Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

ε όχι και κόντρα στους διαιτητές.

και πως γίνεται η ομάδα των μίντια να είναι η μπαρτσελόνα όταν ο ιδιοκτήτης της μίλαν είναι ο μπερλουσκόνι και της ρεαλ οι Βασιλιάδες δεν μπορώ να το καταλάβω.

Φαίνεται ενοχλούνται πολλοί όταν μια ομάδα παίζει μπαλάρα.

Link to comment
Share on other sites

Τα media της Ιταλίας έχει ο Καβαλιέρε, όχι τα διεθνή. Κατά τα άλλα μια χαρα μπαλάρα παίζει η Μπαρτσελόνα αλλά μας τα καναν τσουρέκια οι εγχώριοι δημοσιογράφοι με "την καλυτερη ομάδα όλων τωνβ εποχών" και τον Μέσι. Ναι, η Μίλαν δεν έχει σ αυτή τη φάση και έχει χειρότερο ρόστερ. Αλλά η φανέλα είναι πολύ βαριά. Και το βάρος της φανέλας δεν καθορίζεται απο τους ανά τον κόσμο οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν επειδή είσαι τρέντυ αλλά μέσα στο γήπεδο και σε βάθος χρόνου.

Τώρα για τους διαιτητές: Ρώτα την Τσέλσι που της κλεψαν ένα και την Ρεάλ που δεν τέλειωσε ματς με 11. Όταν φτάνουμε στο σημειο να αδικηθεί κι η Ρεάλ προς χάριν του αγαπημένου παιδιού, καταλαβαίνεις για τι αβάντα μιλάμε.

Link to comment
Share on other sites

τους έχω ρωτήσει τους οπαδούς την τσελσούλας :

Αν ο ντρογμπά είχε τελειώσει 1 από το 6-7 τετ α τετ θα συζητούσαμε τώρα?όχι.Αλλά ντάξ ο διαιτητής φταίει που ο ντρογκμπά δεν ξέρει να πλασάρει.

σε εκείνο το ματς της ρεαλ με 7 έπρεπε να τελειώσουν όχι με 10 ή 9.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα για τους διαιτητές: Ρώτα την Τσέλσι που της κλεψαν ένα

ποιο της έκλεψαν; Μιλάς για εκείνο το ματς που αποβλήθηκε ο Αμπιντάλ για ένα φάουλ που δεν υπήρχε; Γιατί αν μιλάς για αυτό, που αποβλήθηκε παίκτης της ομάδας, που «ευνοήθηκε», από λάθος, τότε δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπήρχε και πρώτο ματς. Στο οποίο έγινε σφαγή. Υπέρ της Τσέλσι. Αλλά, έλα μωρέ τώρα, αφού έτσι έλεγε ο μουρμουρίνιο έτσι θα είναι... Αφού οι άλλοι δε γκρίνιαξαν για τίποτα μετά το πρώτο ματς.

και την Ρεάλ που δεν τέλειωσε ματς με 11

μέγα ψέμα. Σε όσα ματς δεν βαράνε στο ψαχνό, τελειώνουν με 11. Όταν παίζουν όλη την ώρα αντιαθλητικά, αναμενόμενο είναι να δοθεί κόκκινη κάρτα. Στα 2-6 και 5-0, τα σκορ διαμορφώθηκαν όσο η Μαδρίτη ήταν με 11.

Link to comment
Share on other sites

Καλα το παει ο ρεφερι :hehe:

Edit

Η προβολη στον αμπιατι απο τον ντανι ειναι 2 χρονια φυλακη :Ρ

ΕΝΤΙΤ 2

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ

ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ ΜΠΑΡΤΣΑΑΑΑΑΑ

2 πεναλτι ΚΡΑΧΤΕΣ

Έγινε επεξεργασία από jiohkor3
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν 32 ομάδες στο CL...ας βάλει ο κος Πλατινί μόνο την μπάρτσελονα να παίζει με τα δεύτερα της....γιατί βασανίζει τις υπόλοιπες ομάδες? no point...βάλε την μπαρτσελόνα να παίζει μόνη της...δώστης και το κύπελο εξ' αρχής να τελειώνει η υπόθεση...:wall::wall::wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Μας δουλευουν κανονικα πλεον! Ειπαμε να μας παιρνει ο ανεμος και να πεφτουμε,να ακουμε σφυριγμα και ολοι να σηκωνουν χερια μιας και ειναι ο νεος κανονισμος,να μας στηριζει ο ρεφερι επειδη παιζουμε στο γηπεδο μας αλλα 2 πεναλτυ σε τετοιο ματς ειναι αηδια!! Ειδικα το 2ο ουτε ο καλοπουλος δεν το εδινε:wall::wall: ΕΜΕΣΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΩΣΕ!!! Θα βγαλουν μαχαιρια οι Ιταλοι αν συνεχισει ετσι!!! Ειπαμε οτι δεν βαζει πλεον 5-6 γκολ η Μπαρτσα αλλα οχι και ετσι ρε παιδια!! Λετε ο Ναβαρο να εχει καποιο ποστο και στο ποδοσφαιρο της Μπαρτσα? Κριμα για τον Μεσι αλλα δεν ειναι πια αυτος που δεν πεφτει με τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο έτσι? Κανένας σεβασμός στον 2ο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του κόσμου για να χαίρονται τα μικρά ντοπαρισμένα ανθρωπάκια.

Αυτό που γίνεται είναι βιασμός κάθε λογικής. Ας φύγουνε οι παίκτες της Μιλαν από το γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και ο κόσμος μέσα στο γήπεδο, οι οπαδοί της ίδιας της Μπάρτσα, μετά το δεύτερο πέναλτι δεν ακούγονται και τόσο πολύ. Ξέρουν ότι πολλοί θα είναι αυτοί που την επομένη θα μιλήσουν για κάλπικη πρόκριση και ότι δύσκολα θα μπορούν να το αντικρούσουν. Διότι και 5 γκολ να βάλουν τώρα δεν λέει κάτι. Οι παίκτες της Μίλαν ήταν φανερά απογοητευμένοι και χωρίς νεύρο στο παιχνίδι τους μετά το 2-1.

Το ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την πραγματική Μίλαν τελείωσε στο δεύτερο πέναλτι.

Υ.Γ. Ο Ντρογκμπά πρέπει να έχει ξεραθεί στο γέλιο με την αυτογελoιοποίηση της UEFA.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.