Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

πως λατρεύω αυτη τη μούρη του κόουτς λες και είναι κομπιουτεράς

περιμενεις να σου πει για πόσο καλά παίζει το sli του:neo::neo::neo:

Λίγο μετά τη λήξη φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανάμεσα στην ομάδα της Celtic, και των φίλων του Stilyan Petrov -που πάσχει από λευχαιμία αλλά τώρα είναι σε ύφεση-:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wKEbEjrXIhs]Stiliyan Petrov You'll Never Walk Alone - YouTube[/ame]

Έτσι είναι...με looser προπονητή (ακόμα δεν έχω καταλάβει από που βρέθηκε και έγινε coach) και παίχτες που νομίζουν ότι η φανέλα θα κερδίσει την Φιλανδία αυτά τα αποτελέσματα είναι σίγουρα :dots:

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά αυτός ο Kakkonen η πως τον λένε, παίζει να είναι ξάδερφος του Νavaro!

Σε ωθεί να θες να τον σαπίσεις στο ξύλο με τόση ευστοχία...

Νταξει δικαιη ηττα...

Μεγαλη παραδοσιακη δυναμη στο basket η Φινλανδια... Χρονια βγαζει παικταραδες. Πολυ μεγαλη σχολη! Δεν μπορουσαμε εμεις οι "χτεσινοι" να τους κοντραρουμε.

Θελω να σταυρωσουμε (και να αποκλειστουμε) με την αλλη παραδοσιακη υπερδυναμη την Μεγ. Βρετανια να αρχισω να βλεπω στην ηλικια μου superleague...

Ενα eurobasket περιμενουμε να χαρουμε και μας το βγαζουνε απο τη μυτη. Ζωα!

2 σοβαρά τεστ , 2ήττες . Και ούτε καν σοβαρά σοβαρά,απλά είχαν και αυτές 3-0 .. Α ρε γλέντια

Μετά το φανταστικό ποδόσφαιρο απέναντι στο αξιόμαχο Λιχτενστάϊν , περιμένω την Πέμπτη μια καρπαζιά στην Ισπανία ; ή στην Σλοβενία για να μπουν όλα στη θέση τους.

Λιγο την επίθεση να βελτιώσουμε σήμερα και, αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψω, κάτι μπορει να γινει.

Παραδόξως η άμυνα δεν ειναι τρύπια σήμερα, όπως με τη Φινλανδία.

Τρέλανε μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς. Κάτι τέτοια ματς βλέπεις και μετά τσατίζεσαι ακόμα παραπάνω που έχασες από τους πουθενάδες της Φιλανδίας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.