Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Και τι να κάνουμε τώρα αφού είναι η αλήθεια?όπως αλήθεια είναι ότι τον έδιωξαν.

Μάλλον ξεχνάς ότι πριν από τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα (μακράν) και είχε ήδη 1 Ευρωπαϊκό.

Μάλλον ξεχνάς ότι ήταν από τους λίγους προπονητές που είχε ΟΤΙ ήθελε από την διοίκηση.

Τι θες αγόρι μου; Ρέμπρατσα; Ρέμπρατσα θα σου πάρουμε. Κάτας; Κουτλουάι; Τομάσεβιτς; Φώτση; Πέκοβιτς; Τέπιτς; Θες να σου φέρουμε τον Σπανούλη πίσω από το NBA, θα στον φέρουμε. Ότι θέλεις θα έχεις. Αλλά τώρα που η ομάδα ήθελε στήριξη και από τον Ομπράντοβιτς δεν είδα τον Ζέλικο να βοηθάει και τόσο. Είχε φτιάξει μία ομάδα που έκλεισε τον κύκλο της και έφυγε. Μπορούσε να μείνει 2 χρόνια, να πάρει όλους του μικρούς ταλαντούχους Έλληνες, Παππάς Γιαννόπουλος Σαρικόπουλος Καββαδάς etc και να φτιάξει μία νέα ομάδα και μετά να φύγει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να μείνει με τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο και έφυγε μόνος του. Δεν τον έδιωξε κανείς. Το δικό του το κάλο κοίταξε και καλά έκανε, εμείς όμως είμαστε Παναθηναικοί και όχι Ομπραντοβιτσικοί.

Και για να μην ξεχνάμε, μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι οι Γιαννακόπουλοι. Κάτι παιχτάκια τύπου Γκάλη, Ράτζα, Ουίλκινς, Σκοτ και Μποντιρόγκα (ακόμη και ο Πέτροβιτς) δεν ήρθαν για τον Ομπράντοβιτς αλλά για τους Γιαννακόπουλους.

Οι Γιαννακόπουλοι τον έκαναν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και όχι ο Ομπράντοβιτς, μπορεί να είχε πάρει τον Μεσίνα ή οποιοδήποτε άλλον coach και να τα είχε σηκώσει και με αυτόν, ίσως όχι τόσα, αλλά σίγουρα κάποια Ευρωπαϊκά θα τα είχε πάρει.

Ζέλικο ευχαριστούμε αλλά ο Παναθηναϊκός υπήρχε και πρίν, θα υπάρχει και μετά.-

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παιχτάκια τύπου Γκάλη, Ράτζα, Ουίλκινς, Σκοτ και Μποντιρόγκα (ακόμη και ο Πέτροβιτς) δεν ήρθαν για τον Ομπράντοβιτς αλλά για τους Γιαννακόπουλους.

ιερόσυλος.

Link to comment
Share on other sites

Winters... άστο.

Προπονητές που διαχειρίζονται επί πολλά χρόνια πολλαπλάσια budget από τον Ομπράντοβιτς παραμένουνε άτιτλοι ξέρεις...

Τα λεφτά δεν είναι το παν.

Γι'αυτό τα 2 χρόνια που είχαμε μικρότερο budget αποκλειστήκαμε στο top16.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] obvious irony is obvious;

Link to comment
Share on other sites

Για να κερδίσει αυτή την ΑΕΚ ο Θρύνος και πάλι χρειάζεται την διαιτησία. Δεν λέω για το πέναλτι-κόκκινη στην ΑΕΚ που μάλλον ήταν (δεν είμαι σίγουρος με το κακής ποιότητας stream, πρέπει όμως να ήταν), αλλά για το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στην φάση του χεριού που δεν έδωσε. Ελληνικό διαιτητόσφαιρο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω πηγα γηπεδο.Σαφως καλυτερος ο ολυμπιακος λογω εμπειριας και πολυ καλυτερο μαν to μαν αν και μεχρι το δευτερο γκολ τους,τους δυσκολεψαμε και καναμε αρκετες φασεις αλλα αν δεν βαζεις γκολ,αυτο γινεται...στο τελος κουραστηκαν και φανηκε η διαφορα.

βεβαια εαν ειχε δωσει το πεναλτυ τα πραγματα μπορει να ηταν διαφορετικα καθως θα ισοφαριζαμε σε καλη στιγμη,πριν το ημιχρονο και θα επαιρναν λιγο τα πανω τους.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως το καλό με τον Φουρτάδο είναι ότι μας έμαθε να παίζουμε με 10 παίκτες απέναντι σε 11. :hehe:

Αν είχε γίνει το 1-1 το ματς θα ήταν διαφορετικό. Θα μπορούσε να λήξει έτσι ή 1-2 ή στην χειρότερη 1-3. Μπορεί να έληγε και 2-2. Αλλά σε καμιά περίπτωση 0-4.

Πάντως είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό που ομολογουμένως έχει την καλύτερη ομάδα να πάρει άλλο ένα πέτσινο πρωτάθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο ΟΣΦΠ παίρνει σφυρίγματα και δίνει άλλοθι για τόσες δικαιολογημένες διαμαρτυρίες. Δεν μου αρέσει να νικάμε έτσι. Εννοώ να νικάμε και να υπάρχει η υποψία μιας μη δίκαιης νίκης. Πάντως, ας θυμηθεί κάποιος μία ευκαιρία που έκανε χθες η ΑΕΚ. Εγώ δεν θυμάμαι ούτε μία. Δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σε μια αντίπαλο ομάδα, αντί ν' ασχοληθεί με τα δικά της τεράστια προβλήματα, να ρίχνει τις ευθύνες για την άσχημή της θέση και μαύρη της την μοίρα στον ΟΣΦΠ. Δίνουμε επίσης την δυνατότητα σε όλους τους υπόλοιπους να σκεπάζουν την δική τους καμπούρα (και ανικανότητα) και να ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον Θρύλο.

Link to comment
Share on other sites

διαφορετική σημασία έχει το σφύριγμα-πέναλτυ που θα πάρεις στο 0-0 και στο 3-0. αντίστοιχα και όταν νικάς 1-0 και δεν δίνει στην αντίπαλο έχει διαφορετική σημασία από το να ήταν 3-0 και να μην το δίνει. για αυτό κατηγορούν πολλοί και την Βarchelona-M.U . Δεν είναι ότι οι άλλες μεγάλες ομάδες δεν παίρνουν σφυρίγματα αλλά ότι αυτές τα παίρνουν όποτε χρειάζονται-ζορίζονται(μιλάω λίγο ποιο γενικά βέβαια γιατί νομίζω ο Ολυμπιακός χτες δεν ζορίστηκε καθόλου)

Link to comment
Share on other sites

Ποιος λεει οτι θα εχανε η ΑΕΚ;με ποια λογικη;παιχνιδι ειναι.ποτε δεν ξερεις τι θα γινει

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

γιατί ο Ολυμπιακός αποδίδει τα μέγιστα στο διάστημα 75-90κάτι. Είναι προπονημένος για να αμύνεται όλη αυτήν την ώρα (0-75/80) και να βγαίνει σε καμιά αντεπίθεση, και στο τελευταίο 15λεπτο να παίζει επίθεση.

δίνει άλλοθι για τόσες δικαιολογημένες διαμαρτυρίες

Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες που έκοψε το Μήτρογλου ενώ καλυπτόταν μισό μέτρο, κι έβγαινε σε τετ α τετ δε διάβασα πουθενά όμως. Ούτε για το χέρι εκτός περιοχής του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ούτε για το χέρι στο τέλος. Εκεί ήταν καλός ο διαιτητής; Ήταν δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες για το γκολ του Φουστέρ όμως. Μόνο 2 μέτρα καλυπτόταν :hehe:

Απ'όσα είδα από τα HL του novasports ο Σιδηρόπουλος δεν ευνόησε τον Ολυμπιακό, ούτε αδίκησε την ΑΕΚ. Είναι κακός διαιτητής. Και απ'όσο ξέρω, και δεύτερη και τρίτη εθνική που σφυράει (σφύραγε?) έφευγε ώρες μετά τα ματς, με αστυνομική συνοδεία, για να μην τον λιντσάρουν.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν χρειαζεται σφυριγματα ουτε απο μιλημενους διαιτητες, ουτε απο ασχετους διαιτητες.

Χτες πριν το πεναλτυ του ολυμπιακου ηταν ενα οφφσαιτ του Κατσικοκερη που νομιζα οτι δεν ηταν, και ξενερωσα. Γιατι λεω πιο καλα να το αφηνε να το τρωγαμε, παρα να εχουν να λενε. Ευκολα ή δυσκολα θα κερδιζαμε κ παλι.

Το χερι του Χολεμπας θεωρειται ανετα ακουσιο, οπως κ ανετα μπορουσε να δωθει. Ειναι απο τις περιπτωσεις που οπως κ να δωθει θα υπαρχει γκρινια. Δεν ειναι πχ οπως τη φαση του Μητρογλου που ειναι καραμπαμ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.