tavliban Απρίλιος 11, 2014 #8841 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 όπως θέμα σοβαρό έχουν αυτοί που μουρμούριζαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και οι βάζελοι που τύπωναν 50αρικα με την φάτσα του κλπ κλπ... Όταν οι βάζελοι και γενικά οι έλληνες οπαδοί συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για αθλητές επαγγελματίες οι οποίοι κοιτάζουν το καλύτερο για τον εαυτό τους πρώτα και την οικογένειά τους τότε ίσως θα μπορέσουμε να δούμε και ένα παιχνίδι δίπλα δίπλα..ο Σπανούλης (και ο Διαμαντίδης αντίστοιχα) είναι ένας αθλητής και αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο της ευρώπης. Ως "πρόβλημα" το μόνο πράγμα που βλέπω εγώ είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να νικάει τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι που σκέφτεται και τον τρελαίνει είναι ότι θέλει να κερδίζει. Εγώ που έπαιζα στις αλάνες και στα γήπεδα της ΕΣΚΑ τρελαινόμουν όταν έχανα και έχανα τον ύπνο μου αν δεν έπαιζα καλά. Αυτός γιατί όχι;Δηλαδή εσύ πως περίμενες να αντιδράσει ακούγοντας μουρμούρα, σκεφτόμενος το παιχνίδι 1 εβδομάδα τώρα, έχοντας παίξει χάλια 7 (?) παιχνίδια (και το χτεσινό 8), να είναι στους 200 παλμούς και τελικά του βγαίνει η σουτάρα; Έτσι του βγήκε και όπως και μείς έτσι και αυτός, άνθρωπος είναι... τπτ άλλο.. άντε περαστικά σου και σένα και πάρε ένα depon :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 11, 2014 #8842 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Πάλι καλά που δεν βγάζεις κομπλεξ εσύ αλλά λες για τους άλλους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 11, 2014 #8843 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 @tavliban Πάλι καλά που δεν βγάζεις κομπλεξ εσύ αλλά λες για τους άλλους....εγώ λεώ αυτό που με ενοχλεί και ναι είναι ενοχλητικό να ακούς παρα πολλούς γύρω σου να λένε "βγάλε έξω τον Σπανούλη το κρέας", "του δίνουμε (άκουσον άκουσον) και 2,5Μ", "την κομπλεξάρα", "τον άχρηστο", "..... της μανας του" κλπ και μετά να τον αποθεώνουν... depon και σε αυτούςναι ρε Ελληνάρες κομπλεξάρες....αυτοί είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 11, 2014 #8844 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 (edited) όπως θέμα σοβαρό έχουν αυτοί που μουρμούριζαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και οι βάζελοι που τύπωναν 50αρικα με την φάτσα του κλπ κλπ... Όταν οι βάζελοι και γενικά οι έλληνες οπαδοί συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για αθλητές επαγγελματίες οι οποίοι κοιτάζουν το καλύτερο για τον εαυτό τους πρώτα και την οικογένειά τους τότε ίσως θα μπορέσουμε να δούμε και ένα παιχνίδι δίπλα δίπλα..ο Σπανούλης (και ο Διαμαντίδης αντίστοιχα) είναι ένας αθλητής και αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο της ευρώπης. Ως "πρόβλημα" το μόνο πράγμα που βλέπω εγώ είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να νικάει τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι που σκέφτεται και τον τρελαίνει είναι ότι θέλει να κερδίζει. Εγώ που έπαιζα στις αλάνες και στα γήπεδα της ΕΣΚΑ τρελαινόμουν όταν έχανα και έχανα τον ύπνο μου αν δεν έπαιζα καλά. Αυτός γιατί όχι;Δηλαδή εσύ πως περίμενες να αντιδράσει ακούγοντας μουρμούρα, σκεφτόμενος το παιχνίδι 1 εβδομάδα τώρα, έχοντας παίξει χάλια 7 (?) παιχνίδια (και το χτεσινό 8), να είναι στους 200 παλμούς και τελικά του βγαίνει η σουτάρα; Έτσι του βγήκε και όπως και μείς έτσι και αυτός, άνθρωπος είναι... τπτ άλλο.. άντε περαστικά σου και σένα και πάρε ένα depon :daisy:Έτσι του βγήκε και όπως και μείς έτσι και αυτός, άνθρωπος είναι... τπτ άλλο.. Ελα ρε θα βαλω τα κλαματα σταματα.Οσο για τις ευχες που μου εδωσες για γρηγορη αναρρωση thnks αλλα μια χαρα ειμαι σας πατησα για μια φορα ακομα μεσα στο γηπεδο σας.Στο τελος μουρλαθηκαν στα λαθη,ακομα και ο διαμαντιδης(?) και χασαμε στο τελευταιο σουτ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 11, 2014 #8845 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Έτσι του βγήκε και όπως και μείς έτσι και αυτός, άνθρωπος είναι... τπτ άλλο.. Ελα ρε θα βαλω τα κλαματα σταματα. βάλε τα κλάμματα τι με νοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 11, 2014 #8846 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Τσιλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 11, 2014 #8847 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 βάλε τα κλάμματα τι με νοιάζει :hehe: Αν χασει σημερα η ρεαλ παιζει ο παο με τους ρωσους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 11, 2014 #8848 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 :hehe:Αν χασει σημερα η ρεαλ παιζει ο παο με τους ρωσους? oh yes... δεν ξέρω ποια ομάδα ταιριάζει σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, αλλά όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου, ο ένας είναι ο btb european champion και ο άλλος 6 times european champion... το δήλωσε και ο πρεζάκιας εξ άλλου και για μια και μοναδική ίσως φορά θα συμφωνήσω μαζί του... http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/derby/giannakopoylos-poia-real-kai-poia-tsska.2733132.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 11, 2014 #8849 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Ασχέτως αποτελέσματος, για ακόμα μια φορά ήταν καταλυτικός ο Μάντζαρης. Γενικά βλέπω να διατηρείται καλά το Ελληνικό στοιχείο της ομάδας και ελπίζω ο Παπαπέτρου να εξελιχθεί ανάλογα με την ως τώρα πορεία του. Μακάρι οι Πρίντεζης-Περπέρογλου να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι την άλλη εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Απρίλιος 11, 2014 #8850 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 (edited) αλλά μια χαρα ειμαι σας πατησα για μια φορα ακομα μεσα στο γηπεδο σας.Στο τελος μουρλαθηκαν στα λαθη,ακομα και ο διαμαντιδης(?) και χασαμε στο τελευταιο σουτ. Ε δεν μας πάτησες κι ακριβώς μη λέμε κι ότι θέλουμε.. Στα του Σπανούλη, είναι λογικό να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από τους Παναθηναϊκούς..Τα ίδια γινόταν σε μικρότερο ίσως βαθμό με τον Παπανικολάου, τον Οικονόμου και γενικά με όσους έκαναν την τράμπα από Παναθηναϊκο σε Ολυμπιακό και το αντίστροφο.. Και λέω σε μικρότερο βαθμό γιατί: α. Η κλάση του Σπανούλη είναι μεγαλύτερη. β. Η απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό τον δικαίωσε.Βάσει αποτελεσμάτων έως τώρα. Το "Δεν ακούω" δεν καταλαβαίνω γιατί ενόχλησε τους Παναθηναϊκούς..Είναι ξεκάθαρο πως απευθυνόταν στα δικά μας τα τζιμάνια!Επαναλαμβάνω πως το παιχνίδι χθες το γύρισε ο Σλούκας(παρέα με τον Μάντζαρη..) αλλά ο αρχηγός ήταν εκεί.. Κάποιες φορές δε θα' ναι αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.Όλα τα αθλήματα βασικά... [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] Όταν έχεις την μπάλα 3 δευτερόλεπτα πριν θα σουτάρεις. Ή θα μπει και ξαφνικά έχεις τα μεγαλύτερα φρύδια του κόσμου ή όχι και σιτ χαπενς. Εννοείται ότι θα σουτάρεις...Αυτό που δεν εννοείται όμως είναι ποιο είναι; Ότι θα μπορούσε τη τελευταία φάση να την είχε πάρει ο Σλούκας που ήταν on fire χθες...Αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Βασίλη!Από επιλογή!Αν δεν έμπαινε και πχ χάναμε αργότερα τι θα άκουγε ο Βασίλης ο "χαλαρός" από τους "φιλάθλους" μας, αλλά και από σας; Δεν είναι κάτι τρελό. Απλά κερδίσατε το αδιάφορο ματς πάλι. Ας σας βοηθήσει στα της Ευρώπης τουλάχιστον. Και στην Α1 αδιάφορο ήταν το ματς αφού πρώτοι θα βγαίνατε έτσι κι αλλιώς, αλλά δε σας είδα να τα βάφετε μαύρα και να μη πανηγυρίζετε..Αναγνωρίστε την ήττα και πάμε παρακάτω.. [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Γιαννακόπουλο για την άποψη του..Αλλά όπως και να'χει τέτοια δήλωση δεν την κάνεις!Από σεβασμό στον αντίπαλο και μόνο... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2014 από zampONakiaskiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 11, 2014 #8851 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Ναι την αναγνωρίζω, ήταν είναι ήταν το δέχομαι. Εκεί που μετράει θέλω να μας / σας δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 11, 2014 #8852 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 αν λέμε αν περάσουμε και οι δύο F4, συναντιόμαστε τελικό ή πριν? ή πάει κλήρωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Απρίλιος 11, 2014 #8853 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Αν δεν έμπαινε και πχ χάναμε αργότερα τι θα άκουγε ο Βασίλης ο "χαλαρός" από τους "φιλάθλους" μας, αλλά και από σας; φαντασου λοιπον για τι @@ μιλαμετο 99% των παιχτων με αυτα που εχει ακουσει ο σπανουλης, και ολη τη χρονια, και χθες, μεσα στο γηπεδο σιγουρα καταλαβαινε την μουρμουρα, θα ηταν ευτυχισμενος να εχει ενα σλουκα on fire να του πει "παρτο εσυ σημερα". Ο σπανουλης χαμπαρι, φερτε τη μπαλα να τους βουλωσω ολους, respect απο μενα[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] τελικο μονο, εχουν βγει οι διασταυρωσεις για τα ημιτελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 11, 2014 #8854 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 φαντασου λοιπον για τι @@ μιλαμετο 99% των παιχτων με αυτα που εχει ακουσει ο σπανουλης, και ολη τη χρονια, και χθες, μεσα στο γηπεδο σιγουρα καταλαβαινε την μουρμουρα, θα ηταν ευτυχισμενος να εχει ενα σλουκα on fire να του πει "παρτο εσυ σημερα". Ο σπανουλης χαμπαρι, φερτε τη μπαλα να τους βουλωσω ολους, respect απο μενα [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] τελικο μονο, εχουν βγει οι διασταυρωσεις για τα ημιτελικα Καλά για κάθε ένα τέτοιο που έχει βάλει ( πόσα είναι άραγε συνολικά στην καριέρα του ? 2 θυμάμαι με το χθεσινό ) έχει χάσει τέτοια αντίστοιχα πάρα πολλά. Αν δεν ήταν όμως ο Σλούκας και ο Μάντζαρης εχθές συν την φιλότιμη βοήθεια από τον Διαμαντίδη και τον Μπράμο, δέκα Σπανούληδες δεν σας έφταναν για να νικήσετε. Ισόπαλο σκόρ ήταν, ο πολυδιαφημισμένος αρχηγός σας είναι, οι παίχτες σας όλοι τον έχουνε σαν ίνδαλμα, ο προπονητής λέει "ο Σπαν την μπάλα", τι ήθελες, να σουτάρει ο Μάντζαρης ή ο Σλούκας ? τι θα ακούγανε δεν λέγεται. Ενώ ο Βασιλάκης, και να μην έμπαινε, so what, παράταση θα πήγαινε, δεν είναι ότι ήσασταν πίσω στο σκόρ. Ειδικά εναντίων του ΠΑΟ ξέρεις νομίζω πολύ καλά εξαιρουμένου του τελευταίου σούτ ( γιατί κατά τα άλλα πάλι για τα μπάζα ήτανε και χθές ο Σπαν ) πόσο καλά έχει παίξει στα τελευταία μας 8-9 μεταξύ μας παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 11, 2014 #8855 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 R.I.P Madrid. Κρίμα, και σε κάποια φάση το πίστεψα ότι θα πάμε τελικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 11, 2014 #8856 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Όπως λέμε και στο γήπεδο ".... όλοι τρέμουν τον Παναθηναϊκό." Ξενέρωσα λίγο γιατί ήθελα Ρεάλ αντίπαλο αλλά τουλάχιστον βγάλαμε μεροκάματο σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 12, 2014 #8857 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 https://vine.co/v/MJZU2xKFKWt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 13, 2014 #8858 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Μάλλον έχει δει βίντεο του Αναστόπουλου ο Neymar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 13, 2014 #8859 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Αρρώστειααααααααααα!!!!!!!!! Πάμε για πρωτάθλημα λέμε!!!!!! Γατάκια της City... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 13, 2014 #8860 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Εμετός σούπερ λίγδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts