Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

OK, ότι πεις. Καλή σου μέρα και πριν συνεχίσεις να μας λες τα ίδια και τα ίδια, άσε μας και μας να χαρούμε λίγο. Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις μην ασχολείσαι μαζί του. Αλλά είπαμε, για ΟΛΑ φταίει ο θρύλος.

Μόνο τα bold σχολίασα, χαλάρωσε. :p

Η νίκη του Ολυμπιακού καλή ήταν και την χάρηκα όπως χαίρομαι και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου(έχω ρίξει γέλιο με δηλώσεις του τύπου "έπρεπε να τους κερδίσουμε 3-0"), απλά το δυστύχημα είναι ότι άτομα όπως ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης επιβεβαιώνονται για το ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Ιδίως ο Θεοδωρίδης

Θεοδωρίδης: «Είμαστε 1.000 χρόνια μπροστά» | gazzetta.gr

Αν σας ενοχλούν σχόλια σαν το δικό μου κοιτάξτε και λίγο αυτούς που διοικούν την ομάδα σας και μια τέτοια βραδιά συνεχίζουν να έχουν στον μυαλό τους το πως θα την πουν στις άλλες Ελληνικές ομάδες, το πως θα δημιουργήσουν ένταση και θα τροφοδοτήσουν το μίσος κόντρα στον Ολυμπιακό. Διότι όσο ενισχύεται το μίσος απέναντι στην ομάδα σας, τόσο ποιο πολύ θα δικαιολογούνται τα εγκλήματα που κάνετε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Link to comment
Share on other sites

@yanni: Δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλιά σου. Η διαφωνία μου σε αυτά που λες έγκειται αλλού αλλά, δυστυχώς, δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κουβέντα χωρίς να οξυνθούν τα πνεύματα. Γι αυτό και θέλησα να σταματήσω μια συζήτηση που θέλει πολλή ανάλυση (=αν ο μόνος υπαίτιος για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ολυμπιακός). Βλέπεις, έχω ζήσει και τις "μαύρες" εποχές της ομάδας μου. Τότε που άλλοι έκαναν τους νονούς και πολλοί από τους σημερινούς αδικημένους κάθονταν σε αυτοκρατορική θέση. Ο κάθε πρόεδρος και μεγαλοπαράγοντας θα λένε πάντα αυτά που πρέπει να πουν για να φανατίσoυν τον κόσμο. Δεν θα πρέπει ν' ασχολούμαστε περισσότερο με τα λόγια τους. Δες τι λένε και γράφουν και οι παράγοντες των άλλων ομάδων όταν τους δίνεται η ευκαιρία.

@υπόλοιπους: δεν είδα κάποιον εδώ μέσα να φέρεται αλαζονικά ή να μιλάει για κατάκτηση του CL. Είδα με τα μάτια μου και άκουσα όμως από το σύνολο των αθλητικών συντακτών να εξυμνούν την προσπάθεια μιας ομάδας που παίζει ποδόσφαιρο 2 ταχυτήτων παρακάτω από αυτό των άγγλων. Να παίζει μπάλα και να μην κλείνεται πίσω. Τι στο διάολο...να πω πως εγώ είμαι αόματος και δεν κατέχω την προπονητική του καναπέ...όλοι οι αθλητικοί συντάκτες (ακόμα και ο γνωστός αντιολυμπιακός Σωτηρακόπουλος) που είδαν και έγραψαν τα ίδια τυφλοί ήταν?

Εδώ μέσα βλέπω μια συνεχή προσπάθεια να υποτιμηθεί ο θρύλος. Δεν είδα λοιπόν κάποιον από εσάς να σχολιάζει τα άκρως εμπαικτικά κείμενα που κατά καιρούς γράφονται εδώ για τον ολυμπιακό, είτε αυτά είναι στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ. Πιθανόν γιατί θεωρείτε πως υπάρχει η επιλεκτική αλαζονεία. Ζήστε με αυτήν αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη. Επιτρέψτε μου να χαρώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία χωρίς να ζητάω την άδειά σας.

Το ότι κάποια στιγμή θα ηττηθεί ο θρύλος είναι γεγονός. Πιθανότατα και στην ρεβάνς αν φάει γρήγορα γκολ να οδηγηθεί στην πανωλεθρία. Υπάρχει και η πιθανότητα στραβοπατήματος και την Κυριακή. Αυτό όμως δεν μειώνει την καταπληκτική χθεσινή του εμφάνιση. Εκτός αν και στην Ευρώπη μιλάμε για παράγκες και περίπτερα. Έλεος πια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα αλλά στους πολλούς γαύρους που ξέρω που ήδη μιλάνε για παγκόσμιο.

Επίσης εγώ ναι είμαι κομπλεξικός κατά του γαύρου αποκλειστικά και δεν το έκρυψα ποτέ.

Και όχι άσχετα που κερδίσατε, μια χαρά σας πήγε το παιχνίδι, και δεν θα πω πως είναι λαλακία αν στην ρεβανς κλειστείτε πίσω γιατί στο κάτω κάτω, διαλυμένο ρηγάτο ή όχι είναι η μανστεστερ.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=14013]Ταμτάκος[/MENTION]

Τα ξέρω τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού, θυμάμαι και το σερί εκτός έδρας ηττών στην Ευρώπη που ακόμα και όταν πήγαινε να πάρει παιχνίδι ο Ολυμπιακός, στο τέλος το έχανε.

Αλλά τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα ΜΟΝΟ ένας, ούτε έκανε παιδομάζωμα και μετά μοίραζε δανικούς, ούτε καταστρέφανε φούρνους, ούτε καίγανε αυτοκίνητα διαιτητών.

Anyway η Manchester έπαιξε πολύ αργό ποδόσφαιρο για Αγγλική ομάδα και ο Ολυμπιακός της άλλαξε τα φώτα στα πρώτα 75 λεπτά. Τα τελευταία 15 λεπτά όμως θα πρέπει να ανησυχούν τον κάθε οπαδό του. Αν ξεκινήσετε εκεί πάνω όπως τελειώσατε εδώ κάτω, θα μετράτε 2 στο 20'. Αν όμως τρέξετε και πιέσετε σωστά όπως κάνατε στα πρώτα 75' εδώ, μπορεί να μην φτάνουν τα 2 στους άλλους.

Υ.Γ. Την Κυριακή δεν χάνετε, μην κάνουμε και ότι δεν ξέρουμε πως πάει πλέον το πράγμα στην Ελλάδα. Ακόμα και αν δεν χτυπήσει τηλέφωνο στο σπίτι του διαιτητή, ακόμα και αν χτυπήσει και η εντολή είναι "σπρώξε τον Παναθηναϊκό", η διαφορά των δύο ομάδων φέτος είναι μεγάλη.

έτσι να ζηλεύουν οι αντιολυμπιακοί...

Έτσι να έχουν την ψευδαίσθηση οι Ολυμπιακοί ότι τους ζηλεύουμε επειδή είναι 1000 χρόνια μπροστά.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Έτσι να έχουν την ψευδαίσθηση οι Ολυμπιακοί ότι τους ζηλεύουμε επειδή είναι 1000 χρόνια μπροστά.

αυτή τη στιγμή όχι χίλια....1.000.000.000.000

και μου αρέσει να σας βλέπω να γκρινιάζετε... πάρα πολύ όμως...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη χθεσινή του νίκη, σχεδόν πρόκριση. Πήγα και είδα χθες τον αγώνα και όχι μόνο αυτό αλλά πανηγύρισα και τα γκολ του.

Θα μαζευόμαστε μετά από χρόνια σε κάποιο καφενείο (μπορεί και ΚΑΠΗ) και θα μπορώ να λέω πως ήμουν εκεί, μέσα στο γήπεδο, το βράδυ που ο θρύλος νίκησε εμφατικά μία από τις διαχρονικά μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών.

