winters Σεπτέμβριος 3, 2014 #10101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Αααααυτό είναι μπάσκετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Σεπτέμβριος 3, 2014 #10102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα!Αν είχαμε καλύτερα ποσοστό στα τρίποντα θα μιλούσαμε για πολύ άνετη επικράτηση.Για να δούμε κι αύριο με την Αργεντινή τι ψάρια θα πιάσουμε!Ομολογώ πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά!Λυπάμαι μόνο για την απουσία Κουφού.Πιστεύω πως,με την εικόνα της ομάδας έως τώρα, αν είχαμε και τον Κουφό στη θέση 5 μπαίναμε εύκολα 4άδα.Όχι πως τώρα δεν μπορούμε.. :jump1:Tεράστιος δουλευταράς ο Παπανικολάου.Παράδειγμα για όλους τους Έλληνες αθλητές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Σεπτέμβριος 3, 2014 #10103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα!Αν είχαμε καλύτερα ποσοστό στα τρίποντα θα μιλούσαμε για πολύ άνετη επικράτηση. Για να δούμε κι αύριο με την Αργεντινή τι ψάρια θα πιάσουμε! Ομολογώ πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά! Λυπάμαι μόνο για την απουσία Κουφού. Πιστεύω πως,με την εικόνα της ομάδας έως τώρα, αν είχαμε και τον Κουφό στη θέση 5 μπαίναμε εύκολα 4άδα. Όχι πως τώρα δεν μπορούμε.. :jump1: Tεράστιος δουλευταράς ο Παπανικολάου.Παράδειγμα για όλους τους Έλληνες αθλητές! Όχι ότι τώρα δεν μπορούμε αλλά θα το είχαμε πιο σίγουρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε knock out αγώνες Οι εμφανίσεις της Εθνικής μέχρι τώρα είναι εκπληκτικές, ανεξαρτήτως σκορ/αποτελέσματος/αντιπάλου. Με εξαίρεση τις ΗΠΑ και Ισπανία (όχι ότι παίζουν καλύτερα από εμάς, αλλά έχουν και τα "άλογα" και η Ισπανία έχει και τους Gasol και την έδρα) δεν βλέπω καμιά άλλη ομάδα καλύτερη από την Εθνική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 3, 2014 #10104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω χασει μεγαλο ποσοστο των προηγουμενων αγωνωνενενε και προλαβα μονο το 'Βου του σημερινου. Παιζει σπρωξιμο απο τα κορακια σε μας ή απλα ετυχε? Ειδα 2-3 αναποδα σφυριγματα σε ενα ημιχρονο τα οποια κιολας δεν μας πολυχρειαζοταν (εκτος απο την αλλαγη momentum) μιας που πηγε ετσι οπως πηγε το ματσακι. Θυμηθηκα εποχες Βασιλακο στην FIBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2014 #10105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 τσου. έτυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 3, 2014 #10106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Παντως σε σοβαρο αντιπαλο μου αρεσε που στο +8 και ζωνη βαλανε την μπαλα στη ρακετα αντι να συνεχισουν το βιολι που ειχαν στο +15 που ψιλο σουταραν στο χαλαρο απεξω.Και το Γιαννακη απο το Μιλγουοκι μου αρεσε. Αν συνεχισει το παληκαρι βρηκαμε κι εμεις ενα Νοβιτσκι/Γκασολ για τα επομενα χρονια, εστω κι αν δεν ειναι τοσο μεγαλος σκορερ. Μλκ που "πρεπει" να κερδισουμε την Αργεντινη παντως για να αποφυγουμε την Ισπανια για τους 4.Τεσπα ας περασουμε πρωτα εκει και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2014 #10107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Μανικετόκουμπος σε 2 χρόνια -να του πάνε όλα καλά και να είναι υγιής- θα έρχεται στας Ευρώπας τα καλοκαίρια και θα κατουριόσανται πάνω τους οι αντίπαλοι. Αν καταφέρει να βελτιωθεί συνολικά κι ο Παπανικολάου τώρα που θα πάει στην άλλη πλευρά της λίμνης, θα έχουμε εξασφαλίσει το 3 για την επόμενη 10ετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 3, 2014 #10108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 O Παπ πεταγε φωτιες σημερα.Ο Γιανναρος ουσιαστικά δεν ξερει ακομα μπασκετ,εχει απειρα πραγματα να μαθει.Παιδακι ειναι ακομα στο κατω κατω.Αλλα τα φυσικα του προσοντα ειναι κατι που δεν το βλεπεις καθε μερα.Ανθρωπος 2,11 να κατεβει μπαλα με τετοια άνεσή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 4, 2014 #10109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 μπορεί να έχουμε πάρει ευρωπαικό και να έχουμε πάει σε τελικό μουντομπάσκετ με σπανούληδες.διαμαντίδιδες, φωτσηδες, κτλ αλλά τόσο όμορφο μπάσκετ να παίζουμε δεν μας το είχα... Ωραια δουλειά Κατσικάρη...Δεν με νοιάζει αν αποκλειστείς...Ότι είδα μου άρεσε και μου αρκεί...ΜΠΡΑΒΟ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 4, 2014 #10110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 in Katsikaris we trust... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 4, 2014 #10111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 (edited) Τρομερές καταγγελίες πρώην παίκτη του Λεβαδειακού για το ελληνικό πρωτάθλημα | Αθλητικά - NewsIt.gr Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος. [...] Μου είπε: "Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου." Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα. Edit: δεν ξέρω πόσα από αυτά παίζει να είναι αλήθεια, απλά μεταφέρω την είδηση... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2014 από acct Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 4, 2014 #10112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 αποκλείεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 4, 2014 #10113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 παμε λίγο τρένο ή μου φαίνεται???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 4, 2014 #10114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Κανένα σχόλιο για την εμφάνιση της εθνικής σήμερα; Δε το είδα το ματς αλλά το σκορ λέει ότι παίξαμε καλά. ξαναρώτα σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 4, 2014 #10115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Παμε μωρη γ#$!!#%^!@$%&@%$^@#%$!@#$%^@$%&@!#%$^!@#$%!#%$!#$%%!#$%!#$^%!#$%!#$%^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 4, 2014 #10116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 :D:D:D Kαι εγω σε τετοια φαση ειμαι. Φοβερο ματς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 4, 2014 #10117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Αυτός ο Βουγιούκας, όσα χρόνια και αν περάσουν, μηδέν οξέα - μηδέν λιπαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 4, 2014 #10118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Tερμα ξενερωτος μια ζωη.Κανενα νευρο απολυτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 4, 2014 #10119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Σαν να βλέπω την Ισπανία στα μπλε ένα πράμα. Πρέπει να έχουμε εκνευρίσει πολύ κόσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 4, 2014 #10120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 για να έχουμε εκνευρίσει δεν ξέρω, αλλά γκαστρώσει σίγουρα. Σκόλα και Νοτσιόνι περιμένουν παιδιά σε 9 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts