Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Καλα μην εισαι και σιγουρος

Μετά την είδηση που θέλει τον Αρκούδα να είναι θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, στην ΑΕΚ έχουν μπει στην διαδικασία να βρουν με ποιον τρόπο του χορηγήθηκε η Oxilofrine, καθώς η συγκεκριμένη ουσία εντοπίζεται και σε αρκετά συμπληρώματα διατροφής εγκεκριμένα από την ΕΟΦ.

Στην Ένωση ήταν γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής έπαιρνε κάποια συμπληρώματα και μάλιστα ο ίδιος πριν τον έλεγχο μετά το ματς με τον ΟΦΗ είχε ενημερώσει τους αρμόδιους πως έχει χορηγηθεί κάποια από αυτά.

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει έρευνα για να δουν αν όντως η Oxilofrine προέρχεται από τα συμπληρώματα ή αν ο 22χρονος την χορηγήθηκε αυτούσια.

Link to comment
Share on other sites

Θα προσπαθησει να το δικαιολογησει σα λιποδιαλυτικο ολοι στο ποδοσφαιρο

παιρνουν εφεδρες και ιστοριες. Τωρα που εχει εντατικοποιησει τα αντιντοπα τεστ

η σουπερλιγκα δε ξερω πως παιζεται το παιχνιδακι πλεον

Link to comment
Share on other sites

Απίστευτα πράγματα στο παρκέ! Χαμός! Οπαδοί του Παναθηναϊκού έριξαν φωτοβολίδα στον Χάινς! Έπεσε στο παρκέ ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού. Πήγε στα αποδυτήρια!

Επειδή κάποιοι εθελοτυφλούσαν το καλοκαίρι:

Τελικά, κάνετε κακο σαν σωματείο. Τσάμπα τα Ευρωπαϊκα σας, τσάμπα και η μαγκιά σας.

εδιτ. Τώρα ανταλλάσσουν φωτοβολίδες μεταξύ τους οι καθυστερημένοι

Έγινε επεξεργασία από deninho
Link to comment
Share on other sites

Κόψε το πρωτάθλημα για 3 χρόνια και θα σου πω εγώ για πότε θα φύγει όλη η μούργα. Τελευταία κατηγορία πρέπει να πάνε και τους δύο για να μάθουν οι οπαδοί τους τι θα πεί κεράσι. Όσο βλέπουν ατιμωρησία, τόσο θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα.

Link to comment
Share on other sites

Πλακώθηκαν Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί σε αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος, Πεύκη - Πέραμα. Έχουν πλακωθεί οπαδοί σε αγώνα Κ17. Έχουν πλακωθεί (και σφαχτεί) στο δρόμο.

Νομίζεις ότι αν στείλεις τις ομάδες στην τελευταία κατηγορία θα το λύσεις το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Γιατί αυτοί που πλακώνονται υποκινούνται ή είναι και οι ίδιο πληρωμένοι υπάλληλοι από παράγοντες των ομάδων. Αν τους κόψεις το χρήμα, θα κόψουν και αυτοί. Και σε 4 χρόνια μέχρι να μπουν πάλι στο κόλπο του στοιχήματος και των επιδοτήσεων, τα λαμόγια θα έχουν πάει αλλού.

Link to comment
Share on other sites

Ντροπη!! παντα ετσι γινεται!! Ειναι αθλιο το γεγονος οτι μπαινει ο καθενας μεσα στο παρκε ετσι απλα!! Ελλαδισταν...αμα γινοταν αυτο σε αλλο κρατος θα εβλεπες την ασφαλεια να παρνει μετρα και οχι να παρακαλαει ο αστυνομος τον κυριο φιλαθλο να περασει εξω απο το παρκε.

Και παντα οταν νικαει ο ΠΑΟ(για να σπασει και ο παγος)

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρηματοδοτούνται κατ'ανάγκη. Οι Αγγελόπουλοι, π.χ., ξέρω (προσωπικά) ότι δεν έχουν πάρε δώσε ούτε με οργανωμένους ούτε με δημοσιογράφους. Οι ΑΕΚτσήδες από ποιον παίρνουν λεφτά για να κάνουν τις καφρίλες τους; Οι Ηρακλειδείς; οι Γιαννιώτες; Αφορμή για τα επεισόδια και τις συμπλοκές είναι το ηλίθιο μίσος που "πρέπει" να υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς.

Η λύση δεν είναι ο υποβιβασμός των ομάδων. Δε θα κάνει τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι (?????) θα συνεχίσουν να πλακώνονται, ακόμη κι αν διαλύσεις Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, "γιατί ο Πέτρος ο Πέτρας ήταν βάζελος" ή "ο Μπάμπης ο Σουγιάς ήταν γαύρος".

Η λύση είναι, τώρα που είχαν μπει 5-10 βλάκες στο παρκέ, η αστυνομία αντί να τους στέλνει πίσω και να τους λέει να κάτσουν ήρεμα, να τους πιάσει και να τους σαπίσει στο ξύλο, σαν τους άλλους στην Κοζάνη. Και μετά να τους πάει και αυτόφωρο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.