Εδώ γέλασα να σου πω την αλήθεια. Και τώρα που το γράφω αυτό γελάω...

Πάντως σοβαρά, μόνο γαύροι θα έχουν τέτοια κουβέντα στο μέλλον. Μπορεί διαχρονικά η MU να είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά εχθές δε νικήσατε μία μεγάλη ομάδα και όσοι είδαν τον αγώνα θα συμφωνήσουν. Οπότε ναι, μπορείτε να λέτε σε άσχετους "Νικήσαμε την μεγάλη MU", αλλά μεταξύ μας μην κοροϊδευόμαστε. Άλλωστε όλοι είπαν ότι ήσασταν τυχεροί που κληρωθήκατε με την MU. Ακόμα και οι αποδόσεις του διπλού θα συμφωνήσουν αφού ήταν >= 2.

Γιατί χθες παίξαμε μπάλα και όχι ταμπούρι, βγήκαμε ως ισάξιοι και όχι ως τυχεροί φτωχοσυγγενείς.

[...]

Και βέβαια συγχαρητήρια στον προπονητή που μπόρεσε και κράτησε ξύπνιους παίκτες που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα.

Χθες όντως παίξατε μπάλα (και μπράβο σας) μέχρι το 75 που η MU ήταν ανύπαρκτη. Μόλις κάνανε λίγο να μπουν προς τα πάνω τα χάνατε. Όσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα σχολιάσω παρακάτω.

Εδώ μέσα βλέπω μια συνεχή προσπάθεια να υποτιμηθεί ο θρύλος. Δεν είδα λοιπόν κάποιον από εσάς να σχολιάζει τα άκρως εμπαικτικά κείμενα που κατά καιρούς γράφονται εδώ για τον ολυμπιακό, είτε αυτά είναι στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ. Πιθανόν γιατί θεωρείτε πως υπάρχει η επιλεκτική αλαζονεία. Ζήστε με αυτήν αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη. Επιτρέψτε μου να χαρώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία χωρίς να ζητάω την άδειά σας.

Δεν είναι θέμα υποτίμησης του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που λέμε τόσα χρόνια είναι ότι εσείς με διάφορους τρόπους παίρνετε τόσα χρόνια πρωταθλήματα και βγαίνετε κάθε χρόνο Ευρώπη. Αυτό συνεπάγεται αρκετά λεφτά στα ταμεία σας, το οποίο οδηγεί κάποια στιγμή στην δημιουργία μιας υγειούς ηθικά ομάδας με υλικό δυναμικότητας κατά πολύ πάνω από τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος. Θεωρείς εσύ ότι αν ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ είχαν το ίδιο budget θα είχαν τόσους βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα; Προφανώς όχι. Νομίζεις εσύ ότι ο Μαρινάκης ή ο κάθε πρωην πρόεδρος σας έχει βάλει περισσότερα λεφτά στην ομάδα απ' όσα έχει βγάλει;

έτσι να ζηλεύουν οι αντιολυμπιακοί...

Και εγώ αντιολυμπιακός είμαι, αλλά δεν ζηλεύω, ούτε με πιάνουν κάτι τέτοια σχόλια. Ήσασταν καλύτεροι και κερδίσατε. Τι να ζηλέψουμε; Τις πορείες σας στην Ευρώπη;

ετσι να χαρούμε και εμείς μια φορά στην ποδοσφαιρική ευρώπη...καιρός ήταν...

Και εδώ έρχεσαι στα λόγια μου... Μετά από τόσα χρόνια που εισπράτετε τα λεφτά του CHL, ας κάνετε και μια αξιόλογη πορεία :p

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

εμ αγαπητέ για αυτό και γράφω με αυτό το στυλ γιατί μου αρέσει πολυ που όταν κάποιοι χαίρονται, βγαίνουμε όλοι να θυμίσουμε την νίκη του ΠΑΟ με τον Άγιαξ, ή με την Barca, ή οι ΑΕΚτζήδες θυμούνται το 1-0 με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ. για το αν έχουμε παράγκα για το ότι δανείζουμε παίχτες κλπ κλπ

Τέλος ο ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή είτε το θέτε είτε όχι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος (1) και (2) με διαφορά κιόλας.

Τώρα αν είναι να μην δανείζουμε παίκτες από εδώ και από εκεί, ας βγει ένας λεφτάς όπως στον ΠΑΟΚ να αρχίσει να επενδύει και να προλαβαίνει τους παίκτες που αγοράζει και δανείζει ο Ολυμπιακός.

Από την στιγμή όμως που οι Παναθηναικοί ανέχεστε τον Αλαφούζο και στηρίξατε την αποτυχία που ονομάστηκε πολυμετοχικότητα, από τη στιγμή που οι ΑΕΚτζήδες πανηγύριζαν όταν ήταν ο big mac στην προεδρία και έβγαινε στην τηλεόραση με την φόρμα της ΑΕΚ στο νοσοκομείο (και ταυτόχρονα διέλυε την ΑΕΚ), δεν θα σας λυπηθώ συγγνώμη ούτε θα σας συμπονέσω γιατί δεν πάτε καλά στο πρωτάθλημα. Αυτά τα περάσαμε και εμείς επί Κοσκωτά κλπ.

Λοιπόν αντι να λέτε ότι θα φάμε 4-5 μπαλάκια στο Old Trafford (Που φυσικά παίζει σαν σενάριο μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας), και αντί να υποτιμάτε την στιγμή χαράς μας, κοιτάξτε την δικιά σας ομάδα και διοίκηση.

Link to comment
Share on other sites

αυτή τη στιγμή όχι χίλια....1.000.000.000.000

και μου αρέσει να σας βλέπω να γκρινιάζετε... πάρα πολύ όμως...

Οου... γκρινιάζουμε? Δεν το πήρα χαμπάρι. Thanks for the info :daisy:

Υ.Γ. Κατά την γνώμη μου η μεγαλύτερη νίκη Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή του ΠΑΟ το 96 κόντρα στον τεράστιο Άγιαξ, αυτό το 0-1.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]: μα ήταν πιστεύω προφανές πως το σχόλιο περί ΚΑΠΗ ήταν περισσότερο αστεϊσμός. Εδώ δίπλα στο ΚΕΠ είναι το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και θα εκπλαγείς αν ακούσεις πως σκούζουν τα παππούδια για 2 πράγματα: πολιτική και ποδόσφαιρο.

Ασχέτως του πως θέλει να το δει κάποιος, εγώ δεν βλέπω μια μεμονωμένη καλή εμφάνιση της ομάδας αλλά μία κορύφωση που ακολουθεί αρκετά πια χρόνια καλών εμφανίσεων στην Ευρώπη. Νικάμε πια συχνά και εκτός έδρας και κοιτάζουμε (σχεδόν) κάθε αντίπαλο στα μάτια. Αυτό είναι που με χαροποιεί. Ξέρω πως χαστούκια θα έρθουν αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Κολλήσαμε για το αν παίξαμε καλά για 75 ή 90 λεπτά τώρα? Δηλαδή ποια ομάδα παίζει φουλ ρυθμό 90'? Και σε τελική, με την MU παίζαμε που όσο εκτός φόρμας και να είναι, δεν παύει να είναι επικίνδυνη κάθε στιγμή.

Είπα τι με ενοχλεί. Νικάει ο ολυμπιακός, πέφτουμε να τον φάμε. Χάνει, τον κατασπαράζουμε. Σκέφτηκες μήπως τελικά αυτό που ενώνει τους ολυμπιακούς είναι πως έχει χωριστεί η Ελλάδα σε ολυμπιακούς και αντιολυμπιακούς. Δεν κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του αλλά όλοι βλέπουν την δική μας. Λέτε πως ενοχλείστε επειδή κομπάζουν οι ολυμπιακοί για την νίκη. Σιγά το πράγμα! Ας περιμένετε λοιπόν το στραβοπάτημα να τους την πείτε. Αυτός που κοροϊδεύει θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως γραφικός και να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά.

Στα τόσα καθημερινά μας προβλήματα ψάχνουμε διεξόδους για να εκτονωθούμε και να ξεχάσουμε λίγο την μιζέρια μας. Εγώ έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο και τα άλλα αθλήματα. Σαν εκτόνωση. Όχι σαν δικαιολογία για να βγάλω τ' απωθημένα μου στον άλλο.

ΥΓ1: Για τα περί παράγκας κλπ. είπα πως ευχαρίστως να τα συζητήσουμε σε κάποιο νέο νήμα γιατί εδώ θα το μαμήσουμε.

ΥΓ2:Επίσης, έχω από καιρό εκφράσει την άποψη πως θα έπρεπε να υπάρχει και 2η ομάδα του ολυμπιακού μόνιμα στην Β' Εθνική για να σταματήσει να δανείζει παίκτες κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω σας. Το έχεις καταλάβει λάθος. Ποιο πολύ ψάχνετε εσείς οι Ολυμπιακοί αντί Ολυμπιακά αισθήματα στους άλλους, παρά οι άλλοι εκφράζουν ή έχουν τέτοια αισθήματα.

Link to comment
Share on other sites

Ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω σας. Το έχεις καταλάβει λάθος. Ποιο πολύ ψάχνετε εσείς οι Ολυμπιακοί αντί Ολυμπιακά αισθήματα στους άλλους, παρά οι άλλοι εκφράζουν ή έχουν τέτοια αισθήματα.

Δες πόσες φορές έχει αναφερθεί η έκφραση "είμαι αντιολυμπιακός" ή κάτι παρόμοιο στις 2 τελευταίες σελίδες και έλα πες το μου ξανά αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δες πόσες φορές έχει αναφερθεί η έκφραση "είμαι αντιολυμπιακός" ή κάτι παρόμοιο στις 2 τελευταίες σελίδες και έλα πες το μου ξανά αυτό.

Ο πληθυντικός μου αρέσει. Είδες που εκτίθεσαι; Για πες πόσα βλέπεις; Η πλειοψηφία των posts βλέπει το αποτέλεσμα με θετικό μάτι ασχέτως ομάδας προτίμησης.

Ο Θεοδωρίδης ξέρει τι κάνει όταν βγαίνει και δηλώνει αυτά που δήλωσε. ;)

Link to comment
Share on other sites

Τι καθεστε και ασχολείστε ρε παιδια?

Αναλυσεις και αναλυσεις.

Οποιος εχει παρακολουθησει λιγο premier league μονο εντυπωση δεν του κανει το αποτελεσμα...

Ο οσφπ νικησε ενα τεραστιο συλλογο που περναει την μεγαλυτερη κριση των τελευταιων δεκαετιων.Good job αλλα μην μας ζαλισετε τα παπακια.Η MU ηταν χειροτερη απο οποια ομοδα εχετε υποδεχτει φετος στο CL.Μια ευκαιρια ειχε σε ολο το ματς στο 80+ αλλα ο ανετοιμος van persie εστειλε το τοπι στον θεο.Δηλαδη σοβαρα τωρα ο παο ειχε νικησει την καλυτερη ομαδα της ευρωπης, μια ομαδα προτυπο για τοτε, μεσα στην εδρα του το 96...τι επρεπε να κανουμε?Εθνικη γιορτη και ετσι?

Και λογικα θα περασετε και ευκολα επειδη πολυ δυσκολα θα καταφερει να ανασυγκροτηθει η MU μεσα σε 15 ημερες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.