FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2012 #5101 Μάρτιος 16, 2012 Αφήνεται εκτός μια λεπτομέρεια...αν, όπως λέτε, στο ποδόσφαιρο παράγκα=ολυμπιακός και στο μπάσκετ παράγκα=παο τότε εξηγήστε μου πως ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει και 6 αστεράκια στη φανέλλα ενώ στο ποδόσφαιρο ο ολυμπιακός έχει 7...γκόλ σαν ρεκόρ (ο νοων νοείτο)...αυτή η καραμέλα μπάσκετ=παο ποδόσφαιρο=ολυμπιακός πρέπει να σταματήσει κάποτε... Champions League -> NBA Ευρωλιγκα -> Κοπα Λιμπερταδορες και αν Επισης εσυ εχεις κατι αλλα ρεκορ στο ποδοσφαιρο, νομιζω 16 γκολ τοτε που ετρωγες 5αρες απο Μπαρτσα, Βερντερ και 3αρες απο Ουντινεζε. Και παρ ολο που εφαγα 7αρα ειχα λιγοτερο παθητικο στον ομιλο. Α! και το περσινο ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 2-13!!! Για μενα ισχυει αυτο που ειπες, στο ποδόσφαιρο παράγκα=ολυμπιακός και στο μπάσκετ παράγκα=παο. Ας μην κρυβομαστε.
billpeppas Μάρτιος 16, 2012 #5102 Μάρτιος 16, 2012 Μιλάνε βλέπω και οι αμιγώς μπασκετικοί.Ιδιαίτερα αυτό το NBA = Champions LeagueEuroLeague = Copa Libertadoresείναι μακράν epic.By the way, η μπάλα στο μπάσκετ είναι πορτοκαλί γενικώς, όχι επειδή θα παίξουνε με χιόνι... :hang3:
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2012 #5104 Μάρτιος 16, 2012 Μιλάνε βλέπω και οι αμιγώς μπασκετικοί.Ιδιαίτερα αυτό το NBA = Champions LeagueEuroLeague = Copa Libertadoresείναι μακράν epic.By the way, η μπάλα στο μπάσκετ είναι πορτοκαλί γενικώς, όχι επειδή θα παίξουνε με χιόνι... :hang3:Eνταξει οκ..... μην λεμε για μπασκετ αφου δεν ξερουμε και ξερεις εσυ! Συγνωμη, δεν θα το ξανακανω!!Οσο για τη συγκριση ειναι για να καταλαβεις οταν μου λες γιατι δεν εχω παρει ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο. Αυτο και ενα ειναι επικ.
billpeppas Μάρτιος 16, 2012 #5105 Μάρτιος 16, 2012 Eνταξει οκ..... μην λεμε για μπασκετ αφου δεν ξερουμε και ξερεις εσυ! Συγνωμη, δεν θα το ξανακανω!!Οσο για τη συγκριση ειναι για να καταλαβεις οταν μου λες γιατι δεν εχω παρει ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο. Αυτο και ενα ειναι επικ. Το ότι συγκρίνεις την Ευρωλίγκα σε επίπεδο παιχνιδιού με το Κόπα Λιμπερταδόρες δείχνει πόσο μπάσκετ ξέρεις και παρακολουθείς. Το NBA vs Euroleague καλύτερα να το κόψετε, γιατί είναι 2 εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Άλλο το NBA και άλλο το Ευρωπαϊκό basket ( το NBA είναι περισσότερο "διασκέδαση", το ευρωπαϊκό είναι περισσότερο τεχνική ) [ δεν πιστεύω να κάνουμε σύγκριση άμυνας μεταξύ NBA & EL... ] Αν νομίζεις ότι η κατάκτηση EuroLeague είναι τόσο εύκολη, τράβα ανέλαβε εσύ τον Ολυμπιακό ή την Αρμάνι... λεφτά άπλετα ρίχνουνε, αρκετά παραπάνω από τον ΠΑΟ την τελευταία 3ετία... περιμένω τις κούπες υπό τις οδηγίες σου coach Στα του ποδοσφαίρου πάλι, πόσες Ευρωπαϊκές "διακρίσεις" έχει η Ολυμπιακάρα σου αφού τα θέλετε έτσι. Πόσες φορές έχετε πάει στο Champions League ( μην μιλάς για UEFA πριν τους 8 γιατί μέχρι εκεί είναι Copa Libertadores ( touche ? ) στους 8 ? εεεε ? Στους 16 ? ημι-τελικά ? Είπε ο πετινός τον γάιδαρο κεφάλα...
yanni Μάρτιος 16, 2012 #5106 Μάρτιος 16, 2012 Δε με ξέρεις καθόλου, και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τη λογική μου. Η απάντησή μου ήταν στο ότι συνεχώς μιλάς για τις αδικίες -και ότι άλλο έρχεται μαζί, είτε πριν είτε μετά- του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, και δεν έχεις μιλήσει ποτέ για τον παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Αν από αυτό κατάλαβες ότι λέω «αφού ο παναθηναϊκός τα παίρνει φούστικα στο μπάσκετ, καλά κάνει και τα παίρνει φούστικα ο ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο», τότε κρίμα γιατί σε είχα και για έξυπνο.Έλα και δεν γραφτήκαμε εχτές στο thelab. Προφανώς και σε ξέρω(εδώ μέσα εννοώ) και προφανώς και σχολιάζω αποκλειστικά και μόνο το post αυτό. Σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση.Όσον αφορά τον Ολυμπιακό ε να με συγχωρείς αλλά για ποδόσφαιρο μιλάμε. Μπορεί και η ΑΕΚ να τα παίρνει φούστικα στο χάντμπολ και ο Ηρακλής στο βόλεϊ. Για ποδόσφαιρο μιλάμε δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα αθλήματα.
