Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Απο φρεσκαδα αλλο τιποτα...To budget δεν κανει την ομαδα,ελπιζω να το καταλαβαιτε και στο ποδοσφαιρο και να αφησετε αποτυχημενες μεταγραφες τυπου saviola ,tsori ,κτλ.Το γκαζετα δεν εινα του "πρασινοφρουρου" και τελος τα πολλα λογια παντα τα λετε εσεις παντα...οπως εχω πει πολλες φορες απο λογια αλο τιποτα..μεχρι ronaldinho φερατε, να δω τωρα μετα το μουντιαλ ποιο θα ειναι το νεο μεταγραφικο "αποκτημα" του ολυμπιακου ,θα κονταροχτυπηθειτε με μπαρτσα για ρακιτιτσ στις φυλλαδες παλι...

Τι αμαρτίες πληρώνω και πρέπει κάθε φορά που γράφω στο εν λόγω θέμα να με τρολλάρει ο ίδιος τύπος συνεχώς. Την προηγούμενη φορά έφαγες κόκκινη κάρτα, αλλά δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι δεν κάθισες ούτε ένα δευτερόλεπτο να σκεφτείς για πιο λόγο συνέβει αυτό. :giveup:

Στα του Μουντιάλ. Ελλαδάρα πάμε γερά!!!!

Δυστυχώς πληρώνουμε τους τραυματισμούς των Σιόβα, Μήτρογλου. Κατά τα άλλα, κάναμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μια μετριότατη Κολομβία. Και κάτι άλλο, μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και εκτός έδρας. imho, το σκόρ να αντικατοπρίζει την πραγματική εικόνα.

Τι αμαρτίες πληρώνω και πρέπει κάθε φορά που γράφω στο εν λόγω θέμα να με τρολλάρει ο ίδιος τύπος συνεχώς. Την προηγούμενη φορά έφαγες κόκκινη κάρτα, αλλά δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι δεν κάθισες ούτε ένα δευτερόλεπτο να σκεφτείς για πιο λόγο συνέβει αυτό. :giveup:

Στα του Μουντιάλ. Ελλαδάρα πάμε γερά!!!!

Δυστυχώς πληρώνουμε τους τραυματισμούς των Σιόβα, Μήτρογλου. Κατά τα άλλα, κάναμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μια μετριότατη Κολομβία. Και κάτι άλλο, μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και εκτός έδρας. imho, το σκόρ να αντικατοπρίζει την πραγματική εικόνα.

Το γιατι εφαγα εγω την καρτα και οχι εσυ ειναι αλο θεμα δεν θελω να το θυξω.μην κλαιγεσε για να παρω κι αλλη ομως αυτα τα τι αμαρτιες πληρωνω να τα πεις αλλου.επισης σε τρολλαρω γιατι οτι γραφεις ειναι για τον γαυρο και κατι θα πεις για τον παναθηναικο.Τελος απο τι στιγμη που ειναι τραυματιας δεν επρεπε να τον παρει,δεν ειναι ετοιμος, θα μπορουσε να παρει αθανασιαδη η καρελη που κανανε καλες χρονιες.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Από την άλλη:

BqIdHXSCQAALPFQ.png

Δεν παίζεται ο Πίρλο. Ο τύπος που αποφάσισε να μην τον ανανεώσει το 2011 στη Μίλαν είναι για κλωτσιές.

-Γιατί ο Κατσουράνης παίζει στην αριστερή πτέρυγα?

-Τι γιατί? Γιατί έχει ίσκιο

Τον Κατσουράνη δεν τον μελέτησαν από DVD οι Κολομβιανοί, αλλά από gif

Ελπιζω μετα απο αυτο που εγινε να σταματησουν το μπασκετ οι ανυπαρκτοι και να πανε σε μια γωνια να βοσκησουν καμμια γελαδα να ηρεμησουμε.

καθώς έλειπα για διακοπές, δεν είδα τι έγινε στο ματσάκι της εθνικής, από τα συμφραζόμενα έμαθα ότι ο Κατσουράνης ήταν ο αδύναμος κρίκος... thats ok και πάλι μπορούμε με δυο νίικες να περάσουμε (στην θεωρία, γιατί είμαστε μακρυά από το γκολ και στα φιλικά και δυστυχώς ο μητργλου είναι ντεφορμέ όσο δεν παίρνει)

στα του μπάσκετ, αυτό με τον Μάντζαρη έχει καταντήσει αηδία. Ο παίκτης πρέπει να έχει ενοχληθεί όσο δεν παίρνει γιατί κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί τον ίδιο τον παίκτη για να τρολλάρει τους Αγγελόπουλους. Κίνηση εντυπώσεων πρώτα και στρατηγικής καθώς αν θέλει ο ΟΣΦΠ να τον ανανεώσει θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ανέκδοτο ήταν η επισημη πρόταση του ΠΑΟ καθώς περίμενε να κάνει διαπραγματεύσεις με τον νο1 εχθρό σου (και που όλος τυχαίως το χαρτί είχε και τους χορηγούς πάνω) όπως ανέκδοτο και η απάντηση των Αγγελόπουλων. Κούρασαν και οι τρεις τους.

