deninho Ιούλιος 1, 2009 #941 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Στην μπαλα ολη η ελλαδα λεει οτι ο ολυμπιακος παιρνει πετσιναΡε φίλοC, δεν έχεις βαρεθεί να το λες αυτό; Φέτος, όταν κάνατε τις ματσάρες στην Ευρώπη, την ίδια περίοδο φιλοξενούσατε τον γαύρο στο ΟΑΚΑ. Τι ακριβώς κάνατε εκεί; μια τρούπα στο νερό, και μια τρούπα στο ταρτάν του στίβου από μπάλα μπιλιάρδου που προσπάθησαν να ρίξουν στον Νικοπολίδη...Μέσα στην (φανατισμένη) Τούμπα, παίζει μισή ώρα ο γαύρος με 10 παίκτες, και ο ΠΑΟΚ κάνει μία ευκαιρία (τη βλακεία του Χούτου που αντί να δώσει πάσα το βάρεσε μοναχός του). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε 2 ευκαιρίες.Η ΑΕΚ νικάει 2-0 στο 8', παίζει με 1 και 2 παίκτες παραπάνω για μισή ώρα στην παράταση, και καταφέρνει να μην κερδίσει. Πάλι η διαιτησία έφταιγε;Αν θες, στο πάω και πέρσι, που πήρες ένα 0-0 στο Καραϊσκάκη, πανηγύριζες, και μετά από 3 μέρες μάζεψες 4 για πλάκα Αν εσύ έχεις κόλλημα στο να μην παραδέχεσαι το ότι ο άλλος είναι ανώτερος, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι και οι άλλοι λένε το ίδιο.ΥΓ Τα πρώτα χρόνια, είχε εμφανές σπρώξιμο ο ΟΣΦΠ, πλέον δεν το χρειάζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 1, 2009 #942 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Ρε φίλοC, δεν έχεις βαρεθεί να το λες αυτό; Φέτος, όταν κάνατε τις ματσάρες στην Ευρώπη, την ίδια περίοδο φιλοξενούσατε τον γαύρο στο ΟΑΚΑ. Τι ακριβώς κάνατε εκεί; μια τρούπα στο νερό, και μια τρούπα στο ταρτάν του στίβου από μπάλα μπιλιάρδου που προσπάθησαν να ρίξουν στον Νικοπολίδη...Μέσα στην (φανατισμένη) Τούμπα, παίζει μισή ώρα ο γαύρος με 10 παίκτες, και ο ΠΑΟΚ κάνει μία ευκαιρία (τη βλακεία του Χούτου που αντί να δώσει πάσα το βάρεσε μοναχός του). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε 2 ευκαιρίες.Η ΑΕΚ νικάει 2-0 στο 8', παίζει με 1 και 2 παίκτες παραπάνω για μισή ώρα στην παράταση, και καταφέρνει να μην κερδίσει. Πάλι η διαιτησία έφταιγε;Αν θες, στο πάω και πέρσι, που πήρες ένα 0-0 στο Καραϊσκάκη, πανηγύριζες, και μετά από 3 μέρες μάζεψες 4 για πλάκα Αν εσύ έχεις κόλλημα στο να μην παραδέχεσαι το ότι ο άλλος είναι ανώτερος, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι και οι άλλοι λένε το ίδιο.ΥΓ Τα πρώτα χρόνια, είχε εμφανές σπρώξιμο ο ΟΣΦΠ, πλέον δεν το χρειάζεται...Σε δικτυακό τόπο που αφορά υπολογιστές έχει αυτήν την υπογραφή:"Σε γνώρισα απο παιδί μικροΠανάθα μου, μου πήρες το μυαλο,μεγάλωσα δεν γίνομαι καλα,μαζί σου έπαθα εγω ζημιά..."Στο γράφει ξεκάθαρα νομίζω : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Ιούλιος 1, 2009 #943 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 η υπερομαδα ενισχυεται http://www.sport-fm.gr/article/183397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 2, 2009 #944 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Ωωωω Παοκάρα....εχω τρέλα ...μεσ το μυαλό!!!Αποθέωση από 15.000 κόσμο στην πρώτηhttp://www.sport-fm.gr/article/183359Για ομάδες χωρίς λεφτά ο κόσμος είναι η δύναμή τους....και η ευγενική χορηγία Βγενόπουλου για Χριστοδουλόπουλο - Μελλίσση πέρυσι... ακους εκει ο Μελίσσης 2 εκατομμύρια ...και φέτος δεν τα δίνανε για τον Μελμπεργκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #945 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Ρε φίλοC, δεν έχεις βαρεθεί να το λες αυτό; Φέτος, όταν κάνατε τις ματσάρες στην Ευρώπη, την ίδια περίοδο φιλοξενούσατε τον γαύρο στο ΟΑΚΑ. Τι ακριβώς κάνατε εκεί; μια τρούπα στο νερό, και μια τρούπα στο ταρτάν του στίβου από μπάλα μπιλιάρδου που προσπάθησαν να ρίξουν στον Νικοπολίδη...Μέσα στην (φανατισμένη) Τούμπα, παίζει μισή ώρα ο γαύρος με 10 παίκτες, και ο ΠΑΟΚ κάνει μία ευκαιρία (τη βλακεία του Χούτου που αντί να δώσει πάσα το βάρεσε μοναχός του). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε 2 ευκαιρίες.Η ΑΕΚ νικάει 2-0 στο 8', παίζει με 1 και 2 παίκτες παραπάνω για μισή ώρα στην παράταση, και καταφέρνει να μην κερδίσει. Πάλι η διαιτησία έφταιγε;Αν θες, στο πάω και πέρσι, που πήρες ένα 0-0 στο Καραϊσκάκη, πανηγύριζες, και μετά από 3 μέρες μάζεψες 4 για πλάκα Αν εσύ έχεις κόλλημα στο να μην παραδέχεσαι το ότι ο άλλος είναι ανώτερος, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι και οι άλλοι λένε το ίδιο.ΥΓ Τα πρώτα χρόνια, είχε εμφανές σπρώξιμο ο ΟΣΦΠ, πλέον δεν το χρειάζεται...Ωραια επειδη μου φαινεται οτι εχεις επιλεκτικη μνημη ας το παρουμε απο την αρχη με επιχειρηματα.Λες οτι εισαι ανωτερος στο ποδοσφαιρο ενω σε 3 χρονια με εχεις κερδισει 1 φορα και οχι στο πρωταθλημα ενω στο μπασκετ φετος μονο σου πηρα 2 τροπαια και εναν ημιτελικο.Φετος οταν χρειαζοτανε η διαιτησια εκανε την δουλεια της σου λεω μονο 3 ματς θρασυβουλος, αρης και ΠΑΟ εντος αμα θες σου λεω και αλλα.Ο ΠΑΟ για να παρει πεναλτι επρεπε να περασει ενας γυροςΤο περσινο χαρτινο πρωταθλημα το ξεχασες μου φαινεται.Αυτα τα λιγα για αρχη οτι αλλο θες εδω ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 2, 2009 #946 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Δηλαδη ρε φιλαρακο για να καταλαβω...Βεβαια θελω να μου απαντησεις ευθεως...Εχεις καλυτερη ομαδα στο ποδοσφαιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούλιος 2, 2009 #947 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Λογω της διαιτησιας εχασες το πρωταθλημα δηλαδη?Sorry κιολας αλλα αν δεν μπορεις να νικησεις τον εργοτελη και τον ηρακλη,οπως και τελευταια αγωνιστικη αν θυμαμαι καλα εφερες χ με πανσεραικο...Η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #948 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Δηλαδη ρε φιλαρακο για να καταλαβω...Βεβαια θελω να μου απαντησεις ευθεως...Εχεις καλυτερη ομαδα στο ποδοσφαιρο?Φετος με 2 ισοπαλιες 0-0 πιστευω ισαξια.Βεβαια εγω πηγα 16 champions league με 2πλο στην ιντερ και εσυ αποκλειστηκες απο την 15 της γαλλιας...Κανουμε μια ωραια κουβεντουλα με επιχειρηματα σε αυτα που γραφω εσυ εχεις να πεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 2, 2009 #949 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Αυτη την κουταμαρα δεν μπορω να την καταλαβω...το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα φαινεται μονο στα μεταξυ μας παιχνιδια...το οτι πηραμε ξανα το πρωταθλημα δεν σου λεει κατι...μου φαινεται οτι εχεις μεγαλο κολλημα ρε φιλε με την ομαδα σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι να νικας τον Ολυμπιακο και τιποτα αλλο...σε ενδιαφερει επισης να βλεπεις τον Ολυμπιακο να χανει στην Ευρωπη κατι που εγω δεν το κανω με τον Παναθηναικο...charly εσυ εκανες ενα πολυ καλο παιχνιδι με την Ιντερ εξω...και δεν μπορεις να παρεις παιχνιδια οπως Εργοτελης, Πανσερραικος και Ηρακλης...