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2012 #5107 Μάρτιος 16, 2012 Δυναμικοτητα πρωταθληματων συνεκρινα. Αυτο μπορεις να το καταλαβεις; Τωρα για το ποσο μπασκετ ξερω και ποσο παρακολουθω μονο εγω το ξερω.Και το ΝΒΑ με τη σπυριαρα δεν το παιζουν; αλλο αθλημα ειναι; επειδη εδω παιζουν αμυνες και με τακτικη; Για στειλε την παναθα σου των ευρωπαικων να δουμε αν θα παρει εστω και ενα αγωνα;Σου ειπα ποτε οτι η κατακτηση της ευρωλιγκας ειναι ευκολη; Ή ειπα οτι δεν εχετε καλη ομαδα και τον κορυφαιο προπονητη; Απλα ειναι 100φορες πιο ευκολο να παρει ελληνικη ομαδα ευρωλιγκα απ το να παρει CL/UEFA.Στα του ποδοσφαιρου παλι, ποσες ερυωπαικες "διακρίσεις" εχετε εσεις περισσοτερες απο μας; Πηγες μια φορα στους 4 πριν 16χρονια. Τι παραπανω εχεις κανει; στους 8 εχω παει και γω. Στους 16 παω συνεχεια τα τελευταια χρονια.
Dr.Paneas Μάρτιος 17, 2012 #5109 Μάρτιος 17, 2012 Η μπαγερν σε 3 παιχνιδια aka σε 7 μερες 20 γκολ.... Στα 21 καίγονται
jiohkor3 Μάρτιος 17, 2012 #5110 Μάρτιος 17, 2012 χεχε...μαμ@ τη γερμανια τους δε φημιζονται για υψηλοστροφα,περα απο την πλακα αν δε παρουν τσου λου...μοιαζουν αρκετα διψασμενοι μετα το 2001!
ARMAGEDDON Μάρτιος 18, 2012 #5111 Μάρτιος 18, 2012 site μπας και δούμε τον ολυμπιακό - παναθηναϊκό σήμερα έχουμε ?
jiohkor3 Μάρτιος 18, 2012 #5112 Μάρτιος 18, 2012 Το παρανομο αλλα νομιμο streaming δε ξερω ποσο νομιμο μπορει να θεωρηθει
raven_g20 Μάρτιος 18, 2012 #5114 Μάρτιος 18, 2012 Γι΄ αυτό γουστάρω να βλέπω ελληνικά ντέρμπυ....παίζονται όλα εκτός από μπάλλα...
z3et Μάρτιος 18, 2012 #5115 Μάρτιος 18, 2012 Φωτογραφία της Ημέρας | Μάτια Μανιάτη από το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ | Neolaia.gr new meme incomin
Evan Μάρτιος 18, 2012 #5117 Μάρτιος 18, 2012 Μπαλα δεν βλεπουμε στα ντερμπυ πια:nothing: Μονο σε ξενα πρωταθληματα βλεπουμε θεαμα και μπαλα! Καλυτερα να το ληξει(ο ΠΑΟ δεν ειναι ομαδα πια που σκοραρει) ο ΟΣΦΠ σκοραρει με καθε δωρακι της αμυνας μας και γιαυτο και νικα! Υπερδυναμη σαν ομαδα του στυλ ριχνω 5 γκολ και καθαριζω δεν εχουμε φετος αναμεσα στα μεγαλα ονοματα! Καλα εφτασε εκει που ειναι ο ΠΑΟ με αυτη την ομαδα...Τα λεμε του χρονο παλι τσουκου τσουκου. Το εχω παραπονο ομως να δω μια φορα η αμυνα μας να καθαριζει με 3 πασες την καθε πιεση οποιασδηποτε ομαδας, οπως βλεπεις Real και Barca που αμα τους πιεσεις και χασεις μπαλα βλεπεις 6 παιχτες να τρεχουν λες και μπηκαν τωρα στο παιχνιδι και σε κανουν να απορεις αν οντως παιζουν 11 παιχτες. Βλεπεις οτι δεν απλωνεται η ομαδα στις γραμμες γιατι εκει θελει πολλα κιλα δυναμης και αντοχης και οχι πασουλες των 2 μετρων να ξεφορτωθεις την μπαλα! Αλλαζουμε καναλι και παμε να απολαυσουμε λιγη Real:)
vic Μάρτιος 18, 2012 #5119 Μάρτιος 18, 2012 ξερό άσσο τη Κυριακή. 2-0 ή 2-1. Ξερός. Πλάκα κάνουμε έτσι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.