Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Bl21YV9CIAA2h8C.png

A combined Chelsea players heat map from tonight's game vs Atletico

Κατά τα άλλα, ο μεταφραστής έκραζε το Sam Allardyce για ποδόσφαιρο 19ου αιώνα. Γελάει ο κόσμος

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=992OYEmdWEw]Sam Allardyce Funny Reaction to Chelsea Drawing 0-0 to West Ham - YouTube[/ame]

Το προσπάθησαν πάντως πάλι οι κόρακες.

Δεν μας φτάνει η ομάδα μας που παίζει με 4 παίχτες, δίχως προπονητή, και με μύρια προβλήματα, έχουμε και τους κόρακες να μας μαθαίνουνε νέους κανονισμούς στα επιθετικά φάουλ, να μην βλέπουνε πάτημα γραμμής στα 60cm από την μούρη τους, κλπ.

Μετά τις πίκρες από τον γαύρο, αν καταφέρουμε ακόμα και σε αυτή την κατάσταση να τους αποκλείσουμε στην Μόσχα θα βαφτούνε "αιωνίως" με το χρώμα του loser :D

Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.

Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.

Για να πάρει δηλαδή η CSKA τα εισητήρια ενός αγώνα, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ και παίρνει το ρίσκο να γίνει καμμιά στραβή στην Μόσχα και να αποκλειστεί ?

Παλεύανε σήμερα μέχρι πεθαματού το ματς ?

Η ίδια ομάδα που φέρεται πως είχε λαδώσει ή έστω αποπειραθεί να λαδώσει τους διαιτητές στον τελικό του Βερολίνου ?

Ας γελάσουμε.

αυτη η θεωρια συνομωσιας χρειαζεται και προκριση της αρμανι για να μπορει να σταθει:suicide2:

Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια).

α) Τα τηλεοπτικά είναι πακέτο και όχι μεμονωμένοι αγώνες.

β) Πόσα λεφτά να βγάλει η CSKA από τα εισιτήρια; Μαζί με τα έξοδα του αγώνα οριακά να είναι 50Κ.

α) Τα τηλεοπτικά είναι πακέτο και όχι μεμονωμένοι αγώνες.

β) Πόσα λεφτά να βγάλει η CSKA από τα εισιτήρια; Μαζί με τα έξοδα του αγώνα οριακά να είναι 50Κ.

Οι διαφημισεις νομιζω του γηπέδου και ενδιαμεσα σε διαλειμματα είναι παρα πολλα λεφτά

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές που είναι αχώνευτοι. Στο Top-10 είναι σίγουρα μέσα ο Rudy Fernandez. Θα έλεγα πως το μικρό του όνομα το πήρε από το αγγλικό rude. Πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χάσω στο final-4 από τον ΠΑΟ αρκεί να περνούσα τώρα την Ρεάλ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.