FANISTELROOY Απρίλιος 26, 2012 #5641 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Δεν θα χει κ ουδετερα;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2012 #5642 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 παιχταράς ο Lloerente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 27, 2012 #5643 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 ωραίο ματσάκι χτες το μπιλπάο..για το άλλο, μου είπαν ότι ειδικά μετά το 0-1, παιζόταν μόνο ξύλο..το είδε κανείς από εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 27, 2012 #5644 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Τέλος ο Γκουαρντιόλα! | gazzetta.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 27, 2012 #5645 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 κάτι μου είπαν ότι ακούστηκε για εθνική αγγλίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 28, 2012 #5646 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 αυτο που κλαδευουν το μιραλλα,ζηταει κιτρινη και αντι να την φαει αυτος για διαμαρτυρια, ο διαιτητης παει τελικα και κανει παρατηρησεις στον αλλο του ατρομητου γινεται μονο στην ελλαδα...βεβαια θα μου πει κανεις παλι καλα που δεν του την εριξε κιολας :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 28, 2012 #5647 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 «Κεφαλιά-χτύπημα της κόμπρα». Αγαπάμε έλληνες σχολιαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 28, 2012 #5648 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 αχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 28, 2012 #5649 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 μετά το 80 της κανονικής διάρκειας όλο φαουλάκια υπέρ του ΟΣΦΠ. ο ολυμπιακός να κερδάει και οι υπόλοιποι να πα να ............. μπήκαν και διαφημίσεις μόλις έγινε η εισβολή από τους επιστήμονες φιλάθλους είχαμε και σε όλο τον αγώνα 1 σήμα πάνω αριστερά. 1 πάνω δεξιά και 1 κάτω δεξιά με διαφημίσεις....πάλι καλά που έμεινε ένα 80% να βλέπουμε τι γίνεται στο χορτάρι. ελλαδάρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 28, 2012 #5650 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 (edited) ελα μωρε προαστιο, ατρομηταρα βγες ευρωπη και χαλαλι τα κυπελλα.... ΔΙΟΡΘΩΣΗ Μαθετε μπαλιτσα λεμε τα παντα ολα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2012 από jiohkor3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Απρίλιος 29, 2012 #5651 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Παιδες ο Τορες εβαλε 3 γκολ!! Ξυπνησε ο παλικαρος και τριβει τα χερια του ο Αμπραμοβιτς!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 30, 2012 #5652 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Φέτος πολύ χαλάρα το πήρε ο Δώνης το ότι έχασε το κύπελλο. Θυμάστε πως έκανε πέρυσι; Φέτος, έλα μωρέ, δεν πειράζει και τί έγινε. ένα κύπελλο χάσαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 #5653 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Φέτος πολύ χαλάρα το πήρε ο Δώνης το ότι έχασε το κύπελλο.Θυμάστε πως έκανε πέρυσι; Φέτος, έλα μωρέ, δεν πειράζει και τί έγινε. ένα κύπελλο χάσαμε. δεν μπορεις να πεις ομως οτι αφησε και ο ατρομητος τον ολυμπιακο να περασει αερα...αλλο να χασεις εναν τελικο απο διαιτησια και αλλο οταν τα εχεις δωσει ολα και μετα φτανουμε στο θεμα τυχη γτ απο τυχη τον πηρε ο ολυμπιακος τον τελικο στο 119.Φιλικα στα λεω και χωρις προθεση για flame Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 30, 2012 #5654 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 επιτέλους τα δις των αράβων έπιασαν τόπο....:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 30, 2012 #5655 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 δεν μπορεις να πεις ομως οτι αφησε και ο ατρομητος τον ολυμπιακο να περασει αερα...αλλο να χασεις εναν τελικο απο διαιτησια και αλλο οταν τα εχεις δωσει ολα και μετα φτανουμε στο θεμα τυχη γτ απο τυχη τον πηρε ο ολυμπιακος τον τελικο στο 119.Φιλικα στα λεω και χωρις προθεση για flameΑπό τύχη???Δλδ που ήταν η τύχη ακριβώς???Δλδ το γκολ είναι θέμα τύχης όποτε μπαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 #5656 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 εννοω βρε συ οτι οταν εχουν περασει 2 ωρες αγωνα και η κουραση ειναι παραπανω φανερη και στις δυο ομαδες η πιεση θα ειναι στα υψη λογω της σημασιας του αγωνα και καθαρο μυαλο δεν υπαρχει τοτε οσο να ναι χρειαζεται και η τυχη ωστε να μην παει το ματς στα πεναλτι και να μπει γκολ στο τελευταιο λεπτο...btw ολυμπιακος ειμαι προς αποφυγη παρεξηγησεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 30, 2012 #5657 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Κρατησε καλα ο ατρομητος και εδειξε οτι δεν ειναι τυχαια εκει που ειναι.Το γκολ προφανως και εχει μεγαλο ποσοστο τυχης..οσο μπαλα και να μην ξερεις ενα γκολ τοβαζεις!Οσο για το μαντσεστερ, φετος αυτες οι δυο ομαδες παρατησαν το ουεφα για χαρητου πρωταθληματος...ποια απο τις 2 θα δικαιωθει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 30, 2012 #5658 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δεν έχει να λέει τι ομάδα είμαστε στην αντικειμενικότητα!Και εγώ ολυμπιακός είμαι και το έχω ξανά πει.Το θέμα είναι ότι ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα το ρόλο του κατά όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά το να λες ότι από τύχη το πήρε ο ολυμπιακός και ο κάθε ολυμπιακός,συγνώμη αλλά είναι πέρα για πέρα τουλάχιστον άτοπο και λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 30, 2012 #5659 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 E δεν επαιξε και καμια μπαλαρα, το πε και ο βαλβερδες οτι το αποτελεσμα κυνηγησανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 #5660 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Τοτε λαθος το εξεφρασα στο παραπανω ποστ..Εννοουσα ειναι θεμα τυχης να σκοραρει στο 119 ο ολυμπιακος μετα απο κουραση και χωρις καθαρη σκεψη.Ελπιζω τωρα να πιανεις το νοημα μου..Αλλωστε στο αγωνα ειχε υπεροχη και ευκαιριες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts