Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον στοιχείο: τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (περιλαμβάνω μόνο την κανονική περίοδο, κι όχι το τσίρκο με τα κλαίει ωχ) πέρσι, στις 25 Μαρτίου. Φέτος οι μόνες νίκες της ΑΕΚ είναι 28 Οκτωβρίου, και στην αγωνιστική που έπεφτε 17 Νοέμβρη (18 έπαιζε η ΑΕΚ).

Link to comment
Share on other sites

Τα...(Un)fair play που έγραψαν ιστορία! - Κόσμος - SPORT 24

Την έκανε την βλακεία του ο Αντριάνο. Αλλά αξίζει να δείτε την περίπτωση του αγώνα στην Νορβηγία που υπάρχει στο άρθρο. Θα μπορούσε να πάει και στα αξιόλογα το video.

Δεν θυμόμουν ότι ο βλάκας στην περίπτωση τους παιχνιδιού στα Γιάννενα ήταν ο Φουρτάδο. Είχε αετίσιο μάτι ο Βλάχος για να μας φορτώσει τέτοιον Πίου. :TD:

Link to comment
Share on other sites

να κερδάς με 22 πόντους την Αναντολού Εφές, με το Βούγιαμπιτς, το Φάρμαρ και το Σαβάνοβιτς, και να γυρνάς σπίτι σκασμένος επειδή δεν κέρδισες με 27 (έστω 26) :wall:

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι καταπληκτικός ο Μπράμος...χίλια μπράβο στο παλικάρι οσο παει και βελτιώνεται...ας ελπίσουμε θα συνεχίσει στο ίδιοτ μοτίβο (φτου μη το ματιάξουμε:p)

Επίσης μ' άρεσε αρκετά το καινούργιος, ο Μπάνκς...δεν μάσαγε μια και πιο σημαντικό δεν κόλωνε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του...άντε να δούμε...:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Εμενα παλι μου θυμισε παιχνιδι ολυμπιακου(κατσε μπας και βαλουμε καμια 10αρια 3ποντα και παρουμε το ματς).

Ωραιος ο Μπραμος μου θυμισε και αυτος με τη σειρα του Φωτση style

Link to comment
Share on other sites

τεράστιος μεταφραστής.πραγματικά τεράστιος.όπου έκατσε 3η χρονιά δεν έμεινε τίποτα όρθιο.Αν δεν ήταν τόσο καφενείο το άλλο τσίρκο, του μαντσίνι, θα έμενε και εκτός cl και θα γελούσε ο κόσμος.

Link to comment
Share on other sites

με την πόρτο ακύρωσε γκολ στην utd ενώ ο άλλος ήταν 1 μέτρο πίσω.

στο ίντερ μπαρτσελόνα το 3-1 ήταν offside και στο καμπ νου ακύρωσε κανονικό γκολ.

το κατενάτσιο παρόλο που πονάνε τα μάτια μας είναι μέσα στο παιχνίδι.Ας βρούνε λύση να το σπάνε.

Το θέμα με τον μουρίνιο δεν είναι ότι δεν είναι καλός ή είναι μυρωδιάς.Σαφώς και είναι καλός προπονητής, αλλά άλλο αυτό και άλλο special και τρίχες κατσαρές.

ion την λίβερπουλ τόσο πολύ την τρέμουν φέτος και την πάνε πριονοκορδέλα?πάλι κανονικό γκολ της ακύρωσαν.

Link to comment
Share on other sites

εκπληκτικός προπονητής, όσον αφορά στην τακτική και στο να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, κάτι χάνει.

Όμως, το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του είναι αντιθεαματικό. Επίσης, είναι πάρα πολύ μικρός σαν άνθρωπος, από αυτό που δείχνει σε συνεντεύξεις και γενικότερα με τη συμπεριφορά του ως προπονητής. Τώρα, στην καθημερινή του ζωή μπορεί να είναι πιο φιλάνθρωπος κι απ'τον Gates, αλλά δεν το γνωρίζω αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Νταξ και η barchelona έχει πάρει τρελλά σφυρίγματα στο CL (βλέπε με Chelsea , ή την ανύπαρκτη κόκκινη του RVP) αλλά δεν είπαν"είδατε πως τα πήρε", ενώ σίγουρα και άλλες ομάδες θα έχουν πάρει σφυρίγματα .. Σημασία έχει το αποτέλεσμα όμως, οπότε και 10-0-0 να παίζει άν πέρνει τίτλους θεωρείται πετυχημένος ... Τωρα τα καραγκοζιλίκια που κάνει είναι για να τραβά την προσοχή, κάτι που το καταφέρνει καλώς/κακώς

Link to comment
Share on other sites

βλέπε με Chelsea

τι είχε πάρει με τη Τσέλσι; την ανύπαρκτη κόκκινη του ρανταπλάν; γελάει ο γκόσμος με την προπαγάνδα που είχε πέσει σε εκείνο το ματς. Έπεφτε κάτω ο ντρογκμπά σε κάθε φάση και θέλανε πέναλτυ. και φυσικά τη διαιτησία του πρώτου ματς την ξεχνάνε όλοι. θυμούνται μόνο το ντρογκμπα να κυνηγάει το διαιτητή στο δεύτερο ματς, και άρα κάποιο δίκιο θα είχε...

Link to comment
Share on other sites

Ε πως δεν το είπαν.Το είπαν και το λένε ακόμα.Αλλά δεν είναι τόσο αυτό το θέμα.

Ο μουρίνιο έχει αβάντα γενικός από μίντια κλπ.όσο τον σπρώχνουν θα είναι Νο1, μετά θα βρουν άλλον κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Οκ ο κόσμος γελά με την προπαγάνδα..Μάλιστα(καλα έπεφτε κάτω ο ντροκμπα και ζητά πέναλτυ? ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει). Anyway ο σκόπος που το είπα δεν ήταν για να μιλήσω για διετησία υπερ ή κατά της barchelonas(αλλά άμα θέλετε μιλάμε :) ) αλλά στο ότι κι άλλες ομάδες που πήραν το cl με σφυρίγματα δεν τις είπατε "είδαμε πως το πήραν" αλλά στην Πόρτο και στην Ιντερ το είπατε.. το ότι έχει αβάντα, ίσως πριν 2-3 χρόνια, τώρα τελευταία πιο πολύ τον θάβουν(θα μου πεις και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.