ΓιαγκΤ Ιούλιος 13, 2009 #1001 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 υ.γ. Εχω τσαντιστει απιστευτα που το '95 εμεις ειχαμε Ρετζια οταν οι αλλοι ουτε καν ξερανε τι ειναι ο Γκασολ κι ο Νοβιτσκι αλλα αποφασισε να πινει φραπογαλλλλα στον λευκο πυργο αντι να σηκωθει να παει στο αμερικα.Καλά θα κάνεις να τσαντίζεσαι με το εαυτό σου που απαιτεί την ζωή των άλλων.Με προσδόκιμο τα 80 χρόνια, να πάει να πίνει τα μαντζούνια των αμερικάνων και να τον ξεσκίζουνε στην 10ωρη προπόνηση, αντί για φραπόγαλο στο λευκό πύργο και χάζεμα τα γκομενακια. Σύνελθε, αυτό που κάνουν οι αμερικάνοι δεν είναι αθλητισμός. Είναι σκληρό μεροκάματο, χωρίς προσωπική ζωή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 13, 2009 #1002 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Καλά θα κάνεις να τσαντίζεσαι με το εαυτό σου που απαιτεί την ζωή των άλλων.Με προσδόκιμο τα 80 χρόνια, να πάει να πίνει τα μαντζούνια των αμερικάνων και να τον ξεσκίζουνε στην 10ωρη προπόνηση, αντί για φραπόγαλο στο λευκό πύργο και χάζεμα τα γκομενακια. Σύνελθε, αυτό που κάνουν οι αμερικάνοι δεν είναι αθλητισμός. Είναι σκληρό μεροκάματο, χωρίς προσωπική ζωή.Μωρε εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μην σωσει και κανει τιποτα... αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει αυτο. Γιατι για τον μεν Ρετζια δεν ειναι οτι το διαλεξε γιατι σκεφτοταν ολα αυτα που ειπες...Και πρωταθλητισμο εκανε... και στον μΠΑΟΚ εκατσε και πρωταγωνιστησε... και στην Μπαρτσελονα πηγε και "πρωταγωνιστησε"...και στο ΝΒΑ πηγε στα 28-φευγα 30-τοσα του... και σκουπισε και τον παγκο του κλπ κλπΑν ολα αυτα σου λενε οτι το παιδι προτιμησε τον Λλλλλευκο τον μΠυργο "για την υγεια του" παω πασο...Εμενα μου δειχνουνε αλλα πραγματα.... Για τους δε εφηβους, αν αυτα τα παιδια θελουνε να κατσουνε στην πλατεια να πινουνε φραππε by all means να το κανουνε και ειμαι μαζι τους...Αλλα αμα ειναι να καουνε σε ομαδουλες μεχρι τα 25 τους και μετα να αποφασισουνε (με τα φουσκωμενα μυαλα των μανατζαραιων και την καταντια των ελληνικων ΚΑΕ) να δοκιμασουν την τυχη τους εξω... εγω λεω καλυτερα να πανε απο τωρα εξω... και σε 4 χρονακια ας γυρισουνε πισω. Δεν ειπα καφτους και γυρνα τους πισω στα 38 τους.Ειπα ας παρουνε μια σωστη βαση ειδικα στα πρωτα χρονια.. και μετα ας κανουνε ρε παιδι μου οτι γουσταρουνε.Αν νομιζεις οτι κανω κουμαντο και κλεβω την παιδικη ηλικια και το ξυσιμο και την ανεμελια σε παιδια τα οποια ηρθαν 2οι σε παγκοσμιο πρωταθλημα, νομιζω οτι υπερβαλλεις. Εχουνε παλεψει πολυ γιαυτο και εχουνε χασει πολλους φραπεδες και γκομενακια για να φτασουνε εκει που ειναι και λογικα θα εχουνε παρει και τα ματζουνια τους. Αν αυτο ειναι δικαιολογια για να ξεκινησουνε τωρα το ξυσιμο και να ζησουνε αυτα που χασανε, παω πασο. Και το σκληρο μεροκαματο που λες χωρις προσωπικη ζωη... ειναι πολυ καλα αμοιβομενο επισης... αντιθετα με το να κατσει στον... Παπαγο και να απαιτουν ουσιαστικα τα ιδια με το 1/100 των χρηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 13, 2009 #1003 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Ε δεν είναι ίδια η προπόνηση. Εδώ και οι ώρες είναι λιγότερες, αλλά και σηκώνει πολύ λούφα. Άσε που αν ανέβεις στην παλάντζα και σε βρούνε βαρύτερο, δεν έχει : Έφαγε λίγο παραπάνω το παλικάρι να δυναμώσει, δεν πειράζει. : ) Πέφτει τσεκούρι από το πρώτο κιλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 13, 2009 #1004 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Ε δεν είναι ίδια η προπόνηση. Εδώ και οι ώρες είναι λιγότερες, αλλά και σηκώνει πολύ λούφα. Άσε που αν ανέβεις στην παλάντζα και σε βρούνε βαρύτερο, δεν έχει : Έφαγε λίγο παραπάνω το παλικάρι να δυναμώσει, δεν πειράζει. : ) Πέφτει τσεκούρι από το πρώτο κιλό.Ειδικα για την προπονηση εισαι ψιλο-off... Με 82 αγωνες την σεζον δεν κανουνε πανω απο 20 προπονησεις ολη την χρονια... Γιαυτο λενε οτι η κανονικη περιοδος εκει ειναι για τον μπεο. Ουσιαστικα χτιζεται η ομαδα. Οχι στις (ανυπαρκτες) προπονησεις.Το καλοκαιρι τους ψιλοσφιγγουνε λιγο με βαρη και τα ρεστα, αλλα ολη την χρονια δεν κανουνε ουτε το 1/4 των προπονησεων που κανει ο Ιωαννιδης και ο καθε ξανθος.Ε τωρα τα τσεκουρια και τα ρεστα... νομιζω οτι υπαρχουνε σε καθε ομαδα. Ας μην ητανε ο Σοφος διμετρος και ας μην ειχε η καθε ομαδα τοση αναγκη για ψηλους, να σου λεγα για ποτε θα ειχε παρει ποδι απο την ομαδα.Προφανως δεν συγκρινω τα 2 πραγματα και τα βρισκω ιδια, αλλα δεν νομιζω εδω ειμαστε ολοι αραλικι και τσιγαρο... Ενας Χριστοδουλου κι ενας Πασπαλιε ειχανε "προνομια"... Οι μικροι τρωνε παπουτσι.Εχουνε φαει κι αυτοι μανικι για να φτασουνε εκει που ειναι. Δεν ηρθαν 2οι στον κοσμο, μονο απο το ταλεντο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 13, 2009 #1005 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Ο πρωταθλητισμός ειναι επάγγελμα. Και πληρώνει και καλά. Και όπως σε κάθε επάγγελμα ο μόνος υπαίτιος για το πως θα εξελιχθεί η δουλειά σου, εισαι εσύ και οι επιλογές σου. Αδιαφορώ αν ο Ρετζιάς θα μπορούσε να είχε πάρει 900 δαχτυλίδια, να ήταν μορμόνος ή να ειχε κατι νυχια νααα για να ξύνεται, τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να πινει φραπέ.Τωρα για τις σκληρές προπονήσεις, τι να κάνεις. Υπάρχουν και στριμμένα αφεντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 13, 2009 #1006 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Έβλεπα Τσικλητήρια το απόγευμα κι ήταν ένα αγώνισμα γυναικών, τρέξιμο με εμπόδια στα 3χλμ νομίζω. Ήταν όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες έτοιμες μια χαρά.. κι ήταν κι η δική μας, τίγκα στο μακιγιάζ, με τα μαλλάκια της πιασμένα έτσι όμορφα και τα βραχιόλια της στα χέρια. Φυσικά ήρθε τελευταία.. τι γέλιο έκανα. Τι ψωνισμένος λαός που είμαστε ρε lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 13, 2009 #1007 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Έβλεπα Τσικλητήρια το απόγευμα κι ήταν ένα αγώνισμα γυναικών, τρέξιμο με εμπόδια στα 3χλμ νομίζω. Ήταν όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες έτοιμες μια χαρά.. κι ήταν κι η δική μας, τίγκα στο μακιγιάζ, με τα μαλλάκια της πιασμένα έτσι όμορφα και τα βραχιόλια της στα χέρια. Φυσικά ήρθε τελευταία.. τι γέλιο έκανα. Τι ψωνισμένος λαός που είμαστε ρε lol δεν είναι πάντως και τυχαία αθλήτρια η Κοκκιναρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 14, 2009 #1008 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Έβλεπα Τσικλητήρια το απόγευμα κι ήταν ένα αγώνισμα γυναικών, τρέξιμο με εμπόδια στα 3χλμ νομίζω. Ήταν όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες έτοιμες μια χαρά.. κι ήταν κι η δική μας, τίγκα στο μακιγιάζ, με τα μαλλάκια της πιασμένα έτσι όμορφα και τα βραχιόλια της στα χέρια. Φυσικά ήρθε τελευταία.. τι γέλιο έκανα. Τι ψωνισμένος λαός που είμαστε ρε lolΠρώτη διδάξασα : )http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.gerdludwig.com/images/blowups/Portraits/jackie_joyner.jpg&imgrefurl=http://www.gerdludwig.com/html/gallery_portraits_04.html&usg=__XJ9Cb0Yw5OAZMu_iWn7Wj7meVck=&h=417&w=578&sz=77&hl=el&start=1&um=1&tbnid=DjJjK9apuQwDvM:&tbnh=97&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Djoiner%2Bgriffith%26hl%3Del%26sa%3DN%26um%3D1http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.cnnsi.com/olympics/features/joyner/gallery/06.jpg&imgrefurl=http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/features/joyner/gallery/6.html&usg=__yphYhROIufBDBC9Zze7nyouXl1E=&h=324&w=231&sz=19&hl=el&start=38&um=1&tbnid=3S3ehFczPolrEM:&tbnh=118&tbnw=84&prev=/images%3Fq%3DGriffith-Joyner%26ndsp%3D20%26hl%3Del%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 14, 2009 #1009 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δεν την γνωρίζω καθόλου, απλά τις εντυπώσεις μου μετέφερα από το συγκεκριμένο αγώνισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 14, 2009 #1010 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Κωστή δεν ξέρω αν παρακολουθείς στίβο χρόνια.....αλλά....Τα βραχιολάκια,κοτσιδάκια,φυλαχτά,γούρια είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο στίβο.......Βλέπω στίβο εδώ και 15χρόνια συστηματικά και αυτό υπήρχε από τότε. Δεν έχει να κάνει πάντως με ψώνιο της Ελληνίδας.....Είναι γενικότερη αντίληψη που υιοθετούν όλες οι αθλήτριες.....οι λόγοι πολλοί......και σίγουρα υπάρχει και το ψωνίστικο της υπόθεσης....αλλά η Ελληνίδα δεν είναι η πρώτη και όχι και η τελευταία.Για μένα αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή και η χαρά του συναγωνισμού.....Το αν θα φορέσει 1 βραχιόλι ή 5 δε με απασχολεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 14, 2009 #1011 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Πιστεψε με πραγματικα....επειδη ειμαι κοντα σε αυτα...δεν εχω δει εδω και 5-6 χρονια να χανεται καποιος πολυ καλος παικτης...(Ελληνας παντα)...Σε 2 χρονια θα δεις τι εχει να βγαλει η Ελλαδα...οι ομαδες για μενα δουλευουν πολυ καλα...Παικτης με θεληση, ικανοτητες και ταλεντο δεν εχει χαθει...και εγω εχω φιλους που τους βλεπεις και λες ποπο τι παικταραδες γιατι δεν ειναι στην Εθνικη? η απαντηση κρυβεται στο συνολο ενος παικτη εχουν μεν την τεχνικη αλλα δεν εχουν το σωμα και το μυαλο...θα μου πεις βεβαια αυτα φτιαχνονται αλλα εκει μεγαλο ρολο παιζει και ο ιδιος ο αθλητης....Δηλαδή ο Σκορτσιανίτης έχει αποδώσει τα μέγιστα?Θες να το πάμε πιο πίσω ?Χριστοδούλου? Ρεντζιάς? Το ελληνικό μπάσκετ τρώει τα παιδιά του και τα καίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 14, 2009 #1012 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δηλαδή ο Σκορτσιανίτης έχει αποδώσει τα μέγιστα?Θες να το πάμε πιο πίσω ?Χριστοδούλου? Ρεντζιάς? Το ελληνικό μπάσκετ τρώει τα παιδιά του και τα καίειΤο ελληνικό μπάσκετ τρώει τα παιδιά του και τα καίει ή ο Σκορτσιανίτης τρώει τον άμπακα και δεν τα "καίει"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 14, 2009 #1013 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Ο Σκορτσιανίτης είναι γνωστό οτι προτιμούσε το καθημερινό hangover στα μαγαζιά της παραλιακής κυρίως τα afterhours RnB parties κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Με τόσο ποτό ξενύχτι και γυναίκες άντε να πάρει τα πόδια του στην προπόνηση του Σαββάτου.