Πάντως η δικιά μου γνώμη είναι ότι ο Μάντζαρης είναι πρώτα από όλα επαγγελματίας. Αν θέλει να μείνει ΟΣΦΠ και του κάνει η πρόταση των Αγγελόπουλων, έχει καλώς, αν του κάνει η πρόταση του ΠΑΟ και θέλει να παίξει εκεί μια χαρά και πάλι. Δεν θα ξεχάσω τι προσέφερε στην ομάδα μου. Σαν σκυλί έπαιζε εξάλλου. Το ίδιο (θέλω να) πιστεύω σκέφτονται και οι υγιείς φίλαθλοι του ΠΑΟ για τον σπανούλη.

καθώς έλειπα για διακοπές, δεν είδα τι έγινε στο ματσάκι της εθνικής, από τα συμφραζόμενα έμαθα ότι ο Κατσουράνης ήταν ο αδύναμος κρίκος... thats ok και πάλι μπορούμε με δυο νίικες να περάσουμε (στην θεωρία, γιατί είμαστε μακρυά από το γκολ και στα φιλικά και δυστυχώς ο μητργλου είναι ντεφορμέ όσο δεν παίρνει)

Παραδόξως, ο Κατσουράνης ήταν καλός. Οι αδύναμοι κρίκοι ήταν Χολέμπας, Σάλπι, Γκέκας.

Νομίζω ο καλύτερος απ' όλους ήταν ο Κονέ με τον Τοροσίδη.

στα του μπάσκετ, αυτό με τον Μάντζαρη έχει καταντήσει αηδία. Ο παίκτης πρέπει να έχει ενοχληθεί όσο δεν παίρνει γιατί κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί τον ίδιο τον παίκτη για να τρολλάρει τους Αγγελόπουλους. Κίνηση εντυπώσεων πρώτα και στρατηγικής καθώς αν θέλει ο ΟΣΦΠ να τον ανανεώσει θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ανέκδοτο ήταν η επισημη πρόταση του ΠΑΟ καθώς περίμενε να κάνει διαπραγματεύσεις με τον νο1 εχθρό σου (και που όλος τυχαίως το χαρτί είχε και τους χορηγούς πάνω) όπως ανέκδοτο και η απάντηση των Αγγελόπουλων. Κούρασαν και οι τρεις τους.

Πάντως η δικιά μου γνώμη είναι ότι ο Μάντζαρης είναι πρώτα από όλα επαγγελματίας. Αν θέλει να μείνει ΟΣΦΠ και του κάνει η πρόταση των Αγγελόπουλων, έχει καλώς, αν του κάνει η πρόταση του ΠΑΟ και θέλει να παίξει εκεί μια χαρά και πάλι. Δεν θα ξεχάσω τι προσέφερε στην ομάδα μου. Σαν σκυλί έπαιζε εξάλλου. Το ίδιο (θέλω να) πιστεύω σκέφτονται και οι υγιείς φίλαθλοι του ΠΑΟ για τον σπανούλη.

Ο Παναθηναϊκός πάει να δημιουργήσει το εξής πρόβλημα. Του χρόνου σκάνε 3 συμβόλαια, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης.

Αύξηση στον Πρίντεζη (του δίνουν πάρα πολλά στην Τουρκία) , αύξηση (αναγκαστικά μεγάλη για να τον κρατήσει) στον Μάντζαρη. Δεν πρέπει να δώσει στον Σλούκα όσα πρέπει να δώσει και στον Μάντζαρη;

Απλά σκέψου να μην ανανεώσει του Μάντζαρη και να μείνει στην ομάδα για έναν χρόνο. Απλά δεν θα τον σηκώνει το ΣΕΦ.

Από ότι έχω ακούσει ο κούπερ έχει ήδη κλείσει.

Του Μάτζαρη είναι δύσκολο αλλά από τη στιγμή που ο ανθρωπος είναι Παναθηναικός, φέτος ή του χρόνου λογικά θα έρθει.

Ο Γκίστ θα μείνει, αν θέλει κι ο Λάσμε θα μείνει και αυτός.

Θα δούμε.

Παραδόξως, ο Κατσουράνης ήταν καλός. Οι αδύναμοι κρίκοι ήταν Χολέμπας, Σάλπι, Γκέκας.

Νομίζω ο καλύτερος απ' όλους ήταν ο Κονέ με τον Τοροσίδη.

Ο Παναθηναϊκός πάει να δημιουργήσει το εξής πρόβλημα. Του χρόνου σκάνε 3 συμβόλαια, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης.

Αύξηση στον Πρίντεζη (του δίνουν πάρα πολλά στην Τουρκία) , αύξηση (αναγκαστικά μεγάλη για να τον κρατήσει) στον Μάντζαρη. Δεν πρέπει να δώσει στον Σλούκα όσα πρέπει να δώσει και στον Μάντζαρη;

Απλά σκέψου να μην ανανεώσει του Μάντζαρη και να μείνει στην ομάδα για έναν χρόνο. Απλά δεν θα τον σηκώνει το ΣΕΦ.

ύπουλο παιχνίδι αν είναι κίνηση στρατηγικής που αν δεν είναι trolling δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο...μάλλον και τα δύο είναι...

Γνώμη μου είναι οτι ο Πριντ θα μείνει γιατί είναι γέννημα θρέμα της ομάδας και στο παρελθόν έχει δείξει ότι δεν τον νοιάζουν τα λεφτά. Είχε υπογράψει με αρκετά λιγότερα στον ολυμπιακό πριν 4 χρόνια (?). Λογικά θα τον κρατήσουν.

Οι Σλούκας και Μάντζαρης πρέπει να πάρουν αύξηση...Είναι πάρα πολύ χρήσιμα γρανάζια της μηχανής... Για τον λόγο που αναφέρεις θα τον ανανεώσουν αλλά και για να κερδίσουν τις εντυπώσεις καθώτι εγωιστές... Λογικά 500-700Κ θα τους δώσουν.

Όπως και να έχει όταν κάνεις ομάδα με παίκτες νέους, άρα και φτηνούς και αυτοί σου βγουν, κάποια στιγμή μετά απο΄τις επιτυχίες που είχε η ομάδα, θα ανεβεί το κασέ τους. βλ. Heins, Παπανικολάου κλπ. Άρα αν θέλουν οι πρόεδροι να κρατήσουν τους παίκτες πρέπει να ανεβάσουν το budget. Οι καιροί δύσκολοι όμως και τηρούν το budget ευλαβικά, και καλά κάνουν αν θες....Δεν υπάρχει λόγος να καταντήσουμε Ρώσσοι όπως είχαμε καταντήσει επί Κλέιζα και Τσίλντρες εποχή..

Ωραίο καλοκαίρι θα έχουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

συγνωμη πηραν πρωταθλημα οι σπερς και ασχοληστε ακομα με Κατσουρανη?

Η μεγαλύτερη ομάδα των τελευταίων 15 ετών.

Είχα να δω ΝΒΑ τόσο πολύ απο εποχές Robinson στο λύκειο της μεγάλης αγάπης, και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει.

[MENTION=22080]tavliban[/MENTION]

Όταν έχει πρόταση στα χέρια του ο Πρίντεζης, 5 εκατομμύρια για 3 χρόνια, θα μείνει στον Ολυμπιακό με πόσα;

Για Μάντζαρη νομίζω ότι πάνω από τα 500 το χρόνο δε πρόκειται να του προσφέρουν.

Το θέμα είναι πόσα του έχει προτείνει ο Παναθηναικός.

@tavliban

Όταν έχει πρόταση στα χέρια του ο Πρίντεζης, 5 εκατομμύρια για 3 χρόνια, θα μείνει στον Ολυμπιακό με πόσα;

Για Μάντζαρη νομίζω ότι πάνω από τα 500 το χρόνο δε πρόκειται να του προσφέρουν.

Το θέμα είναι πόσα του έχει προτείνει ο Παναθηναικός.

χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά πριν 4 χρόνια κάπου τόσα του προσέφεραν πάλι από την Τουρκία/Ρωσσία δεν θυμάμαι και τα απέριψε (αν θυμάμαι καλά του δίνανε 1,2Μ και ο Ολυμπιακός του έδωσε 800-900)... Όσο δεν θέλει η Βιβή, δεν θα θέλει και ο Γιωργής.... :p και με αυτή τη λογική ο Σπανούλης τώρα θα ήταν κάτοικος Μόσχας/Βαρκελώνης κλπ... μερικές φορές (πολύ λίγες για να είμαστε ειλικρινείς) δεν είναι το παν τα λεφτά, αλλά το κλίμα στην ομάδα, η χώρα η οικογένεια η γκόμενα....

@kuza Α ναι...μπασκετική δικαιοσύνη επιτέλους στην Αμερική...οι καλύτερη ομάδα κέρδισε (επικό μπάσκετ τα σπιρούνια)... περιμένω και μια μαύρη εμφάνιση Ginobili να πηγαίνω στις παραλίες κύριος.... :p

2 ομαδες σιχαινομαι... Spurs + Lakers... Ειχα 28/30 πιθανοτητες να χαρω. Κουβας...

[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Η Βιβή τον άφησε να πάει στην Μάλαγα και δεν το αφήνει να πάει στην Πόλη;

Κάποια στιγμή, όλοι παίχτες σκέφτονται την τελευταία καλή μπάζα.

(IMO, Πρίντεζης και Μάντζαρης δεν θα φύγουν.)

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

Όταν το πρότυπο σου είναι αυτό, οι Spurs είναι πολύ soft. :hehe:

detroit-tigers.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.