Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Η ποινή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής.

Η εγκαλουμένη ΠΑΕ ηττήθηκε με τέρματα 0-3, τιμωρεί αυτήν με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ

Κάτι που δε διευκρίνισε ούτε η απόφαση, ούτε ο γγ κος Μπιζαξής, ούτε ο Γερουλάνος: Τις ζημιές σε αυτό το γήπεδο, ποιος θα τις πληρώσει;

Τι έγινε ρε γμτ...μάγια τους κάνανε? σε 2 μέρες μέσα ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ?:wall::wall::wall:

Inside game σήμερα πέραν από το 1ο δεκάλεπτο = 0

Δημιουργία περιορισμένη πρός τα μέσα.

Ο Μπατίστ ξεθεώθηκε, ο μεγάλος ξέχασε τον Μάριτς και τον Βουγιούκα πολύ ώρα στην ναφθαλίνη.

αυτά είναι.Μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά.Μετά θα αναρωτιούνται όλοι γιατί γίνονται επεισόδια.Ε θα γίνουν και θα ξανα γίνουν με αυτές τις ********.

2 φορές έχει κάνει ο οσφπ πολύ χειρότερα και η κάθαρση ξεκινά από ποιον άλλον?Από τους βλάκες της ιστορίας.

αλλά τι να λέμε τώρα.Πέρσι στο φύλο αγώνα γράφτηκε ε μπήκαν μέσα 2-3 εκεί πέρα να πανηγυρίσουν.ολόκληρη μολότοφ δεν την είδε κανείς.

κασέτες κλπ έγιναν αβαβα.Δεν λέω να με τιμωρήσουν αλλά να τιμωρούν και τους άλλους.Με αυτές τις παπαριές κύριοι φωστήρες εξαγριώνεται τους πάντες δεν τους απωθείτε.

Οσοι κατεβαινουν πορειες πηγαν γηπεδο αυτη τη φορα και καποιες προηγουμενες. Μπλεχτηκαν και οι wannabe antifa οπαδοι και κανανε το μακελειο.

Σε αρκετες περιπτωσεις οπαδοι=κουκουλοφοροι αλλα οχι η πλειονοτητα.

Απο τα 4-5 χιλιαδες ατομα που ηταν στην 35 και γυρω γυρω , οι 100 μπλεχτηκαν στο ξυλο οι αλλοι αβανταρανε. Αν εξαγριωθουν ποτε ή μαζευτουν τοσα χιλιαρικα πραγματικα

κουκουλοφορων θα χουμε θυματα μπατσους και οχι απλα να τους βρεχουν ή να τους πετανε φωτοβολιδες και 2 υποψηφιοι για κανα σπασμενο στραμπουληγμενο ποδι...

Η τιμωρια απλα υπαρχει γιατι εγιναν απο τη μερια των πρασινων και απλα υπαρχει για

να υπαρχει ωστε να συνεχιζει να υπαρχει και ολοι να υπαρχουμε, δε θα σταματησει κανεις τα επεισοδια με τιμωριες χρηματικες...

είχα γράψει κατεβατό, αλλά βαριέμαι τις παρερμηνείες που μπορεί να γίνουν, οπότε σύνοψις:

Οι ποινές πέφτουν όχι για παραδειγματισμό, αλλά για το θεαθήναι.

Είναι προφανές ότι με τις ποινές στις ομάδες, ενώ η αστυνομία και οι διοργανώτριες αρχές ακούνε* από μια βδομάδα πριν ότι θα γίνει της πόρνης, δε θέλουν να κάνουν κάτι, και απλώς λένε «να, εμείς κάναμε το καθήκον μας».

Αν αρχίσουν να συλλαμβάνουν, να φυλακίζουν και να υποχρεώνουν τους συλληφθέντες, να πληρώσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν, μετά από 1-5-10 φορές θα σταματήσουν τα επεισόδια.

Η ποινή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής.

Κάτι που δε διευκρίνισε ούτε η απόφαση, ούτε ο γγ κος Μπιζαξής, ούτε ο Γερουλάνος: Τις ζημιές σε αυτό το γήπεδο, ποιος θα τις πληρώσει;

Ο παο. Έτοιμο αύριο το ΟΑΚΑ - Ποδόσφαιρο - Super League - Παναθηναϊκός | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Αν αρχίσουν να συλλαμβάνουν, να φυλακίζουν και να υποχρεώνουν τους συλληφθέντες, να πληρώσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν, μετά από 1-5-10 φορές θα σταματήσουν τα επεισόδια.

Αν θυμάμαι καλά από κάποιο ρεπορτάζ στην τουβού, όλες οι συλλήψεις που γίνανε στο ντέρμπι γίνανε πριν και μετά τον αγώνα εκτός γηπέδου. Ούτε μία σύλληψη κατά την διάρκεια του αγώνα και εντός γηπέδου.

Η ποινή είναι σωστή, αλλά μέχρι να σταματήσουν να έχουν 10 μέτρα και 10 σταθμά + ένα συγχωροχάρτι για τον Θρύλο των γηπέδων, προκοπή δεν θα δούμε.

Και ισχύει και αυτό που γράφεις. Αν οι γονείς του κ@λόπαιδου δουν ξαφνικά έναν λογαριασμό στην πόρτα τους π.χ. 5000€ για συμμετοχή του κανακάρη τους σε επεισόδια, εκεί να δεις γλέντια.

Πως καταφέρνεις να βγάζεις κάθε φορά χολή για τον Ολυμπιακό, δεν το καταλαβαίνω. Κι ούτε θέλω να το καταλάβω, να σου πω την αλήθεια. Πιο πολύ πλάκα έχει έτσι

Πες μου σε τι έχω άδικο.

Δεν θέλω να συγκρίνω καφρίλες αλλά και αυτά που έγιναν πέρυσι στο Φάληρο δεν πάνε πίσω. Μπορόυσε άνετα να διακοψεί το παιχνίδι οριστικά πριν το τέλος αλλά δεν το έκανε ο Καλόπουλος. Οι βοηθοί έπαιζαν με τους οπαδούς στους ώμους τους τα τελευταία λεπτά.

Πες μου σε τι έχω άδικο.

στο ότι εστιάζεις στον Ολυμπιακό. Δε λες λάθος πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το ότι δε βλέπεις ότι όλοι ευνοούνται -προφανώς γιατί συμφέρει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις- δείχνει εμπάθεια.

Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ακρωτηριασμός ανθρώπου από κροτίδα τιμωρήθηκε αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι ρήξη τυμπάνου, και οι αποδεδειγμένοι επί τόπου τραυματισμοί από αεροβόλο, τιμωρήθηκαν αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι το να δείρεις διαιτητή όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά επιβραβεύεται και σε βάζουν πρόεδρο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ για τα διάφορα (μην ακούσω «ποια διάφορα?») που γίνονταν στην Τούμπα έχει τιμωρηθεί αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι η μάνα ΑΕΚ, που χρωστάει σε όποιον αναπνέει θα έπρεπε να παίζει πρώτη κατηγορία. Εκτός.... μπορεί να συνεχιστεί πολύ αυτή η λίστα, κι έχω να ετοιμάσω βαλίτσα.

Ρεζουμέ: Κανείς δεν τιμωρείται πραγματικά στην Ελλάδα. Εκτός αν είσαι πολύ μικρός.

Αφου αυτη ειναι η παιδεια μας και δεν αλλαζουμε οτι και να γινει καλα να παθουμε και οι μεν και οι δε! Λιγη μπαλα να βλεπαμε απο τα αλλα πρωταθληματα θα βλεπαμε ποσο πισω εχουμε μεινει σαν χωρα!! Δε λεω υπαρχουν και αλλου φανατικοι που θα τα σπασουν που λεει ο λογος αλλα μιλαμε για φανατικους και οχι ολα τα καιω:shout: Οσο για τις αστυνομικες δυναμεις σαν να μη σου γεμιζουν το ματι ακομα και με τις στολες προστασιας και ολα τα καλουδια.

στο ότι εστιάζεις στον Ολυμπιακό. Δε λες λάθος πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το ότι δε βλέπεις ότι όλοι ευνοούνται -προφανώς γιατί συμφέρει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις- δείχνει εμπάθεια.

Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ακρωτηριασμός ανθρώπου από κροτίδα τιμωρήθηκε αρκετά ΟΧΙ. Εκτός αν θεωρείς ότι ρήξη τυμπάνου, και οι αποδεδειγμένοι επί τόπου τραυματισμοί από αεροβόλο, τιμωρήθηκαν αρκετά.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι το να δείρεις διαιτητή όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά επιβραβεύεται και σε βάζουν πρόεδρο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ για τα διάφορα (μην ακούσω «ποια διάφορα?») που γίνονταν στην Τούμπα έχει τιμωρηθεί αρκετά.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι η μάνα ΑΕΚ, που χρωστάει σε όποιον αναπνέει θα έπρεπε να παίζει πρώτη κατηγορία.ΟΧΙ και ως ΑΕΚτζής πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί και τον κύπελλο στον Ατρόμητο Εκτός.... μπορεί να συνεχιστεί πολύ αυτή η λίστα, κι έχω να ετοιμάσω βαλίτσα.Φτιάξε την βαλίτσα, δεν είναι chat room :p

Ρεζουμέ: Κανείς δεν τιμωρείται πραγματικά στην Ελλάδα. Εκτός αν είσαι πολύ μικρός.

Μετά το "όχι και τόσο έξυπνος", σήμερα έμαθα ότι είμαι εμπαθής. :p Μάλιστα. Και που το στηρίζουμε αυτό; Στο ότι εστιάζω στον Ολυμπιακό; Αν εννοείς το εστιάζω με την λογική του ότι έχω παρωπύδες και δεν βλέπω καμιά άλλη ομάδα, αυτό είναι δικό σου λανθασμένο συμπέρασμα. Και ποιος ο λόγος ύπαρξης όλου αυτού του κατεβατού που γράφεις; Το να δημιουργείς μια λανθασμένη άποψη για το τι μπορεί να πιστεύω εγώ, δεν δικαιολογεί το να μου καταλογίζεις εμπάθεια. Και δεν πρόκειται να ψάξω σχόλιά μου μιας 5ετίας για να σε πείσω ότι βία και επεισόδια για μένα δεν είναι μόνο αυτά που κάνουν οι Ολυμπιακοί. Δεν έχω και λόγο όταν από ένα ποστ που μόλις διάβασες κολλάς στο ότι αναφέρομαι στον Ολυμπιακό και όχι στο ότι αναφέρω ότι η ποινή του ΠΑΟ ήταν δικαιολογημένη. Κατηγορείς εμένα για εμπάθεια αλλά ταυτόχρονα μου δίνεις την εντύπωση ότι διαβάζεις επιλεκτικά κομμάτια από αυτά που γράφω. Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και ποιο πολύ θα ασχολούμαστε με αυτόν παρά με την Λάρισα και τον Ηρακλή. Αν αυτό το μεταφράζεις σε εμπάθεια δικό σου λάθος, όχι δικό μου.

Ρεζουμέ. Ούτε το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου δέχομαι, ούτε το μαζί τα φάγαμε του Ολυμπιακού δέχομαι.

Υ.Γ. 10 μέτρα και 10 σταθμά = Ηρακλής στο πουθενά και για ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλάζουμε τον κανονισμό φέτος. post #5155 υποθέτω είμαι εμπαθής και προς τον ΠΑΟ αλλά και προς την ομάδα μου την ΑΕΚ.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.