παιξουμε τον τσουκαλα και τους παναθηναικους στις γραμμες (και εγω θαμαι ο τσουκαλας)
Εχεις δικιο.
Δεν τα χαλασε τα σκουληκια που κατεβηκανε 25 χιλιαδες και θα ανεβουνε κλαμμενα παλι.:hehe::hehe::hehe:

αν είχε άδικο, αναρωτιέμαι πως θα εκφραζόσουν :...:

και για να σε προλάβω, ξέρω ότι έτσι αποκαλούν τους οπαδούς του Άρη, αλλά αυτό δε δικαιολογεί έναν μειωτικό χαρακτηρισμό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.