Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Όσα δεν φτάνει η αλεπού, ... :p

Εξήγησέ μου πως γίνεται ξέλπυμα σε ένα τέτοιο κύκλωμα.

Να πεις ότι ο Χοντρός έχει ανοίξει παρτίδες με τους κορυφαίους μανατζερς και πλέον κάνουν αυτοί το παιχνίδι για λογαριασμό του (με το αζημίωτο πάντα), να το καταλάβω.

Είστε κακεντρεχείς όλοι εσείς που κράζετε την Manchester, ότι τάχα δεν πάει καλά... έ όχι, μια χαρά πάει και μάλιστα αν είναι τυχερή (+ σπρωχθεί όπως παλιότερα), μπορεί και να περάσει στην Ευρώπη του χρόνου. Υπόψη ότι πέρσι είχε στην άμυνα Φέρντιναν, Βίντιτς, Εβρά. Φέτος όχι!

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Όσα δεν φτάνει η αλεπού, ... :p

Εξήγησέ μου πως γίνεται ξέλπυμα σε ένα τέτοιο κύκλωμα.

Να πεις ότι ο Χοντρός έχει ανοίξει παρτίδες με τους κορυφαίους μανατζερς και πλέον κάνουν αυτοί το παιχνίδι για λογαριασμό του (με το αζημίωτο πάντα), να το καταλάβω.

Είστε κακεντρεχείς όλοι εσείς που κράζετε την Manchester, ότι τάχα δεν πάει καλά... έ όχι, μια χαρά πάει και μάλιστα αν είναι τυχερή (+ σπρωχθεί όπως παλιότερα), μπορεί και να περάσει στην Ευρώπη του χρόνου. Υπόψη ότι πέρσι είχε στην άμυνα Φέρντιναν, Βίντιτς, Εβρά. Φέτος όχι!

Όπως ακριβώς έκανε και η Barcelona.

Και όπως κάνανε και άλλα club στο παρελθόν.

Δηλώνουνε Χ ποσό ότι έδωσαν οι αγοραστές, τον δίνεις σε άλλη τιμή ( μικρότερη ), τα βρίσκετε με την φορολογία.

Εσύ έχεις δηλώσει ότι έλαβες 15 μύρια ενώ έλαβες 5 π.χ., τσούπ, να σου 10 μύρια βρώμικα που πλυθήκανε.

Τους έχετε για χαζούς τους ξένους, ας πούμε ότι όντως πήρε 15 μύρια από τον Μήτρογλου, δεν το μάθανε το μάθημα τους λες ε ?

Αν αξίζουνε τα ποσά που ακούγονται ( και λέω ακούγονται, γιατί αν είναι να πιστέψουμε αυτούς τους... άγιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, καθώς και τους δημοσιοκάφρους... οι οποίοι λέγανε για μεταγραφή και όχι δανεισμό του αφελάυ, και μετά βρίσκανε και χ δικαιολογίες για να δικαιολογήσουνε τα αδικαιολόγητα ταυτόχρονα επιμένοντας ότι είναι σαν αγορά χαχα, καθώς και το άλλο ψέμα του πρωκταθλητή με τον ψεύτικο αριθμό γκόλ της προηγουμένης σεζόν του παραγουανού... εντάξει, καλά μας κάνουνε ) τότε κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να είχανε πουληθεί στο διπλάσιο αν όχι τριπλάσιο από ότι δώθηκαν.

Εν τω μεταξύ, έστω ότι εισέπραξε αλήθεια αυτά τα ποσά, σας έχει πουλήσει κάμποσους βασικούς και σημαντικούς σας παίχτες, έχει εισπράξει με τις πωλήσεις αυτές και τα λεφτά από το Champions league και τα τηλεοπτικά 100+ μύρια, και οι μεταγραφές που σας κάνει είναι ονόματα που είναι το ίδιο ρίσκο με κάτι Πέτριτς κλπ που παίρνει ο πτωχευμένος ΠΑΟ, και κάτι παραγουανοί με 2μ. κλπ.

Το ότι η ενδεκάδα σας προχθές είχε μόνο έναν Έλληνα πως σας φάνηκε ?

Ας πούμε ότι εσύ μου πουλάς το σπίτι σου για 5M (ναι ζεις σε βίλλα). Αν μου "κόψεις απόδειξη" 15 M:

α. Θα φορολογηθείς για το τριπλάσιο ποσό, από ότι πραγματικά έλαβες! (εσύ χαμένος, λόγω επιπρόσθετης φορολογίας).

β. Θα βρεθείς ξαφνικά με 15Μ στην δηλωσή σου, άρα μπορείς να εμφανίσεις ως νόμιμα 10Μ που έχεις τσεπώσει από παλιοδουλειές! (εσύ κάνεις ξέλπυμα).

γ. Εγώ, Αν έχω δηλώσει στην εφορία 30Μ και φαινεται ότι σου δίνω 15Μ, αυτομάτως τα 10 της διαφοράς θα πρέπει να τα θεωρώ "χαμένα" και πρέπει να τα κινώ μαύρα! (εγώ χαμένος κατά 10Μ).

δ. Εγώ πλέον θα φορολογούμαι για τα 15M που μου περίσσεψαν και όχι για τα 25 (15 καθαρά + 10 μαύρα)! (Εγώ κερδισμένος, λόγω χαμηλότερης φορολογίας).

Για να παίξει το σενάριο αυτό θα πρέπει:

εσύ να θέλεις να "νομιμοποιήσεις" χρήμα,

εγώ να θέλω να "κρύψω" χρήμα.

Ας πούμε ότι ο "Διδάσκαλος του ήθους" θέλει να "νομιμοποιήσει" μπόλικο χρήμα, θα πρέπει και η Ρομα και η Φούλαμ και η Μπενφίκα, κοκ να θέλουν να "κρύψουν" χρήμα. Τους συμφέρει αυτούς να το κάνουν; Αφού κι αυτοί (οι προεδροί τους) για να ξεπλύνουν δεν μπήκαν στον χώρο;

Και γιατί αυτό δεν τον κάνουν όλες οι ομάδες; Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Όχι δεν χαίρομαι που παίζει μόνο ένας Έλληνας στην 11άδα. αλλά είναι ακόμα νωρίς και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Επίσης δεν χαίρομαι που δεν σπρώχνει χρήμα στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα σκάσει διότι ακόμη και μονόφθαλμος πάλι θα βασιλεύει στους τυφλούς.

[MENTION=13167]kezm[/MENTION] το να "κρύβεις" χρήμα έχει νόημα αν το χρειάζεσαι για να το διοχετεύσεις σε παράνομες δραστηριότητες.

Αυτό ξεκινάει από το "τα τσέπωσα", περνάει από το "γρασάρω παράγοντες και διαιτητές" και μπορεί να καταλήξει σε άλλες, άσχετες, δραστηριότητες.

Στο σενάριο που συζητάμε, "ο εύσωμος" θέλει να "νομιμοποιήσει" χρήμα (που κέρδισε από παράνομες δραστηριότητες),

ενώ η Φούλαμ, Ρομα, Μπενφίκα, κοκ θέλουν να "κρύψουν" χρήμα (και να το χρησιμοποιήσουν σε παράνομες δραστηριότητες).

btw στην Αγγλία όπου οι κανόνες της κανονιστικής συμμόρφωσης είναι πολύ αυστηροί και περνάνε όλοι από κόσκινο, δεν θα έπρεπε το αντίστοιχο ΣΔΟΕ, να βγάλει λαβράκια; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλό και τελικώς τα ποσά αντοποκρίνονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα;

Εγώ επιμένω ότι για την εκτόξευση των ποσών, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι Μίτσελ, Μέντες και Ραϊόλα, όλοι με το αζημίωτο πάντα.

Για τον τελικό ferrer-federer που έγινε.

https://www.youtube.com/watch?v=AL025oLr82Y

7.27' χωρίς να πάρεις τα μάτια σου. Φταίει η λήψη, φταίει ο τάπητας, φταίνε κι δυο τους (που φταίνε!) κολλάς. Δεν ξέρω, αλλά βλέποντας το, ασυναίσθητα ελεγα από μέσα μου πολλές φορές "τι ξύλο πέφτει εδώ ρε!".

Στο σενάριο που συζητάμε, "ο εύσωμος" θέλει να "νομιμοποιήσει" χρήμα (που κέρδισε από παράνομες δραστηριότητες),

ενώ η Φούλαμ, Ρομα, Μπενφίκα, κοκ θέλουν να "κρύψουν" χρήμα (και να το χρησιμοποιήσουν σε παράνομες δραστηριότητες).

btw στην Αγγλία όπου οι κανόνες της κανονιστικής συμμόρφωσης είναι πολύ αυστηροί και περνάνε όλοι από κόσκινο, δεν θα έπρεπε το αντίστοιχο ΣΔΟΕ, να βγάλει λαβράκια; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλό και τελικώς τα ποσά αντοποκρίνονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα;

Εγώ επιμένω ότι για την εκτόξευση των ποσών, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι Μίτσελ, Μέντες και Ραϊόλα, όλοι με το αζημίωτο πάντα.

Για την Αγγλία πολύ θεοποιημένη την έχεις.

Δεν είναι έτσι όμως.

Όχι μόνο ποδοσφαιρικά ( πόσα χρόνια η Μάντσεστερ απολαμβάνει εξώφθαλμου σπρωξίματος ? ) αλλά και γενικότερα.

Υπάρχει ουκ ολίγος κόσμος που εκμεταλλεύεται τρύπες του συστήματος για να παίρνει κοινωνικά επιδόματα κλπ κλπ.

Δεν είμαστε η μόνη χώρα που υπάρχει βρώμα...

Ένας παππούλης προκάλεσε τον Μπολτ - Στίβος - SPORT 24

Το δώρο που θέλει για τα 104ά γενέθλια του είναι μια αναμέτρηση με τον Μπολτ τα επόμενα πέντε χρόνια. "Θα ήθελα να τρέξω με τον Μπολτ. Είμαι ακόμα νέος και μαθαίνω. Με περιμένουν πέντε καλά χρόνια", δήλωσε ο ηλικιωμένος σπρίντερ που έχει ατομικό ρεκόρ 29.83 δευτερόλεπτα στο 100άρι και τον αποκαλούν "Χρυσό Μπολτ".

Πόσο θεούλης;

Μπόλτ, γατάκι, αποδέξου την πρόκληση

Παίδες, ο ΑΝΤ1 θα δείχνει μόνο Ελλάδα ή παίζει να δείξει και κανένα επιπρόσθετο ματσάκι ?

Edit(και απαντώ μόνος μου)

Ναι θα έχει και άλλα και ορίστε και το πρόγραμμα http://www.sport-fm.gr/article/tileoptiko-programma-moudompasket/781828

Αν είναι λάθος δεν φταίω εγώ :p

Έγινε επεξεργασία από Xero

ποιος αντένα; ή οτε τιβί, ή θου κύριε λινκ. ακόμη και στην ίδια ποιότητα με τον αντένα να είναι το λινκ -δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις-, τουλάχιστον γλυτώνεις τον άσχετο σπίκερ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.