και καθεσαι και μιλας για καλη ομαδα...Ο Ολυμπιακος εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια οτι χτιζει μια νεα ομαδα...θα το δεις και φετος...συμφωνα με τα λεγομενα των παικτων φετος εχουμε τον καλυτερο Ολυμπιακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 2, 2009 #950 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Κοίτα να δεις που μου λέει για τον Άρη που ο διαιτητής έπαιξε 50-50, ενώ στο ματς στο ΟΑΚΑ έκανε βουτιά ο Σίλβα και πήρε πέναλτυ ο ΠΑΟ... Ρε μαζευτείτε γιατί εκτίθεστε. Αν είχα χρόνο, και ουσιαστικό λόγο, θα σου έβρισκα και τα σπρωξίματα που πήρε η ομάδα σου, στα ματς που δεν κέρδισε γιατί δεν ήταν ικανή να τα εκμεταλλευτεί. Αλλά έναν άνθρωπο που φοράει πράσινα γυαλιά, δεν αξίζει να προσπαθήσεις να τον πείσεις για κάτι άλλο, πέρα από το ότι τα πάντα είναι πράσινα. :bye: ΠΣ μην το πας σε "προσωπικό" επίπεδο, ότι εσύ πήγες 16, γιατί εγώ σου μιλάω ως εξωτερικός παρατηρητής. Εσύ υποστηρίζεις μια ισάξια ομάδα (καθώς λες) με τον γαύρο, η ομάδα μου, όμως την έχει για πλάκα, ακόμη κι αν χρησιμοποιεί το αγαπημένο σας, στην Ευρώπη, σύστημα λεωφορείο 4-5.5-0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #951 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Και συνεχιζω παλι με επιχειρηματα.Εγω ειμαι κολλημενος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε αυτο μπορω να πω οτι εχεις δικιο αλλα εαν δεις την υπογραφη σου η προσπαθεια σου και μονο να συγκρινεις την μεγαλυτερη ομαδα σε συλλογικο επιπεδο που εχει βγαλει η Ελλαδα σε ολα τα σπορ με την ομαδα του ποδοσφαιρικου ολυμπιακου(ελεος) μονο γελιο μπορει να βγαλει και δειχνει οτι εισαι αντιπαναθηναικος και μονο.Για τα αλλα που λες η διαφορα ειναι οτι εαν ο ΠΑΟ κανει ενα κακο παιχνιδι δεν θα κερδισει(καλως) ενω ο ολυμπιακος θα εχει την βοηθεια που χρειαζεται, πολυ απλο για να το καταλαβεις.Για το πρωταθλημα του 2008 εχεις να πεις κατι η παλι δικαια το πηρες?P.s Αν θες πες κατι και για τα παιχνιδια που γραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #952 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 ΠΣ μην το πας σε "προσωπικό" επίπεδο, ότι εσύ πήγες 16, γιατί εγώ σου μιλάω ως εξωτερικός παρατηρητής. Εσύ έχεις ισάξια ομάδα (καθώς λες) με τον γαύρο, εγώ σε έχω για πλάκα, ακόμη κι αν χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου στην Ευρώπη, σύστημα λεωφορείο 4-5.5-0.5 τι εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 2, 2009 #953 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Ποια καλυτερη ομαδα ρε φιλε θα μας τρελανεις...Ναι εισαι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης στο μπασκετ...Ναι εχεις τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης στο μπασκετ...Ναι εχεις τους καλυτερους πισω απο την ομαδα σου στο μπασκετ...Ναι μας νικας στο ΟΑΚΑ...και μας ριχνεις 28 ποντους στην μαπαΔΕΝ εισαι ομως η καλυτερη ομαδα στην ΕΛΛΑΔΑ σε συλλογικο επιπεδο...μεχρι και στο σκακι και στον στιβο και στο πολο σε εχουμε...μας κανεις πλακα ρε φιλε?Τι θες να πω για τα παιχνιδια....PS εμενα μου ειχαν φορεσει τα γυαλια με χρωμα κοκκινο...αλλα απο οτι φαινεται εδω εχουμε καλυτερους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #954 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Ποια καλυτερη ομαδα ρε φιλε θα μας τρελανεις...Ναι εισαι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης στο μπασκετ...Ναι εχεις τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης στο μπασκετ...Ναι εχεις τους καλυτερους πισω απο την ομαδα σου στο μπασκετ...Ναι μας νικας στο ΟΑΚΑ...και μας ριχνεις 28 ποντους στην μαπαΔΕΝ εισαι ομως η καλυτερη ομαδα στην ΕΛΛΑΔΑ σε συλλογικο επιπεδο...μεχρι και στο σκακι και στον στιβο και στο πολο σε εχουμε...μας κανεις πλακα ρε φιλε?Τι θες να πω για τα παιχνιδια....PS εμενα μου ειχαν φορεσει τα γυαλια με χρωμα κοκκινο...αλλα απο οτι φαινεται εδω εχουμε καλυτερους...Επειδη δεν καταλαβες εννοω οτι ο μπασκετικος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα σε συλλογικο επιπεδο που εχει βγαλει η Ελλαδα σε ολα τα σπορ εκτος και αν εχει παρει και αλλη 5 πρωταθλητριων μεσα σε 14 χρονια σε οποιοδηποτε αθλημα και δεν το ξερω.P.s ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ειναι ο μεγαλυτερος ελληνικος συλλογος με 500+ πραγματικους τιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2009 #955 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Και συνεχιζω παλι με επιχειρηματα.Εγω ειμαι κολλημενος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε αυτο μπορω να πω οτι εχεις δικιο αλλα εαν δεις την υπογραφη σου η προσπαθεια σου και μονο να συγκρινεις την μεγαλυτερη ομαδα σε συλλογικο επιπεδο που εχει βγαλει η Ελλαδα σε ολα τα σπορ με την ομαδα του ποδοσφαιρικου ολυμπιακου(ελεος) μονο γελιο μπορει να βγαλει και δειχνει οτι εισαι αντιπαναθηναικος και μονο.Για τα αλλα που λες η διαφορα ειναι οτι εαν ο ΠΑΟ κανει ενα κακο παιχνιδι δεν θα κερδισει(καλως) ενω ο ολυμπιακος θα εχει την βοηθεια που χρειαζεται, πολυ απλο για να το καταλαβεις.Για το πρωταθλημα του 2008 εχεις να πεις κατι η παλι δικαια το πηρες?P.s Αν θες πες κατι και για τα παιχνιδια που γραφω.Να σου θυμίσω μερικά σπορ που απλά δεν τα κατέχετε...Πόλο, βόλλει (τώρα φτιάξατε ομάδα κάποτε ο Ολυμπιακός χτύπιοταν μόνο με την Ορεστιάδα-ομάδαρα τότε, Αμαξίδης, Σαμαράς και άλλοι)ΝΤάξει καλές οι παρωπίδες αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #956 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Να σου θυμίσω μερικά σπορ που απλά δεν τα κατέχετε...Πόλο, βόλλει (τώρα φτιάξατε ομάδα κάποτε ο Ολυμπιακός χτύπιοταν μόνο με την Ορεστιάδα-ομάδαρα τότε, Αμαξίδης, Σαμαράς και άλλοι)ΝΤάξει καλές οι παρωπίδες αλλά...Δες το post απο πανω σου βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2009 #957 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 NA σου θυμίσω ότι όλα τα σπορ δεν είναι το μπάσκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 2, 2009 #958 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Λοιπον επειδη φαινεται να ξερεις...και εχεις ορεξη να μας αποδειξεις...Τι τιτλους εχεις και που...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 2, 2009 #959 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 NA σου θυμίσω ότι όλα τα σπορ δεν είναι το μπάσκετΣορρυ που το λεω αλλα τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Ειναι γραμμενο σε απλα ελληνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2009 #960 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Aυτό που έχω κάνει bold .Αλλά ντάξει συζήτηση τέτοια δεν κάνω.Να χαίρεσαι την υπερομάδα σου και του χρόνου με νίκη με την ΆΝω Κολοπετινίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.