Επίσης αν και είχε μπει σε αυστηρή δίαιτα δυστυχώς πεινούσε παραπάνω και μετά το φαγητό με την ομάδα πήγαινε και για καμιά πίτσα:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 14, 2009 #1014 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Μεταγραφολογία στο μπάσκετ: ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ Ο Τσίλντρες θα μείνει στον Ολυμπιακό και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα έχει και παρέα από το ΝΒΑ. Ενα τρελό σενάριο μάλιστα αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον Νέιτ Ρόμπινσον που έχει μείνει ελεύθερος από τους Νιου Γιορκ Νικς ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ Πολύ καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 14, 2009 #1015 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δηλαδή ο Σκορτσιανίτης έχει αποδώσει τα μέγιστα?Θες να το πάμε πιο πίσω ?Χριστοδούλου? Ρεντζιάς? Το ελληνικό μπάσκετ τρώει τα παιδιά του και τα καίειTo οτι ηταν με ενα ποτηρι βοτκα συνεχεια στο χερει στο Guzel dεν το ξερεις? Θες να μου πεις οτι το ελληνικο μπασκετ εφαγε τον Σχορτσαινιτη ???Οταν ηταν στο μουντομπασκετ γιατι ηταν ενταξει....τον φορμαρανε εκανε παιχνιδαρες και ολοι τοτε λεγαμε για το νεο αστερι...Αμα ειναι να κανει τα ιδια....να φυγει απο τον Ολυμπιακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 15, 2009 #1016 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Το πρόβλημα δεν είναι ομάδων αλλά νοοτροπίας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 15, 2009 #1017 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Το πρόβλημα δεν είναι ομάδων αλλά νοοτροπίας..To προβλημα ειναι στους εγκεφαλους των παικτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 15, 2009 #1018 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 ¨Οχι αν υπήρχαν σοβαρές υποδομές και αν ο κάθε δημοσιογραφίσκος δεν βάπτιζε άστερι το κάθε μικρό.. τότε θα ήταν αλλιώς το πράγμα.Τους φουσκώνουν τα μυαλά και μένουν αιώνια ταλέντα στα 23 τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 15, 2009 #1019 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Ο Σχορτσιανιτης εχει μεγαλο ταλεντο και αυτο φανηκε στο Παγκοσμιο, το θεμα ειναι οτι οπως ειπες και εσυ του φουσκωσαν το μυαλο και την ειδε αγρια...με αποτελεσμα να κανει ολα αυτα που ειπα παραπανω, βεβαια τωρα εχει σοβαρεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 15, 2009 #1020 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 ¨και αν ο κάθε δημοσιογραφίσκος δεν βάπτιζε άστερι το κάθε μικρό.. τότε θα ήταν αλλιώς το πράγμα.Τους φουσκώνουν τα μυαλά και μένουν αιώνια ταλέντα στα 23 τους...E καλα μην το παρατραβας με τους δημοσιογραφισκους...Δηλαδη στην απεναντι οχθη που οποιοσδηποτε φορεσει φανελα με το 23 ξαφνικα τον εχουνε ολοι σαν τον νεο Air ειναι καλυτερα τα πραγματα??? Κι εκει φουσκωνουνε τα μυαλα οι δημοσιογραφοι και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο εδω.Γιατι εκει περα ειναι μπιζνα και το προιον ΠΡΕΠΕΙ να εχει παντα καποιον νεο Air/Magic. Αντιθετα εδω, "ο νεος Νικ" ειναι θεμα καλης πορειας της Εθνικης, με την οποια ετσι κι αλλιως κανεις δεν ασχολειται καθως ολοι ασχολουνται με τους αμπαλεους του 2004 και την μεταγραφη του Σισσε.Απλα εκει υπαρχουνε οι υποδομες και μπορει ο νεος Air να γινει καλυτερος. Ουκ ολιγοι παντως σε ολες τις χωρες ξεκινανε σαν "ο νεος ΧΧΧ" και μενουνε εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.