Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

38 πόντους σε 28'; Καλά πάμε. Lol

Κι όμως, η άμυνα του Πεδουλάκη συνεχίζει, τι παθητικό έχουμε ?

Μένει να δούμε την μαγκιά του που μόνο αυτός ήξερε να κλειδώνει τον Σπανακοπιτούλη :D...

Από την άλλη όταν χάνεις ένα σωρό τρίποντα ελεύθερα, τι μπορεί να περιμένεις... και η πλάκα είναι ότι είμαστε/ήμασταν και η ομάδα που βάραγε τα περισσότερα τρίποντα στην ευρωλίγκα επί Ανάργυρου...

Link to comment
Share on other sites

Ο Μπατίστ ο άχρηστος που δεν μπορούσε ούτε δευτερόλεπτο όπως έλεγε ο Άρτζυ...

Διαφορά πρίν με τώρα:

Δεν είχαμε προπονητή ( Πεδουλάκης ) - Δεν έχουμε προπονητή τώρα

Παίζανε 5 παίχτες και 2 έτσι για να συμπληρωθεί ο χρόνος - Παίζουνε 6 και 3 για να συμπληρωθεί ο χρόνος

Ελπίζω το καλοκαίρι με Ζέλικο ( χλωμό ) ή έστω με κάποιον καλό προπονητή ακόμα και αν αυτός ακούει στο όνομα Μπλατ ( δεν με τρελλαίνει το στυλ του )

Link to comment
Share on other sites

Αγνοί φίλαθλοι, υποστηρικτές της ΑΕΚ, βρέθηκαν στην Ελευθεροτυπία για να προπηλακίσουν τον άνθρωπο που δεν επιτρέπει την απαλοιφή των οφειλών 80 εκατομμυρίων του αυτονακηρυχθέντα ως "κρυστάλλινου" και "αθώου" Ψωμιάδη προς το Δημόσιο. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της πρωταθήτριας Ευρώπης παραιτείται από τη θέση του και από το δικαίωμα της έφεσης και οδηγείται στη φυλακή για φοροδιαφυγή 27 εκατομμυρίων. Λογικά αύριο το Μόναχο θα φλέγεται. Ή μήπως όχι;

Έγινε επεξεργασία από acct
τάιπο
Link to comment
Share on other sites

Το ποιο γελοίο δεν είναι αυτό. Το ποιο γελοίο είναι ότι βγήκε ο Μελισσανίδης και απείλησε εμμέσως ότι θα τα παρατήσει και θα φύγει αν δεν προχωρήσει η εκκαθάριση και το γήπεδο. Ο μέχρι στιγμής τζαμπατζής με τα λεφτά των χορηγών, της νομαρχίας και των φιλάθλων/μετόχων, που όμως θα ζητάει αύριο να του αναγνωρίσουν ότι μόνος του έσωσε την ΑΕΚ και άρα θα πρέπει να του στήσουν και άγαλμα, απαιτεί ο φορολογούμενος να πληρώσει και τα κλεμμένα του Ψωμιάδη. Διότι εγώ αυτό κατάλαβα.

Μελισσανίδης: «Τι θέλουν, να σηκωθώ και να φύγω»; | gazzetta.gr

Και δυστυχώς τα βλαμμένα της original που τον έχουν σαν θεό από πέρσι, όταν και θα τους σφυρίξανε ότι "ρίχνουμε την ομάδα για να επιστρέψει ο Τίγρης", αλλά και άλλοι κάθονται και βρίζουνε τον Οικονομόπουλο.

Τώρα δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο Οικονομόπουλος, αν δηλαδή έχει οικονομικό όφελος από την όλη διαδικασία. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσο υπήρχε η ΑΕΚ στην Superleague και πάλευε την υπόθεση Ψωμιάδη, οι ΑΕΚτζήδες λέγανε μπράβο στον Οικονομόπουλο. Επίσης βλέπω ότι προχωράει η μεταβίβαση της διεκδίκησης των χρημάτων που θεωρείται ότι βούτηξε ο Ψωμιάδης από την ΑΕΚ, στο κράτος

Τελειώνει με την εκχώρηση η ΑΕΚ | gazzetta.gr

Δεν ξέρω αν αυτό ισοδυναμεί με νίκη για τον Ψωμιάδη, διότι ξέρουμε πως λειτουργεί το κράτος και όταν κινδυνεύεις να πρέπει να πληρώσεις 44 εκατομμύρια μαζί με τους τόκους, η μίζα που μπορείς να δικαιολογήσεις είναι απλά το λιγότερο επταψήφια, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια αχνά ελπίδα να πάνε αυτά τα λεφτά στα ταμεία του κράτους, στις τσέπες των φορολογούμενων, στις τσέπες των ίδιων ηλιθίων που βρίζουν τον Οικονομόπουλο.

Και βέβαια αν το κράτος τσεπώσει 50 εκατ. από τον Ψωμιάδη κάπου εκεί αναρωτιέσαι το εξής. Αν η ΑΕΚ είχε παραμείνει στην Superleague -διότι πέρσι με τον Λίνεν θα σωνόταν αν δεν είχε πόλεμο εκ των έσω- και της επιδικαζόταν σήμερα/αύριο το ποσό των 50 εκατομμυρίων, δεν θα ήταν καλύτερα; Η ΑΕΚ δεν θα είχε πέσει στην Γ, δεν θα είχε αυτή τη μελανή σελίδα στην ιστορία της και θα ήταν και καθαρή. Δεν θα είχε την ανάγκη, όπως θα έχει στο μέλλον, να υπερασπιστεί την επιλογή της αυτή, να πέσει δηλαδή στην Γ εθνική κατηγορία για να καθαρίσει από τα χρέη.

Βέβαια αν αφήσουμε στην άκρη τα ρομαντικά ο Ολυμπιακός ΔΙΔΑΞΕ και οι οπαδοί του δεν ξεχνάνε να μας υπενθυμίζουν με ΚΑΘΕ ευκαιρία ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Και λίγο σανό για το τέλος

«Τίγρης»: Αφού θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν! | gazzetta.gr

Υ.Γ. Από έναν ΑΕΚτζή.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Τα κάναμε δραχμές...
Link to comment
Share on other sites

Δε παρακολουθώ αθλητικά και για να είμαι ειλικρινής, τα μισώ κιόλας για 2 λόγους

1. Κάθε φορά που έχει κάποιο σημαντικό αγώνα κλείνομαι θέλοντας και μη σε μία κουζίνα και

2. Λόγω μόνιμου τραυματισμού που με έκανε να απέχω από το αγαπημένο μου άθλημα.

Αλλά όταν βλέπεις τον Federer να δηλώνει "I am back" απλά δεν αντιστέκεσαι :worship::worship::worship:

Να είναι καλά ο άνθρωπος και να είναι στα court για όσο το τραβά η ψυχή του, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

1. Κάθε φορά που έχει κάποιο σημαντικό αγώνα κλείνομαι θέλοντας και μη σε μία κουζίνα

Από τώρα και στο εξής (μέχρι και τις 13 Ιουλίου που τελειώνει και το ΠΚΠ) μόνο σημαντικούς αγώνες θα έχει :p

ΥΓ Φεντερέρ G.O.A.T.

Πάντα θα εμφανίζονται κάτι γατάκια τύπου Ναβάλ, Ναδάλ πως διάολο τον λένε (ο οποίος, όμως, είναι σεβαστικός απέναντι στον G.O.A.T. Να τα λέμε όλα), αλλά μετά από 20 χρόνια θα λέμε "είχα την τύχη να βλέπω τένις την εποχή που έπαιζε ο Φεντερερ". Κανένα Ναδάλ, κανένα Νόλε. Άντε, την Άννα Ιβάνοβιτς μπορεί να θυμόμαστε, για μη αγωνιστικούς λόγους, όμως.

Link to comment
Share on other sites

Το οτι παίζει ακόμα με 11 η ref united δεν λέμε τίποτα? Επίσης στην αρχή δεν δόθηκε πέναλτυ καθαρό υπερ του Σουάρεζ και τα 2 πέναλτυ ήταν καθαρά...έτσι πονάει και πόσο δε όταν νικάμε καθαρά σε σύγκριση με τη ref utd.:banging::banging:

Link to comment
Share on other sites

Νταξ το δεύτερο και να μην το έδινε δεν νομίζω να γινόταν χαμός γιατί γενικά στην Αγγλία παίζουν σαν ταγάρια. Αλλά ναι , την κόκκινη την έπνιξε κανονικά ο άλλος.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.