SLN Ιούνιος 16, 2014 #9421 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Lakers να το δεχτώ, Spurs Γιατί ρε μλκ?Απο την εποχη του "Ναυαρχου" (μαμω το μνι που τον πεταγε) που εβγαινε και εκανε δηλωσεις "καλα κανει η αμερικη και βομβαρδιζει ολο τον κοσμο, στηριζουμε τους στρατιωτες μας γκαντ μπλες αμερικα κλπ κλπ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 16, 2014 #9422 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 @tavliban Η Βιβή τον άφησε να πάει στην Μάλαγα και δεν το αφήνει να πάει στην Πόλη;Κάποια στιγμή, όλοι παίχτες σκέφτονται την τελευταία καλή μπάζα. (IMO, Πρίντεζης και Μάντζαρης δεν θα φύγουν.) @Dolly Όταν το πρότυπο σου είναι αυτό, οι Spurs είναι πολύ soft. πήγε μάλαγα και μετά παρακαλούσε να γυρίσει πίσω όπως και να έχει ότι θέλει ας κάνει...ο ΟΣΦΠ θα υπάρχει και χωρίς αυτόν... Να πεις ότι έπαιζαν μόνο βρωμόξυλο οι spurs να πω άντε...δεν έιχαν και τον Bruce Bowen δηλαδή (μέγιστο κάθαρμα που έβαζε το πόδι του κάτω από τον σουτερ ώστε όταν πέσει να πάθει διάστρεμα...μιλάμε για τον πιο ελλεινό παίκτη που έχει περάσει από τα γήπεδα) αλλά έκαναν την άμυνα τον heat σμπαράλια με το passing game και την αυτοπεποίθηση που είχαν σε κάθε ελεύθερο σουτ...απλά δεν μπορούσαν να τους ανταγωνιστούν... Πέρσι δεν χρειάστηκε ένα τρελό σουτ του Allen για να τους κάμψουν το ηθικό; Φέτος απλά δεν μπορούσαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 16, 2014 #9423 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 (edited) [MENTION=1498]SLN[/MENTION] Σεβασμό στον MVP '95[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mcae_NBtkb4]Hakeem Olajuwon Dismantles David Robinson and the Spurs (1995 WCF Game 5) - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2014 από winters Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 16, 2014 #9424 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 (edited) [MENTION=1498]SLN[/MENTION] Με αγάπη <3 Δεν βοηθας.... Ηταν την εποχη της μεγαλης πορωσης με τον Καρολο που στα ημιτελικα μας ειχαν γυρισει απο 3-1 οι αλλοι Τεξανοι χωριατες την σειρα σε 3-4 Παρεπιπτοντως στο 3-1 επαιξε αυτη η αγαπημενη φαση. [ame] [/ame]edit: Πορωθηκα και ξαναεψαξα τις σειρες... αυτη ηταν 2-2... το 95 τους πηγαμε 3-1 και καταφεραμε να χασουμε 3 συνεχομενα για να αποκλειστουμε... αλλιως θα ξεφτυλιζε ο χοντρος τον ναυαρχο στους ημιτελικους αντι για τον Νιγηριανο Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2014 από SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 16, 2014 #9425 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Έκανα edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 16, 2014 #9426 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Το ότι έκανε λαλακισμένες δηλώσεις ο ναύαρχος, δεν τον κάνει any less παιχτάρα Και αν και γούσταρα χακέεμ με τα όλα, ο μόνος που τον σοδόμιζε μερικές φορές ήταν ο χοντρός Επίσης αγαπούσα και τον ντελ νεγρο εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2014 #9427 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Μόνο Φοίνιξ. Παραδοσιακά η πιο fun to watch ομάδα τα τελευταία 20+ χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 16, 2014 #9428 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ, λέει η εκπρόσωπός του - Ειδήσεις - Κόσμος - in.grαντε μακάρι ο άνθρωπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2014 #9429 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 τα κατάφερες πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 16, 2014 #9430 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 @ από τα λίγα ο Πέπε. Χρόνια τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2014 #9431 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Μπράβο Βίκτωρα που απάντησες, για να μην κάνω double post Πόσο θεούλης ο Μπαλοτέλι; Πόσο; (η φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του στο φέσιμπουκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 16, 2014 #9432 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Τι θα γίνει ρε με τα under και τις ισοπαλίες; Άλλαξε το ποδόσφαιρο και δεν το πήρα χαμπάρι;Τελείωνει επικίνδυνα η μπάνκα λέμε.... :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 16, 2014 #9433 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 16, 2014 #9434 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Το ότι έκανε λαλακισμένες δηλώσεις ο ναύαρχος, δεν τον κάνει any less παιχτάρα Και αν και γούσταρα χακέεμ με τα όλα, ο μόνος που τον σοδόμιζε μερικές φορές ήταν ο χοντρός Επίσης αγαπούσα και τον ντελ νεγρο εγώ Τελευταιο σχολιο γιατι γεμιζει μουντιαλικα ποστ και μου ανεβαινει η πιεση και δεν κανει στην ηλικια μου. Σιγουρα δεν τον κανει λιγοτερο παιχτη. Τον κανει ομως λιγοτερο αρεστο. Υπαρχουν και καλυτεροι παιχταρες που κανουν και πιο σωστες δηλωσεις. Αρα το να καθεται να λεει μαμακιες ενας απο τους 20 καλυτερους σεντερ (ισως ο 20ος με το ζορι) του ΝΒΑ δεν τον κανει σε μενα αρεστο. Ο Χακιμ και ο Καριμ και ο Γουιλτ (μεχρι κι ο ) ηξεραν απειρως καλυτερο τοπι και δεν λεγανε και στρατιωτικες μπουρδες.Για τον Βινι δεν μπορω να σχολιασω. Χρειαζεται χρονια ψυχαναλυση που δεν ειναι επι της παρουσης, αλλα σιγουρα δεν θα θιξω τα βιτσια του καθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 16, 2014 #9435 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Τραγικο πεναλτι εδωσε στη Γερμανια. Θα νικουσε κ χωρις αυτο. Απλα της απεβαλε το αγχος κ εκανε περιπατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούνιος 16, 2014 #9436 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 τα κατάφερες πάλι... αχαχαχαχαχα epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Ιούνιος 16, 2014 #9437 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Ο Στράτος πάει Τουρκία. Ωραίο και μπασκετικό 3άρι, δυστυχώς εφέτος είχε πολλούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό. Εγώ χάρηκα που τον είδα στα κόκκινα και του εύχομαι τα καλύτερα! Σειρά να προωθηθεί ο πολλά υποσχόμενος Παπαπέτρου. Για τον Πρίντεζη πιστεύω ότι δεν θα στραβώσει και θα παραμείνει. Βέβαια το ζεστό χρήμα από την Κωνσταντινούπολη θα κυλάει άφθονο και οι Σέρβοι τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο.Η φαρσοκωμωδία με τον Μάντζαρη που αποσκοπεί; Θέλω να πω τι προσπαθεί να αποδείξει ο Τράκης; Πάλι φύλλα θέλει να πουλάει και να μοιράζεται σανό εκατέρωθεν!Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ενώ προσπαθεί να κάνει οικονομία, δίνει 6.5 εκ. για τρία χρόνια στον, τιμωρημένο για χρήση ντόπας, Καλάθη.Ποιος Ναύαρχος ρε! Πατρικ Γιούιν, ασχέτως που πλέον για λόγους εντοποιότητας υποστιρίζω jets.Και τα άσχημα της ημέρας. Κλείσαμε Ρανιέρι;;;;;; Έγκλημα!!!!Το γιατι εφαγα εγω την καρτα και οχι εσυ ειναι αλο θεμα δεν θελω να το θυξω.μην κλαιγεσε για να παρω κι αλλη ομως αυτα τα τι αμαρτιες πληρωνω να τα πεις αλλου.επισης σε τρολλαρω γιατι οτι γραφεις ειναι για τον γαυρο και κατι θα πεις για τον παναθηναικο.Τελος απο τι στιγμη που ειναι τραυματιας δεν επρεπε να τον παρει,δεν ειναι ετοιμος, θα μπορουσε να παρει αθανασιαδη η καρελη που κανανε καλες χρονιες.Έφαγες κάρτα γιατί ο Ερμής ήταν ανάδρομος και γιατί οι αδμινιστράτορες εδώ είναι φιλαράκια μου και τους κερνώ μπυρόνια. :baby: Σε καμία περίπτωση γιατί τρόλλαρες και χρησιμοποίησες άσχημα γλώσσα. Όχι ποτέ! α, και δεν σε έκανα ποτέ report. Αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.Αυτά!!!! Νομίζω ότι κουράσαμε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούνιος 16, 2014 #9438 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 [MENTION=13167]kezm[/MENTION] δεν εννοουσα αυτο. τεσπα. οντως ας τελειωνει το θέμα που δεν υπαρχει καν.το ρηπορτ δεν ξερω τι ουσια εχει γιατι γενικα βλεπουν θεματα που μπορει να γινουν θερμα.υποκειμενικα ειναι ολα, προφανως, και ρηπορτ να εκανες αν κρινανε οτι δεν ειμαι για καρτα δεν θα την ετρωγα .τεσπα ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούνιος 16, 2014 #9439 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Τραγικο πεναλτι εδωσε στη Γερμανια. Θα νικουσε κ χωρις αυτο. Απλα της απεβαλε το αγχος κ εκανε περιπατο.Κατα την αποψη μου ηταν πεναλτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 16, 2014 #9440 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Κατα την αποψη μου ηταν πεναλτι.Ηταν. Οπως κ του Ροναλντο στον τελικο τσ. λιγκ. Αλλα δε το δινεις αν εχεις τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts