winters Μάϊος 10, 2013 #7781 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 CSKA vs Real βλέπω τελικό. Έχω προαίσθημα για την Ρεάλ ότι θα το σηκώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 10, 2013 #7782 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 CSKA vs Real βλέπω τελικό. Έχω προαίσθημα για την Ρεάλ ότι θα το σηκώσει.συμφωνώ...αλλά ελπίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 10, 2013 #7783 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Moλις μιλησα με κολλητο ο οποιος μενει Λονδινο και παιζει ερασιτεχνικα σε μια ομαδα μπασκετ εκει.Τσιμπησε 4 εισιτηριακα με 10 pounds εκαστο... Καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 10, 2013 #7784 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Πως αλλιώς θα γεμίσουνε ( που δεν παίζει να γίνει ) γήπεδο μπάσκετ στην Αγγλία που πήγανε και διαλέξανε να κάνουνε το Φ4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 10, 2013 #7785 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ! ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 10, 2013 #7786 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Μεγάλες στιγμές αύριο στο ΟΑΚΑ. Βράβευση σε Θεοδόση και Παπαλουκά για την πολυετή προσφορά στον σύλλογο, λουλούδια, τιμητικές πλακέτες etc...Πόσο λατρεύω τον Θεοδόση; Πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 10, 2013 #7787 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Σατανικό σχέδιο ΤΣΣΚΑ! Δεν πέρασε ποτέ μπροστά για να μην ξαναχάσει με ανατροπή όπως πέρυσι…Oσο για τα εισητηρια, απαραδεκτοι. Ηθελα να παω αλλα ηταν πανακριβα. Δεν το συζητω για καποιον που πρεπει να ερθει απο Ελλαδα και ειδικα τωρα που μεσα στο Πασχα ειναι πανακριβα τα αεροπορικα. Αν ακουσει κανενας για τιποτα εισητηρια σε καλη τιμη να μου στειλει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 10, 2013 #7788 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...πολύ καλό παιχνίδι με πάθος και προσήλωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.. ΑΞΙΑ στον τελικό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 10, 2013 #7789 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Σατανικό σχέδιο ΤΣΣΚΑ! Δεν πέρασε ποτέ μπροστά για να μην ξαναχάσει με ανατροπή όπως πέρυσι…Oσο για τα εισητηρια, απαραδεκτοι. Ηθελα να παω αλλα ηταν πανακριβα. Δεν το συζητω για καποιον που πρεπει να ερθει απο Ελλαδα και ειδικα τωρα που μεσα στο Πασχα ειναι πανακριβα τα αεροπορικα. Αν ακουσει κανενας για τιποτα εισητηρια σε καλη τιμη να μου στειλει ενα πμ.Έχουνε βγάλει εισητήρια με 10gbp & 15gbp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 10, 2013 #7790 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Που μπορώ να βρω?Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 10, 2013 #7791 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Κοίτα σε κανά forum ( π.χ. interbasket ) κάποιο αγγλάκι θα έγραψε που βρήκε τα φθηνά των 10 & 15 pounds.Διαφορετικά έχει η telegraph των 55 ( Buy Tickets for Euroleague Basketball Third Place Playoff and Final at O2 Arena 12th May 2013 Evening - Daily Telegraph Tickets ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 10, 2013 #7792 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Hala Madrid , Puta Barca! Σορρυ αλλά εγώ θέλω Ρεαλ να το σηκώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 11, 2013 #7793 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 τσσκα παντα σπρωξιμο , χαρηκα που τον αρπαξε. Η μπαρτσα τα ιδια, χαρηκα επισης. ε στο τελικο ας κερδισει και η ρεαλ να αξιζει αυτο το f4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 11, 2013 #7794 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Θέλει εκδίκηση ο γαύρος για τον τελικό του '95.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 11, 2013 #7795 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Το 2007 το σηκώσαμε. Το 2009 το σηκώσαμε. Το 2010 τελικό. Το 2011 το σηκώσαμε. Το 2012 το σηκώσαμε. Το 2013 @least τελικό. Αλλα σαν την Σούπερ Λίγδα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 11, 2013 #7796 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Mα πρέπει να το σηκώσει ο ολυμπιακός το κύπελλο; καθαρό πέναλτι και κόκκινη στον Μανιάτη...δηλαδή πως θα το χαρεί ο σωστός Ολυμπιακός; εκτός και αν δεν υπάρχει σωστός και είναι όλοι κάφροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 11, 2013 #7797 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Εεε ρε 500 ευρα που επεσαν για να καλυφθουν 6 ματια στη σωστη στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 11, 2013 #7798 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Mα πρέπει να το σηκώσει ο ολυμπιακός το κύπελλο; καθαρό πέναλτι και κόκκινη στον Μανιάτη...δηλαδή πως θα το χαρεί ο σωστός Ολυμπιακός; εκτός και αν δεν υπάρχει σωστός και είναι όλοι κάφροι...Κάτι τέτοια γίνονται και ξενερώνω. Δεν τα έχουμε ανάγκη ρε γαμώτο. Αν δεν το αξίζουμε να μην το πάρουμε. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος. Προτιμότερο είναι από το να διασύρουν το όνομα της ομάδας.Πέρσυ ήθελα να πάμε πέναλτι να το πάρει ο ατρόμητος γιατί το άξιζε. Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 11, 2013 #7799 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Ρε παίδες μπορεί να ήταν αλλά απλά δε φαινόταν.Ειλικρινά και χωρίς μαμακίες έγινε πολύ γρήγορα η φάση και δε φάνηκε καθαρά για να το δώσει και ήταν αμφισβητήσιμο.Μπορεί να ήταν όντως αλλά δε φαινόταν πάνω στη φάση παρά μόνο με replay.Και μη μου πει κανείς "εγώ το είχα δει καθαρά", θα τον πάρω για να μου βρίσκει ψήλους στα άχυρα που λένε!Δε λέω...ξενερώνω που ήταν και δε δόθηκε αλλά ο ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από αυτά, αλλά να σου τώρα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και πάλι "έμεινε" με δέκα εξαιτίας του Χολέμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 11, 2013 #7800 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 (edited) καθαρό ήταν ... απλά ήταν πολύ γρήγορη φάση ... στον χρόνο που γίνονται οι διαμαρτυρίες ο τέταρτος θα μπορούσε (δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν πάλι όχι τότε τον ρόλο του δεν τον καταλαβαίνω) να έχει δει την φάση στο replay και να το "σφυρίξει" στον διαιτητή και όλα ωραία και καλά...όπως στο μπάσκετ...επίσης τώρα και 5 γκολ να φάει ο Αστέρας θα λέμε για το πέναλτι και κόκκινη που δεν έδειξε.....Δικαιοσύνη θα αποδοθεί μόνο αν το πάρει ο Αστέραςτόση ώρα που γράφω μπηκε και το 2ο του Ολυμπιακού...Αλλο ένα νταμπλ...άλλος ένας τίτλος που δεν θα θυμάται κανείς πως ήρθε...όπως ξεχάστηκε και το πρωτάθλημα που πηρε στα χαρτιά από την ΑΕΚ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 11, 2013 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts