Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

5 γρήγορα γκολ θέλει στο β' ημίχρονο και όλα γίνονται. Ως τώρα όλα πάνε βάσει σχεδίου.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

πολυ καλη εμφανιση στην Λιθουανια!

Τρομερή... με το ζόρι την Ζαλγκίρις δίχως Τζάαμπερ και Γιανκούνας ( βασικοί και αναντικατάστατοι )...

Στα σχόλια είδησης για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

- Πόσο έληξε χθες;

- 0-1. Καλά ρε φίλε δε βλέπεις;

- Θέλω να τ' ακούω.

:hehe:

-Αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτων, των αμυντικών του Ολυμπιακού;

-Άστον Μάρτινς

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Για αστειο δεν πολυπαει...οποτε τα βαζω εδω...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QpUOzpUjPtE]Cheerleader Halfcourt Cartwheel Shot - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=arW0nOljL6U]Ridiculous Half-Court Shot - YouTube[/ame]

κανείς δεν σχολιάζει το 1-3? :p

ντρεπονται οι μπαρτσελονακιδες, φοβουνται οι αντιμπαρτσελονακιδες :hehe:[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

προσωπικα ειμαι της αποψης οτι χωρις προπονητη δε πας πουθενα δυστυχως.Ποσο μαλλον με βοηθο βοηθου :p

κατ'εμέ, ο κύκλος της ομάδας έχει κλείσει. Φυσικά σαν ομάδα παραμένει σπουδαία, αλλά έχει συνεχώς πτωτική πορεία, και χωρίς βοήθεια από τον πάγκο δεν πρόκειται να κάνει πολλά πράγματα (όχι πως το πρωτάθλημα είναι λίγο πράγμα στην Liga)

Ροσέλ φέρε Βαλβέρδε για του χρόνου, αλλιώς παραιτήσου.

ντρεπονται οι μπαρτσελονακιδες, φοβουνται οι αντιμπαρτσελονακιδες :hehe:[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

προσωπικα ειμαι της αποψης οτι χωρις προπονητη δε πας πουθενα δυστυχως.Ποσο μαλλον με βοηθο βοηθου :p

Πότε πήρε Κύπριο προπονητή η Μπαρτσελόνα; :hehe:

επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα, με το online στοίχημα τι γίνεται στην Ελλάδα; που παίζουμε; συνεχίζει να θεωρείται παράνομο;

πήρε παράταση νομίζω φίλε ντενίνιο. εγώ πάντως 365 που πάιζω , παίζω κανονικά και έκανα και ανάληψη

το williamhill μου απενεργοποιησε το λογαριασμο.

Όχι οτι ημουν μανιακος απλα ειχα βαλει μια φορα 10 ευρώ να δω πως πάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.