Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Σίγουροι της Ρεάλ ότι το πήρανε, μπήκανε με δεύτερη 5άδα στο 2ο 10λεπτο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπήκε με ποιο κεφάτους και ποιο γρήγορους παγκίτες. Αποτέλεσμα τούμπα όλα.

Μακάρι να το πάρει ο Ολυμπιακός διότι στο μπάσκετ ναι, το αξίζει και τον στηρίζουμε. Καμιά σχέση με το ποδοσφαιρικό σίχαμα.

Υ.Γ. Αν το χάσει σήμερα θα το χάσει λόγω Σπανούλη. Δεν κάνει τίποτα. 1000 φορές να ξεκινήσει στο Β ο Σλούκας.

Στην τελευταια φαση με τον μιροντιτς κανενα φαουλ ε?

που κοντεψαν να τον σκοτωσουν.

Δεν ξερω εχω την εντυπωση οτι αφηνουν τον οσφπ να παιζει πολυ σκληρα.

4 τριποντα ο σπαν αμαρκαριστος, με τον ιδιο ακριβως τροπο.

Μπραβο μωρη ρεαλ...

Τελος το ματσακι.

Ομαδουλα η ρεαλ...και πολυ κακη και η συμπεριφορα της στο τελος.

Έγινε επεξεργασία από jesus

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΥΠΟ:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τροπαίου."

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ:

Ρε σεις, τρόπαιο χωρίς "σφυρίγματα" πως το κάνετε; Έχετε κανα κόλπο;

Πάντως 3 λεπτά πριν το τέλος να ξέρεις ότι το έχεις είναι ξενέρωμα....σε σχέση με τα περυσινά. :)

Υ.Γ. Αν το χάσει σήμερα θα το χάσει λόγω Σπανούλη. Δεν κάνει τίποτα. 1000 φορές να ξεκινήσει στο Β ο Σλούκας.

Το ποιο άκυρο ΥΓ που έχω γράψει. Πολύ το χάρηκα!!!! :hehe:

Μπράβο στον μπασκετικό Ολυμπιακό. :jump:

Νομίζω πως έφτασε ο καιρός να σεβαστούμε τους Έλληνες προπονητές αλλά και να συγχαρούμε τους υγιείς φιλάθλους που χάρηκαν τον νέο Ελληνικό θρίαμβο.

Αλήθεια, πού θα γίνει του χρόνου το final-4?

sunset+santorinh.jpg

Νομίζω και του χρόνου στο ίδιο γήπεδο, αν θυμάμαι καλά.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

μετά το φετινό, που δεν πουλήθηκαν τα εισιτήρια καθόλου, το ξανασκέφτονται. Τι να κάνει στην Αγγλία το μπάσκε;

3 κουπες σε 2 ελληνικες ομαδες σερι. Θα μας επικυρηξουν.

ΥΓ. Ετσι παιρνονται τα τροπαια Βαγγελακη. Πανε να σου κανουν κανα μαθημα οι Αφοι Αγγελοπουλοι.

Το ελληνικό μπάσκετ «γονατίζει» την Ευρώπη! - Μπάσκετ - Euroleague - Final 4 Νέα - Ολυμπιακός | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Καλό...

Πέντε σερί παρουσίες σε τελικούς, τέσσερα ευρωπαϊκά. Οι στοιχηματικές δεν δέχονται πλέον ποντάρισμα για το ενδεχόμενο παρουσίας ελληνικής ομάδας στον επόμενο τελικό! Και όπως ακριβώς συνέβη με τον Παναθηναϊκό πριν το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης το 2011, όπως με τον Ολυμπιακό πριν την Πόλη πέρυσι και όπως συνέβη και φέτος, απαγορεύει πλέον κάθε είδους προγνωστικό σε εμάς, στους... twitters στους... facebookers, ακόμα και στον πιο ειδικό. Τίποτα δεν τελειώνει, όχι αν δεν τραγουδήσει η χοντρή, αλλά αν δεν «μιλήσει» η πορτοκαλί ψυχή του Έλληνα...

....απο gazzetta.gr

:nada:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.