Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Κρίμα και αδικία για το Ιραν....90-10 υπερ αργεντινής η διαιτησία + δεν δόθηκε καθαρό πέναλτυ υπέρ του Ιραν. Άλλη μια αισχρή διαιτησία στο ΠΚ.

Σωστά!

Αντίθετα, στο καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι, Γερμανία-Γκάνα, είχε πολλές ευκαιρίες, 4 γκολ, κανένα τραυματισμό (με εξαίρεση στην τελευταία φάση, αλλά μάλλον είναι επιφανειακό), μόλις μία κίτρινη, πολύ τρέξιμο και χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Στενοχωρεθηκα...κριμα για τους Ιταλους.Μονο και μονο για Μπουφον και Πιρλο ηθελα να περασουν.Οσο γι αυτον τον σχολιαστη τι να πω...Κανενας σεβασμος ουτε σε Μπαλοτελλι ουτε Μαρκισιο, Κελινι, δεν ξερω πως πρεπει να γινεται ενας σχολιασμος αλλα πιστευω πως ειναι βασικο να υπαρχει αντικειμενικοτητα...

Link to comment
Share on other sites

Και για την κουτουλια που προσπαθησε να ριξει(ετσι νομιζαν) θα επρεπε να δει την κοκκινη αλλα μπααα...κ ο σχολιαστης εκει ελεγε για τα θεατρα του Κελινι και οτι ξερουμε πια πως παιζει τωρα λεει θα τον μαθουμε...τι μαλ$#%ς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.