winters Σεπτέμβριος 24, 2013 #8141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RajIBC1vx80]Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην ΟΠΑΠ TV - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 2, 2013 #8142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Φαρδος+Μητρογλου=επιτυχια :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 2, 2013 #8143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ε μια φορα και εμεις να ειμαστε λιγο τυχεροι...για τους βαζελους να θυμισω οτι αντιστοιχσ ηταν και αυτοι τυχεροί σε πολλα ματσ. Χαρακτηριστικο με την Ρέιντζερς που σκοραραν απο τα 30 μετρα...αλλα και η τυχη μεσα στο παιχνίδι ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 2, 2013 #8144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Και τύχη και καλή διαιτησία! Μετα απο τόσα χρόνια... Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Οκτώβριος 3, 2013 #8145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Πέρα από τη νίκη του Θρύλου, ο Γκαλίτσιος φορούσε μπορντό παπούτσια πάλι;Είδα μια φωτό στο contra κι αναρωτιέμαι αν έχασα το θέαμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 3, 2013 #8146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Δυστυχώς φάνηκε ξανά η γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πήγε ο ΟΣΦΠ εκεί σαν φαβορί να πατήσει τους Βέλγους, γλύτωσε την 5άρα λόγω απειρίας και έμεινε όρθιος πέφτοντας από τον (Βέλγικο) Όλυμπο. Ο ίδιος ΟΣΦΠ που εδώ θα πάρει πρωτάθλημα ξανά 20 βαθμούς μπροστά. Άντε να δούμε με τι τακτική θα πάμε στην Πορτογαλία.Πάντως δεν την αναγνωρίζω πια την ομάδα μου. Μπονγκ λέει, Ολαίτάν και άλλα ονόματα που μου φέρνουν σε παιδική παράσταση. Πότε θα δέσουν όλοι αυτοί? Εκτός αν ο στόχος είναι πάλι η ψωροκώσταινα και να πάρουμε 15 μύρια για τον Μήτρογλου και 5 για τον Βάις κλπ. και μαζί με τα έσοδα από το Champions League να τα τσεπώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 3, 2013 #8147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Πέρα από τη νίκη του Θρύλου, ο Γκαλίτσιος φορούσε μπορντό παπούτσια πάλι;Είδα μια φωτό στο contra κι αναρωτιέμαι αν έχασα το θέαμα.Εμένα τα σχόλια που έκανε μου άρεσαν."Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να μην δεχτεί γρήγορα γκολ", εεεεεελα, τι μου λες?"Ήταν καλό που έπιασε το πέναλτι", άκου συμπέρασμα!Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 3, 2013 #8148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Πολύ ωραία ομάδα η Άντερλεχτ.εχτές σκόρπισε μια ανύπαρκτη ομάδα και καθαρά από τύχη έχασε 0-3.Αν είχε έναν έμπειρο φορ το ματς θα ήταν 5-0 από το ημίχρονο.έτσι πρέπει να φτιάχνονται οι ομάδες.Μου θύμισε την Ντόρτμουντ πριν 3 χρόνια που έπαιζε μπαλάρα και από απειρία δεν έριχνε 4-5 αλλά έχανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 3, 2013 #8149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Και εκείνη η ομάδα είχε αρπάξει 3 αρα από την ανύπαρκτη χτες ομάδα. Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 3, 2013 #8150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 μπαλάρα παίξατε.το λέει ο πρωταθλητής, αφού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 3, 2013 #8151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 έχει κολλήσει τη μαδρίτη/βαλένσια/λυών/παρί στον τοίχο, ο Ολυμπιακός, αλλά στο τέλος χάνει επειδή οι άλλοι έχουν έναν γκολτζή μπροστά; Στόφα μεγάλου παίκτη, διαφορά κλάσης κλπνικάει ο Ολυμπιακός μια οποιαδήποτε ομάδα επειδή έχει έναν γκολτζή μπροστά; ανύπαρκτη ομάδα ο ολυμπιακός που τον σκόρπισαν και ήταν τυχερός.αντικειμενικότις, όχι αστεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 3, 2013 #8152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 κρυφτείτε βαζελάκια...ευρώπη του χρόνου και αν...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 3, 2013 #8153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 και έτσι άρχισε καβγάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 3, 2013 #8154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 έχει κολλήσει τη μαδρίτη/βαλένσια/λυών/παρί στον τοίχο, ο Ολυμπιακός, αλλά στο τέλος χάνει επειδή οι άλλοι έχουν έναν γκολτζή μπροστά; Στόφα μεγάλου παίκτη, διαφορά κλάσης κλπνικάει ο Ολυμπιακός μια οποιαδήποτε ομάδα επειδή έχει έναν γκολτζή μπροστά; ανύπαρκτη ομάδα ο ολυμπιακός που τον σκόρπισαν και ήταν τυχερός.αντικειμενικότις, όχι αστείαεγώ μίλησα για το χτεσινό.και μίλησα για την μια ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο.οι άλλοι οι πουθενάδες που κέρδισαν δεν με απασχολούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 3, 2013 #8155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 ναι, αυτό εννοώ όταν λέω για αντικειμενικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 3, 2013 #8156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 πως γινεται να νικας 3-0 απο τύχη:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 3, 2013 #8157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 ε τι φταίω εγώ που δεν κατεβαίνει στο γήπεδο ο οσφπ.ας έμπαινε να παίξει να τον σχολιάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 3, 2013 #8158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 1.Ο οσφπ χθες ηταν μετριος με κακη αμυνα.2.Ο αντιπαλος καλος αλλα τραγικα απειρος σε σημειο να τραβας τα μαλλια σου.3.Ο καγκουρας ξερει πολυ καλα να σπρωχνει την μπαλα στα δίκτυα ειδικα μπροστα σε μια μετρια αμυνα.Αποτελεσμα 0-3.Δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση το παιχνιδι.Αν υπηρχαν απεναντι μερικοι εμπειροι παιχτες μπροστα δεν ειχε τυχη ο ολυμπιακος.End of story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 3, 2013 #8159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 εγώ την ευχαριστήθηκα την κάρτα μου ναι. Γιατί η μέρα χτες ήταν ΚΟΚΚΙΝΗ...και ο θεός της μπάλας ΚΟΚΚΙΝΟΣ...Έτσι όλα ΚΟΚΚΙΝΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 3, 2013 #8160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Τρομερή μπάλα και απόδοσφη ο ΟΣΦΠ όσο είδα εχθές. Και τρομερή και η Άντερλεχτ. Βγαίνει και σε έκδοση που βάζει και την μπάλα στα δίχτυα ή μόνο στο Βέλγικο πρωτάθλημα που παίζουνε με την Άνω Ραχούλα ξέρουνε το γκόλ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.