Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Δες και εδω, ειναι καθαρα αποφαση κακου.

Τα επισοδεια που προκαλεσαν τη διακοπη προφανως και δεν ειναι του κακου.

Το οτι καποιοι ηξεραν οτι τα επισοδεια θα προκαλεσουν διακοπη ειναι το ενα στοιχειο.

Το αλλο στοιχειο ειναι πως περασαν οι μολοτοφ μεσα.

Οι μπατσοι δε κανουν ελεγχο;

Μολις μπαινεις στη θυρα και δειχνεις εισητηριακι δεν σε χουφτωνουν μπατσακια;

Πως περασαν 2 μπουκαλια ανω του ενος κιλου το καθενα τοσο αδιαφορα...

Και ποιος απλος περα απο οργανωμενος, θα κατσει να ασχοληθει με μολοτοφ...

Θε μου με τι ασχολουμαστε...ελλαδαρα

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Super League - SPORT 24

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Οκ μαζι σου ηταν στημενο. Δεν αντιλεγω κατι. Απλα δε θα κατσει να εμπλακει ο

καθε μεγαλος σε μικροιστοριες, δεν εχει λογο, δεν εχει συμφερον. Με μπατσους μολοτοφ

ξυλο κτλπ δεν τον απασχολει. Εστω οτι ηταν στημενο, ηταν απο πολυ χαμηλα στρωματα.

Χαμηλα και νοητικα και κοινωνικα και οπως θες πες το.

εγώ σου λέω πως είναι από τόσο ψηλά που δεν πάει ο νους σου/μας.

Παίζονται μύρια.

Δες και εδω, ειναι καθαρα αποφαση κακου.

Τα επισοδεια που προκαλεσαν τη διακοπη προφανως και δεν ειναι του κακου.

Το οτι καποιοι ηξεραν οτι τα επισοδεια θα προκαλεσουν διακοπη ειναι το ενα στοιχειο.

Το αλλο στοιχειο ειναι πως περασαν οι μολοτοφ μεσα.

Οι μπατσοι δε κανουν ελεγχο;

Μολις μπαινεις στη θυρα και δειχνεις εισητηριακι δεν σε χουφτωνουν μπατσακια;

Πως περασαν 2 μπουκαλια ανω του ενος κιλου το καθενα τοσο αδιαφορα...

Και ποιος απλος περα απο οργανωμενος, θα κατσει να ασχοληθει με μολοτοφ...

Θε μου με τι ασχολουμαστε...ελλαδαρα

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Super League - SPORT 24

ο κάκος απλά την αφορμή ήθελε.Για μενα καλά έκανε και το διέκοψε.Απλά 10 λεπτά είχαν μείνει και οι κερκίδες ήταν άδειες.μπορούσε να το συνεχίσει απλά για να τελειώσει.

έλεγχο?τι είναι αυτό?Πλάκα κάνουμε?στο γήπεδο μέσα άνετα μπαίνεις με τανκς.

Οι οργανωμένοι έχουν ζητήσει άπειρες φορές από την παε να γίνονται σοβαροί έλεγχοι.Βλέπεις να γίνεται τίποτα?Δεν συμφέρει τον φορέα να γίνονται αυτά.Ο φορέας δεν είναι απλά ο φορέας.Είναι άτομα που πληρώνουν αυτές τις ******** του καθενός.

Δηλαδη δεν σκεφτεστε οτι οι αστυνομικοι τους προκαλεσαν μεσα και εξω απο το γηπεδο ?

Λετε να ηταν κυριοι απεναντη τους και ηρθαν τα κακα παιδια ?

Οποιος εχει βρεθει σε επισοδια γενικοτερα εχει μια ιδεα για το ποσο προκλητικοι μπορει να γινουν.

Δηλαδη δεν σκεφτεστε οτι οι αστυνομικοι τους προκαλεσαν μεσα και εξω απο το γηπεδο ?

Λετε να ηταν κυριοι απεναντη τους και ηρθαν τα κακα παιδια ?

Οποιος εχει βρεθει σε επισοδια γενικοτερα εχει μια ιδεα για το ποσο προκλητικοι μπορει να γινουν.

Και μόλις είδαν ότι είναι προκλητικοί οι αστυνομικοί απέναντί τους, φύγανε από το γήπεδο πήγαν σπίτια τους πήρανε μερικές φωτοβολίδες, φτιάξανε και μερικές μολότοφ και γυρίσανε για να αμυνθούν;

....οοοοοοοοου.....κκκκκκκκκκεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

εχμ, όταν όλη την εβδομάδα οι οργανωμένοι του παο ανεπίσημα λένε ότι «η ριζούπολη θα μοιάζει με νηπιαγωγείο», και δε βγαίνει κανείς φορέας να τα διαψεύσει, δε νομίζω ότι φταίει κάποιος άλλος, αλλά το ψάχνανε.

Και μόλις είδαν ότι είναι προκλητικοί οι αστυνομικοί απέναντί τους, φύγανε από το γήπεδο πήγαν σπίτια τους πήρανε μερικές φωτοβολίδες, φτιάξανε και μερικές μολότοφ και γυρίσανε για να αμυνθούν;

....οοοοοοοοου.....κκκκκκκκκκεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

Ehm we have the technology...

Κινητα twitter facebook και μετα σηματα καπνου .... :smoke:

Πλακα μου κανεις ετσι ? :wassat:

Εδω ολη τη προηγουμενη βδομαδα τους κυνηγουσαν και μπηκαν και στο κεντρικο στη λεωφορο...

Ehm we have the technology...

Κινητα twitter facebook και μετα σηματα καπνου .... :smoke:

Πλακα μου κανεις ετσι ? :wassat:

Εδω ολη τη προηγουμενη βδομαδα τους κυνηγουσαν και μπηκαν και στο κεντρικο στη λεωφορο...

Το οποίο δικαιολογεί πλήρως αντί για σημαιάκι και κασκόλ του ΠΑΟ να πάρεις μαζί σου μολότοφ και φωτοβολίδες.

Δεν θα σχολιάσω τα αγωνιστικά κλπ ( αν αυτό που παίζουνε στην Ελλάδα είναι ποδόσφαιρο τότε το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι hockey επί χόρτου... ), αλλά κάτι που το βλέπω να αναφέρεται συχνά πυκνά και αναρωτιέμαι αν αυτοί που το λένε είναι σοβαροί και το εννοούνε έστω και 1%:

χειρότερα από την Ριζούπολη?

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ?

Το οποίο δικαιολογεί πλήρως αντί για σημαιάκι και κασκόλ του ΠΑΟ να πάρεις μαζί σου μολότοφ και φωτοβολίδες.

Εχεις κολλησει με το "παρεις" "πηραν" "ειχαν" κλπ κλπ.

Ναι φωτοβολιδες υπαρχουν στα γηπεδα απο τοτε που θυμαμαι.

Τωρα τα κοτειλ τα φτιαχνεις και επιτοπου...

Ενα μπουκαλι θελεις, ενα μηχανακι να του κατεβασεις τη βενζινη και ενα πανι....

Εχεις κολλησει με το "παρεις" "πηραν" "ειχαν" κλπ κλπ.

Ναι φωτοβολιδες υπαρχουν στα γηπεδα απο τοτε που θυμαμαι.

Τωρα τα κοτειλ τα φτιαχνεις και επιτοπου...

Ενα μπουκαλι θελεις, ενα μηχανακι να του κατεβασεις τη βενζινη και ενα πανι....

Και συνεχίζω (Duracell) με το κόλλημά μου.

Οπότε αν κάποιοι έχουν βάλει σε ένα γήπεδο φωτοβολίδες και αν υπάρχουν εκεί κοντά μηχανάκια (το δικό σου, του άλλου δεν έχει σημασία) εσύ φροντίζεις να μην πάνε αυτά χαμένα. Πετάς ότι φωτοβολίδα βρεις μπροστά σου, αξιοποιείς όλα τα μπουκάλια με την διαθέσιμη βενζίνη κ.τ.λ.

Δηλαδή αν κάποιοι έμπαζαν μέσα στα γήπεδα Καλάσνικοφ οι "φίλαθλοι" μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν για να απαντήσουν στις προκλήσεις των ματατζήδων;

Και συνεχίζω (Duracell) με το κόλλημά μου.

Οπότε αν κάποιοι έχουν βάλει σε ένα γήπεδο φωτοβολίδες και αν υπάρχουν εκεί κοντά μηχανάκια (το δικό σου, του άλλου δεν έχει σημασία) εσύ φροντίζεις να μην πάνε αυτά χαμένα. Πετάς ότι φωτοβολίδα βρεις μπροστά σου, αξιοποιείς όλα τα μπουκάλια με την διαθέσιμη βενζίνη κ.τ.λ.

Δηλαδή αν κάποιοι έμπαζαν μέσα στα γήπεδα Καλάσνικοφ οι "φίλαθλοι" μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν για να απαντήσουν στις προκλήσεις των ματατζήδων;

Για να ξερουμε τι λεμε και να λεμε τι ξερουμε.

ΕΓΩ δεν πεταω τιποτα δεν ασχολουμαι με τη μπαλα και δεν παω στα γηπεδα.

Απο κει και περα.

Οπου ξεκιναει φανατισμος σταματαει η λογικη.

Καλημερα ! :T:

Για να ξερουμε τι λεμε και να λεμε τι ξερουμε.

ΕΓΩ δεν πεταω τιποτα δεν ασχολουμαι με τη μπαλα και δεν παω στα γηπεδα.

Απο κει και περα.

Οπου ξεκιναει φανατισμος σταματαει η λογικη.

Καλημερα ! :T:

Εγώ όχι απλά δεν πετάω τίποτα, αλλά ούτε δικαιολογώ και το κ@λόποιδο που πήγε στο γήπεδο για να πετάξει μολότοφ και φωτοβολίδες.

Για να ξέρεις που διαφέρουμε.

Καλημέρα! :T:

Άσχετο, αλλά τα επισόδεια του ημιχρόνου, σε περίπτωση που σας διαφεύγει, ξεκίνησαν και έγιναν στην θύρα των επισήμων...

Το πως εφτασαν τοσο ευκολα εκει οι "οπαδοι" ειναι αλλη ιστορια!! Αλλα δεν ειδαμε τα ΜΑΤ να τρεχουν να σωσουν τους VIP(τρομαρα τους):wall::wall:

Εκεί στις κεντρικές είναι όλοι οι τσατσοσύνδεσμοι.Μην το ξεχνάμε.

Τα επεισόδια ουδεμία σχέση έχουν με τον ολυμπιακό* ή το ματς ή την super ligda. Οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν αποφασίσει να πλακωθούν με τα MAT. Και 3-0 να κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, τα ίδια θα γινόντουσαν στο ημίχρονο. Το ήξεραν και οι πέτρες αυτό. Εξ ου και η εχθρική αντιμετώπιση των ΜΑΤ και σε απλούς φιλάθλους πριν την έναρξη του αγώνα.

*τα επεισόδια είχαν σχέση όμως και με τον Μαρινάκη

Φάγανε πολύ ξύλο οι μπάτσοι πάντως. 1312

Χούλιγκανς-Αστυνομία: άσος ημίχρονο-άσος τελικό

Τι Ανόρθωση, τι ΑΠΟΕΛ. Μάλλον κάποιος έκανε λάθος στη μετάφραση.

sunglasses.jpg

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.