Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Στα τσακίδια!!!

Άντε τώρα Δημητράκη άνοιξε γέφυρες με τον Ζέλικο να ξαναγίνουμε ομάδα να τελειώνουμε και τα αστεία.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Στα τσακίδια!!!

Άντε τώρα Δημητράκη άνοιξε γέφυρες με τον Ζέλικο να ξαναγίνουμε ομάδα να τελειώνουμε και τα αστεία.

Για σένα Το 63% λέει όχι για Πεδουλάκη - Παναθηναϊκός - SPORT 24 :p

Το κοινό τους είναι του ίδιου IQ με τον συντάκτη... το "pole" έδειξε όχι... εντάξει, αφού το είπε ο στύλος αυτό μας αρκεί :D

Από το λίγο που είδα οι ΠΑΟΚτζίδες είχαν σκυλιάσει. Θα έχει να λέει ο Στέφενς ότι με αυτόν δεν παίζανε έτσι.

Κατά τα άλλα του Ολυμπιακού πάει να του βγει ξινό αυτό το 2-0 με την Μάντσεστερ.

Σφαγή των Bulls

?

δεν ειδα, πες μια

Από το λίγο που είδα οι ΠΑΟΚτζίδες είχαν σκυλιάσει. Θα έχει να λέει ο Στέφενς ότι με αυτόν δεν παίζανε έτσι.

Κατά τα άλλα του Ολυμπιακού πάει να του βγει ξινό αυτό το 2-0 με την Μάντσεστερ.

καλα θα δεις τι θα αρπαξει και πανω....

2-0 ειναι, τι νομιζουν?

Θα γινω λιγο κακος τωρα,επειδη ο ολυμπιακος εβγαλε ανακοινωση και ειπε οτι ο Αναστασιου εκανε θεατρο,και εγω θα πω οτι ο εντινγκα την εφαγε τζουφια...Κακως διαμαρτυρεστε...Και για τους δυο εκανε λαθη,και ο σαλινο επρεπε να αποβληθει για την χειρονομια.

Τελικά η ομάδα έχει μείνει από επιθετικούς. Ο Μήτρογλου έφυγε, ο Σαβιόλα χτύπησε, ο Ολαίτάν έπαθε αυτό που έπαθε. Πιστεύω πως έχει χαλάσει η χημεία. Είμαστε και στην φάση των αναγκαστικών αλλαγών. Δύο την προηγούμενη αγωνιστική, μία τώρα. Βέβαια, το να γίνεται αλλαγή στο 13' ενός αγώνα από μυϊκό τραυματισμό παίκτης που δεν έχει τραβήξει και αγωνιστικό Γολγοθά, το θεωρώ άσχημο σημάδι.

Θα γινω λιγο κακος τωρα,επειδη ο ολυμπιακος εβγαλε ανακοινωση και ειπε οτι ο Αναστασιου εκανε θεατρο,και εγω θα πω οτι ο εντινγκα την εφαγε τζουφια...Κακως διαμαρτυρεστε...Και για τους δυο εκανε λαθη,και ο σαλινο επρεπε να αποβληθει για την χειρονομια.

Eπειδή ο μπουχέσας με το γέρο-Σάββα βγάλανε την ηλιθιότερη ανακοίνωση της χρονιάς, κι αφού την έβγαλε ο πρόεδρας σημαίνει ότι εκφράζει και όλους τους υγιείς φιλάθλους του Ολυμπιακού - not! - ε τότενες ας φορέσουμε όλοι γαντάκια του μποξ, την everlast τη φόρμα έτοιμη την έχω, και ας παίξουμε μποξ αντί για μπάλα..

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεστε και τα λέτε αυτά τα πράγματα..

Τραγικός Κάκος χθες, κόκκινη και τέσσερις αγωνιστικές στον Ινσου-πως το λένε, κόκκινη και δεν ξέρω πόσες αγωνιστηκές στο Σαλίνο, ο Λούκας έπρεπε να χε φάει 2 κόκκινες :p και πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που στο Καραισκάκη θα δινόταν..Εγώ δεν το δινα πάντως... :p

Μαγκιά κλανιά όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τους ΠΑΟΚτσήδες να είναι ενα 20%+ Ορκ λόγω έδρας.

Ο Κλάους είναι μακράν ο πιο αντιπαθητικός παίχτης αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα...

To πήρε ο ΠΑΟΚ το ματσάκι δίκαια δεδομένων των αναλογιών..

1. Γιατί το ήθελε πιο πολύ..

2. Μανωλάς...

3. Γιατί εμείς έχουμε μείνει χωρίς φορ, και ευελπιστώ πως στο μυαλό όλων είναι στο Μάντσεστερ..

Πολύ δύσκολο παιχνίδι έρχεται...Είδωμεν.

Ο Κάκος έχει κακοσφυρίξει πάλι Ολυμπιακό; Διότι ξαφνικά έγινε Κακός από Κάκος εχτές. Μέχρι εχτές ήταν ΤΟΠ και ας τον βρίζανε οι μισές ομάδες που έχει σφυρίξει.

Ο Μανωλάς ειλικρινά θυμίζει τον Μανωλά λίγο πριν φύγει από την ΑΕΚ. Με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι την μύτη να δείχνει τα άστρα και ποδοσφαιρική απόδοση να χτυπάει limit down.

Ο Κάκος έχει κακοσφυρίξει πάλι Ολυμπιακό; Διότι ξαφνικά έγινε Κακός από Κάκος εχτές. Μέχρι εχτές ήταν ΤΟΠ και ας τον βρίζανε οι μισές ομάδες που έχει σφυρίξει.

Ο Μανωλάς ειλικρινά θυμίζει τον Μανωλά λίγο πριν φύγει από την ΑΕΚ. Με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι την μύτη να δείχνει τα άστρα και ποδοσφαιρική απόδοση να χτυπάει limit down.

Mα αυτό είναι το θέμα δεν είναι ότι κακοσφύριξε τον Ολυμπιακό!Αν και έπαιξε έδρα, αν όχι 70-30 τουλάχιστον 60-40..

Πείτε πόσο μας κακοφαίνετε αυτό σε εμάς τα πρόβατα... :baby:

Για μένα είναι από τους καλούς διαιτητές κι ας έχει κάνει χαζομάρες στο παρελθόν σε αρκετά ματς που έχει σφυρίξει..Δεν υπάρχει τέλειος διαιτητής..Καλός θεωρείται ο διαιτητής που κάνει λίγα λάθη :p

Εχθές το'χασε λίγο το θέμα όμως..

Και δεν με ενοχλούν τόσο τα λάθη σε κανά ανάποδο πλάγιο, οφσάιντ (όχι του Κατσουράνη στο Καραϊσκάκης), αλλά τα λάθη κυρίως στον πειθαρχικό τομέα γιατί άλλο να σκας κλωτσιά σε διεκδίκηση της μπάλας ξέρω γω κι άλλο να σκας κροσέ στον άλλον και μετά να κάνεις την πάπια..

Τώρα για τον Μανωλά θα συμφωνήσω, αν και ποτέ δεν πίστεψα ότι θα σταθεί στον Ολυμπιακό, είχε κάνει καλές εμφανίσεις και μ' είχε κάνει να τον δω με άλλο μάτι..

Στα τελευταία 2 ματς βέβαια σαν να δικαιώθηκε η αρχική εκτίμηση μου!Μακάρι να βάλει μυαλό πάντως και να βελτιώνεται συνεχώς..

Δεν ξέρω πόσο έδρα έπαιξε και κατά πόσο το έχασε ( αν και από αυτά που ακούω χάλιας ήταν χτες) αλλά ο Κάκος ήθελε και έδωσε κίτρινη στην μπουνιά του άλλου του βλάκα.Δεν υπάρχει δεν το είδε, δεν το πρόσεξε.(τώρα που κέρδισε ο πάοκ 8/10 λένε καλά έκανε. Αλήθεια θα λέγανε το ίδιο αν έμενε με 10 και έχανε τελικά? Ήμαρτον )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.