Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

qpl εσυ πάλυ από όλα αυτά , αυτό κράτησες? :/

τι να κρατήσω?ότι φταίει η μπαρτσελόνα και η ρεαλ που οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοτέτσια?

2 ομάδες υπάρχουν στο cl και αυτές θα πάνε τελικό.Με 40 χρονών παίχτες δεν μπας μπροστά.

Η Μπαρτσελόνα έχει 20 χρόνια που προωθεί τις ακαδημίες και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.Ε τώρα αυτό τους βγαίνει και δεν τους αντιμετωπίζει κανείς.όλοι οι προπονητές αυτό το ποδόσφαιρο προσπαθούν να περάσουν αλλά κανείς δεν το πετυχαίνει.Όλοι την κατοχή της μπάλας θέλουν.

Ε μόνο αυτοί οι νάνοι το κάνουν και για αυτό τους αποθεώνουν.

Link to comment
Share on other sites

Επισης οτι ακουγεται για αναβολικα δεν ειναι μυθος.

Ο πολεμος για το καλυτερο φαρμακο καλα κρατει.

Οταν μετα τα 10 χιλιομετρα ο ανθρωπινος οργανισμος τα φτυνει και

η μπαρτσα μετα απο τοσα χρονια καταφερε να βρει παιχτες που τρεχουν σε τετοιο επιπεδο

με πολλα παιχνιδια 11 χιλιομετρα ανα παιχνιδι, αυτο απο μονο του αποτελει απλα μια συμπτωση.

Για καποιους δεν ειναι συμπτωση.

Και οι δυο υποστηριζουν τη θεση τους με δεδομενα που εχουν...:magic:

Link to comment
Share on other sites

xaxaxaxaxa Ναι καλό αυτό.Είναι παράξενο που τρέχει η μπάρτσα με το βασικό κορμό να είναι κάτω από 30 και η μίλαν με τα παππούδια μπορεί να τρέχει όσο θέλει.

Να μου πεις ότι παίρνουν άπαντες να το δεχτώ.Αλλά αυτοί παίρνουν και οι άλλοι όχι ε νταξ τι να πω μετά.

επίσης η ντόπα δεν σε κάνει ποδοσφαιριστή.Το τόπι η το έχεις ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

αι καλά...πήραν φόρα από χτες οι διατηταί και σφυρίζουν ότι ναναι...σφάξιμο και στην μπενφίκα (penalty) και με την κόκκινη (θα μπορούσε να αποφευχθεί η 2η κίτρινη μιας και ο παίχτης γλύστρισε) το τελείωσε νωρίς το παιχνίδι...ανυπομονεί φαίνεται ο πλατινί....:triniti:

Link to comment
Share on other sites

Ολοι παιρνουν.

Μιλαμε για χιλιομετρα στο τρεξιμο.

Η ντοπα σε κανει ποδοσφαιριστη στην εποχη μας.

Ο γκεμπρεσιλασιε τσεκαρε μια σε ποια ηλικια εκανε το ρεκορ του γιατι βιαζομαι

και δε προλαβαινω να απαντησω....:hang3:

Επισης η μπενφικα πηγε να αυτοκτονησει εκει μεσα....πολυ ερασιτεχνικα αντιμετωπιζει το ματς

Link to comment
Share on other sites

Κριμα για Benfica! Αυτο με τις κιτρινες εχει παραγινει! Σε τετοια ματς δεν μοιραζεις κιτρινες ετσι απλα για τη παραμικρη διαμαρτυρια! Την θελει και ο Αμπραμοβιτς την ρεβανς! Ο Αποελ χανει με 2-0 αλλα μπαλιτσα εκει παιζεται κανονικα και οχι με τα τριτα της Ρεαλ οπως θα ελπιζαμε εαν επαιζε κανας δικος μας ΠΑΟ η ΟΣΦΠ οπως εγινε με Αρσεναλ(να τα βλεπει ο Βενγκερ και οι αλλοι που κοιτανε το παμε στοιχημα με κατι τετοια ματς).

Link to comment
Share on other sites

Ωραια μπαλα παιζει και η μπενφικα αλλα χαρακτηριστικο ειναι ο γκαρσια που

φωναζει στις αντεπιθεσεις να πεφτουν με αγκωνες οπως και κανουν,

οπως και στο πεναλτι, και γενικα ενω ελεγχανε το ματσακι το θαψανε οι ιδιοι δινοντας δικαιωμα στο διαιτητη...

Και ο βιντρας παιζει στην παναθα που πηρε νταμπλ φιλε, χα!

Link to comment
Share on other sites

οι διαιτητες χτες και σήμερα πρέπει να είχαν τον ίδιο δάσκαλο..αλλιώς δεν εξηγείται ..και ενώ το κοντέρ γράφει 5-2 η νετ μας δείχνει την "ματσάρα" ..και το τρελλό να γίνει να προκριθεί με 10 , δεν συγκρίνετε με το πάνω κάτω ματς στην μαδρίτη...

Link to comment
Share on other sites

Ειδα μεχρι το 85 το Ρεαλ-Αποελ και μετα ειδα Μπενφικα που ηλπιζα να το κανει το θαυμα! Ο Χιωτης γιατι δεν επαιξε? Ο Παρντο εκοβε βολτες στην περιοχη και δεν κανω πλακα:shout:

Ωραια γκολ απο το 1-0 και μετα!! Μετα το 75' παντως η Ρεαλ μπορει να σου βαλει 2-3 γκολ οπως ειδαμε και σημερα! Χαρηκα που ο Αποελ το χαιροταν το παιχνιδι!!

Link to comment
Share on other sites

ας συνοψίσω το χθες και το σήμερα σε λίγες γραμμές όπως είδα και τα 4ματς σε full hd ΧΩΡΙΣ σχολιασμό και με ατελείωτα replay από πολλές γωνίες λήψης μέσω SKY HD.

Μπαρτσελόνα-Μίλαν

δίκαιη νίκη της Μπάρτσα.

πάμε στα πέναλτυ λοιπόν.

το 1ο καθαρό, Μέσι σε προφανή θέση για σουτ-γκολ και τάκλιν από πίσω με επαφή-μπλοκάρισμα στο αριστερό πόδι.

το 2ο επίσης καθαρό. Το οτι είμαστε στο Ελλαδιστάν και γίνεται της κακομοίρας από τέτοια μέσα στη περιοχή δε σημαίνει οτι σε επίπεδο Champions League δε πρέπει να σφυρίζονται. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Υπάρχουν 2 είδη ''τραβάω τη φανέλα'' εντός περιοχής. το 1ο που δεν δίνεται πέναλτυ είναι το κρατάω τον αντίπαλο από τη μέση ή από τη φανέλα για να ''τσεκάρω'' προς τα που θα κινηθεί ωστέ να ακολουθήσω. το 2ο είδος είναι το τραβάω τον αντίπαλο από τη φανέλα όχι για ''τσεκάρισμα'' αλλά για να τον εμποδίσω να κινηθεί προς μια κατεύθυνση. Αυτό λοιπόν έγινε στη φάση που γίνεται χαμός τόσες μέρες. Ο αμυντικός της Μίλαν τραβάει με τόση δύναμη που ο επιθετικός δε μπορεί καν να κινηθεί προς τα εμπρός και δεξιά ενώ η μπαλιά από το κόρνερ τον έχει και καθαρό αποδέκτη. Οπότε ας αφήσουμε τη μουρμούρα στην άκρη και ας εφαρμόσουμε τον κανονισμό διατηρώντας παράλληλα αντρίκιο το άθλημα. Οι Ιταλοί μιας και τους λείπει η τεχνική στηρίζονται στο πέραν του δέοντως αντρίκειο μαρκάρισμα για να σταματήσουν τις πιρουέτες και την ταχύτητα των Ισπανών στο να τρυπάνε τις άμυνες. Σχετικά με το υπόλοιπο παιχνίδι αν η Μίλαν ήθελε να δικαιολογήσει στο ελάχιστο την άδικη ήττα και προφανώς τη διαμόρφωση αποτελέσματος θα μπορούσε να είχε κυνηγήσει κάτι παραπάνω, αλλά απλά το παρατήσανε.

Μπάγερν-Μαρσέιγ

Καλοί και άτυχοι οι Γάλλοι στα πρώτα λεπτά. Θα μπορούσαν να κάνουν το 0-1. Μετά άρχισε να λειτουργεί η έδρα και η Γερμανική ατμομηχανή βάραγε κόφτες με ατελείωτο pressing και πάθος και δεν υπήρχε γυρισμός. Καθαρή και άνετη νίκη.

ΡΕΑΛ-ΑΠΟΕΛ

Σαφώς ανώτερη η Ρεάλ. Διπλάσιες πάσες και 3πλάσια κατοχή μπάλας. Τραγικός ο Πάρντο, φταίει στα 3 από τα 5 γκολ. Απορώ γιατί δεν ξεκίνησε ο Χιώτης (δεν διάβασα αν ήταν τραυματίας). Έχει καλά παιχτάκια ο ΑΠΟΕΛ και στάθηκε μια χαρά κοντά στο ρυθμό της Ρεάλ με τα τόσα αστέρια. Γλίτωσε και ο Ρονάλντο την κόκκινη για τη σχαριά προς το τέλος (εκεί που φύγαν και τα δόντια του αμυντικού). Κρίμα για τους υπόλοιπους που ο Πάρντο τους στέρησε ίσως το Χ.

Τσέλσι-Μπενφίκα

Το φοβήθηκαν παραπάνω από ότι έπρεπε το ματς οι Πορτογάλοι. Σωστό το πέναλτυ και η αποβολή στη σκαριά. Δίκαιη πρόκριση.

Link to comment
Share on other sites

Uefa 3 - milan 1

:dance3:

Στο πρωτο πεναλτι που ηταν οντως, δεν ηταν κραχτης γιατι τον βρισκει με το πισω λυγισμενο ποδι καταλαθος και ο μεσσι κανει ΒΟΥΤΙΑ ενω ειναι στασιμος! γλοιωδες...

δειτε στο στο 0.40 να το χορτασετε!

[ame]www.youtube.com/watch?v=w7GDW0NoKrE[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Οσο αφορα το δευτερο πεναλντι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SxDvKtUKT60]Barcelona vs Ac Milan 3:1 The Controversial Penalty: The Facts & Uefalona. - YouTube[/ame]

Αλλα μην τα ξαναλεμε δεν ειναι μονο το πεναλτι ,ανετα θυμαμαι κατι κιτρινες και μια απευθείας κοκκινη που επρεπε να ειχε δοθει σε παιχτη της μπαρτσα για προβολη σε καλαμι.Μην μου πειτε να θυμηθω φαση.

Δεν σε κατάλαβα φίλε μου. Αυτό που λες δεν έχει γίνει ποτέ. Όλα τα posts είτε γίνονται hide όταν πρόκειται για ανούσια είτε μεταφορά στην μαύρη τρύπα για οτιδήποτε άλλο. Και ποτέ δεν λογοκρίναμε κάποιον επειδή είπε κάτι που δεν μας αρέσει.

Πρόσεχε σε παρακαλώ τις εκφράσεις σου κι αν έχεις νευράκια να τα ξεσπάς αλλού.

Εδώ κάνουμε σοβαρή δουλειά για να έχετε διαφάνεια και αξιόλογη κοινότητα και δεν δέχομαι να πετάει ο καθένας τα μπαρμπoύτσαλά του όποτε του καπνίσει. Αν δεν σου αρέσει λοιπόν, στο καφενείο της γειτονιάς σου, γιατί το ΤheLab.gr δεν είναι καφενείο φιλάθλων και δεν θα το κάνεις εσύ καφενείο με απαξιωτικές δηλώσεις ελαφρά την καρδία.

Μια χαρα εχει γινει αυτο που ειπα.

Αλλα ας το λήξουμε εδω λοιπον το θεμα γιατι κανενα λογο δεν εχω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σας.

Ζητω συγγνωμη απο τον gpl και σταματαμε εδω.

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

στο 0:40 άνετα φαίνεται το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι του αμυντικού να βρίσκει το αριστερό του Μέσι. καταλάθος? :hehe: τι σημαίνει καταλάθος? :hehe: να του δώσουμε συγχωροχάρτι τότε.

το τζαρτζάρισμα του πουγιόλ είναι όπως τα σκριν στο μπάσκετ. κάποιοι επιτιθέμενοι σκρινάρουν τους αμυντικούς για να πάρουν καλύτερη θέση οι συμπαίκτες τους. στο μοναδικό σημείο που θα συμφωνήσω είναι οτι ίσως ο διαιτητής να έπρεπε να κάνει συστάσεις πριν χτυπηθεί το κόρνερ. άλλοι διαιτητές επιλέγουν να μας σπάνε τα μπαλάκια για 10λεπτά μέχρι να σταματήσουν οι αψημαχίες στην περιοχή και να χτυπηθεί η μπάλα, και άλλοι κάνουν συστάσεις μία φορά σε κάθε αγώνα και μετά σφυρίζουν τις παραβάσεις.

ούτε εμένα μ αρέσουν τα μονοπώλια όπως κάνει η Μπάρτσα στο ποδόσφαιρο αλλά μην διαστρεβλώνουμε και τα πάντα. Είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και 2 σκαλιά πάνω από τις υπόλοιπες. Για να την αντιμετωπίσεις θα βάλεις πολύ δύναμη, πολύ ξύλο (απέναντι στην τέχνη και ταχύτητά τους) και θα τα καταφέρεις μόνο αν παίξεις πονηρά και στα όρια του να μην φανούν στο διαιτητή.

Link to comment
Share on other sites

Uefalona λεμε!

Επισης ενα στατιστικο που ειναι για το πρωταθλημα ισπανιας και τα γκολ.

Κριστιανο 37 γκολ

Μεσι 36 γκολ

Χιγκαιν 20 γκολ

Μπενζενα 17 γκολ

Τσαβι 10 γκολ

Πολυ παραγωγικη γραμμη η ρεαλ.

Αυτο επισης για το οτι η μπαρτσα στηριζεται στο τιμ... νομιζω οι αριθμοι μιλανε για

το ποιος ξεχωριζει στην καταλονια.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.