HotPeanut Απρίλιος 21, 2014 #8921 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 "Ότι να' ναι" μπάσκετ παίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Απρίλιος 22, 2014 #8922 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Έκλεισαν την ΕΡΤ και κράτησαν μόνο τον Χατζηγεωργίου και τον Ιωάννου..Ρεσιτάλ Ιωάννου κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 22, 2014 #8923 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Αργή, βαρετή και προβλέψιμη η Ατλέτικο. Φάτσα με το τέρμα να ήταν κάποιος παίκτης της, έστριβε και πέταγε την μπάλα στα πλάγια για σέντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2014 #8924 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Ελα μωρέ λες και μπορείς να δεις ποτέ ή έχεις δει ποτέ μπάλα σε ημιτελικά με την chelsea μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 22, 2014 #8925 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 22, 2014 #8926 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Η Τσέλσι απλά έκανε την δουλειά της. Η Ατλέτικο ήθελε άλλα 8 σημαιάκια στο γήπεδο για να έχει ποιο πολλές εναλλακτικές θέσεις να κάνει σέντρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 23, 2014 #8927 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 A combined Chelsea players heat map from tonight's game vs Atletico Κατά τα άλλα, ο μεταφραστής έκραζε το Sam Allardyce για ποδόσφαιρο 19ου αιώνα. Γελάει ο κόσμος [ame=http://www.youtube.com/watch?v=992OYEmdWEw]Sam Allardyce Funny Reaction to Chelsea Drawing 0-0 to West Ham - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 23, 2014 #8928 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 (edited) Δεν αντεχα και αλλη παραταση...συγκλονιστικός αγωνας Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2014 #8929 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Το προσπάθησαν πάντως πάλι οι κόρακες. Δεν μας φτάνει η ομάδα μας που παίζει με 4 παίχτες, δίχως προπονητή, και με μύρια προβλήματα, έχουμε και τους κόρακες να μας μαθαίνουνε νέους κανονισμούς στα επιθετικά φάουλ, να μην βλέπουνε πάτημα γραμμής στα 60cm από την μούρη τους, κλπ. Μετά τις πίκρες από τον γαύρο, αν καταφέρουμε ακόμα και σε αυτή την κατάσταση να τους αποκλείσουμε στην Μόσχα θα βαφτούνε "αιωνίως" με το χρώμα του loser Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 23, 2014 #8930 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2014 #8931 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.Για να πάρει δηλαδή η CSKA τα εισητήρια ενός αγώνα, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ και παίρνει το ρίσκο να γίνει καμμιά στραβή στην Μόσχα και να αποκλειστεί ?Παλεύανε σήμερα μέχρι πεθαματού το ματς ?Η ίδια ομάδα που φέρεται πως είχε λαδώσει ή έστω αποπειραθεί να λαδώσει τους διαιτητές στον τελικό του Βερολίνου ?Ας γελάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Απρίλιος 23, 2014 #8932 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.αυτη η θεωρια συνομωσιας χρειαζεται και προκριση της αρμανι για να μπορει να σταθει:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 24, 2014 #8933 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Α ρε Ρεάλ , μισή χαρά μας άφησες χτες ... Δεν μασάμε, συνεχίζουμε δυνατοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 24, 2014 #8934 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 24, 2014 #8935 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια).α) Τα τηλεοπτικά είναι πακέτο και όχι μεμονωμένοι αγώνες.β) Πόσα λεφτά να βγάλει η CSKA από τα εισιτήρια; Μαζί με τα έξοδα του αγώνα οριακά να είναι 50Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 24, 2014 #8936 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 α) Τα τηλεοπτικά είναι πακέτο και όχι μεμονωμένοι αγώνες.β) Πόσα λεφτά να βγάλει η CSKA από τα εισιτήρια; Μαζί με τα έξοδα του αγώνα οριακά να είναι 50Κ.Οι διαφημισεις νομιζω του γηπέδου και ενδιαμεσα σε διαλειμματα είναι παρα πολλα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 24, 2014 #8937 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Υπάρχουν κάποιοι αθλητές που είναι αχώνευτοι. Στο Top-10 είναι σίγουρα μέσα ο Rudy Fernandez. Θα έλεγα πως το μικρό του όνομα το πήρε από το αγγλικό rude. Πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χάσω στο final-4 από τον ΠΑΟ αρκεί να περνούσα τώρα την Ρεάλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 24, 2014 #8938 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 «Κονσέρβα» η ελεύθερη μετάδοση του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας! - ERT OpenΆντε τώρα να βρεις καφετέρια με ΟΤΕ :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 24, 2014 #8939 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Stream ή καθόλου. Σιγά που θα πληρώνουμε συνδρομή. Ή μάλλον πληρώνουμε αυτή που δεν θα πληρώναμε με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 24, 2014 #8940 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Δεν ήταν σίγουρο για Ote ? Εμείς κλείσαμε ήδη τραπέζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts