Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Δεν υπάρχει επαναληπτικός.Από σαν μαμές δεν περνάνε ούτε με 5 παίχτες παραπάνω.Τα τελευταία χρόνια μια φορά κατάφερε να περάσει η Μπαρτσελόνα από εκεί μέσα.Μακράν από τις ποιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

  • Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια αν ο ποσοσφαιριστης παταει εξω απο την μεγαλη περιοχη ειναι πεναλντι?

Γιατι αν ειδα καλα πατουσε εξω αλλα η επαφη του χεριου του με την μπαλα εγινε μεσα στην περιοχη.

Aυτο που λες ισχυει στο μπασκετ.... Εδω μετραει και ο εναεριος χωρος που οριζουν οι γραμμες. Σκεψου πχ σε αντιστοιχη φαση να ηταν για γκολ, δεν θα λεγαμε οτι εχει περασει η μπαλα τη γραμμη;

Μαλιστα.

Σε μια παρομοια περιπτωση αν ενας τερματοφυλακας πιασει την μπαλα στα ορια της μεγαλης περιοχης και τα ποδια του ειναι μεσα ενω τα χερια με την μπαλα εξω δεν πρεπει να θεωρειτε παραβαση?

Κατι αποριες που χω βραδιατικα ε.

Εχω και κολητο διαιτητη τρομαρα μου.

Ναι, αν πιάσει την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια, δεν έχει απολύτως καμμία σημασία αν το υπόλοιπο σώμα του είναι εντός της μεγάλης περιοχής, κλπ κλπ

Στον τερματοφύλακα έχουν σημασία τα χέρια. Αν πιάσει την μπάλα και τα χέρια του είναι έξω από την περιοχή είναι παράβαση, αν είναι μέσα είναι κανονικό. Τα πόδια δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Αντί με τα λεφτά που είχε η ομάδα να πληρωθούν οι παίχτες, πληρωνόταν το ενοίκιο της Παιανίας.

έπαιρνε 500 χιλιάρικα το χρόνο ο Σαμαράς και αφήνουμε τον Νίνη (και τον κάθε νίνη) να φύγει για 100 χιλιάρικα.

Αυτά είναι.έχουμε εγγυητή όχι αστεία.

Ποιο πρωτάθλημα? Ο ΠΑΟ δεν παίζει για αυτό για τα playoff παίζει. Φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζουν από την αρχή της χρονιάς και από τους παίκτες...:fist:

Θα τον σώσει ο Βγενο:wall: και θα βγεί πρώτος στα play off :hang3:

Αυτός ο σπυρόπουλος...πωπω....σπάστε του τα πόδια κάπιως να μην ξαναπαίξει μπάλλα...:wall::wall:

Ο σπυροπουλος; αυτο ξερει αυτο παιζει, σημερα ο χριστοτετοιος ηταν πιο χαλια και απο χαλι. Το οτι κραταει τη μπαλα λες και ειναι ο γκιγκς δεν τον κανει γκιγκς!

Γυρω γυρω τη πηγαινει λες και βγαζει αλευρι στο μυλο.

σπάστε του τα πόδια κάπιως να μην ξαναπαίξει μπάλλα

αθλητικό πνεύμα :...:

ούτε προφήτης να ήμουν.8 μήνες οι παίχτες απλήρωτοι και τα ενοίκια κανονικότατα.Καλά έκαναν και έχασαν.

Αντί με τα λεφτά που είχε η ομάδα να πληρωθούν οι παίχτες, πληρωνόταν το ενοίκιο της Παιανίας.

έπαιρνε 500 χιλιάρικα το χρόνο ο Σαμαράς και αφήνουμε τον Νίνη (και τον κάθε νίνη) να φύγει για 100 χιλιάρικα.

Αυτά είναι.έχουμε εγγυητή όχι αστεία.

θα παραθέσω τα εξής:

1)παίκτες απλήρωτοι

2)διοίκηση απούσα και κόντρα τόσους μήνες για το ποιος θα φέρει τα λεφτά

3)προπονητής που δέχεται οδηγίες από τους έξω για το ποιον θα βάλει στο παιχνίδι

4)παίκτες που δε θα έπρεπε καν να ανήκουν στο ροστερ λόγω επιπέδου

και να βγάλω και το σημερινό ζουμί:

ο φερέιρα δοκίμασε 3σχήματα σήμερα. Το 2ο πάνω που δούλευε το άλλαξε ξανά. ο μπιάρσμιρ παίζει κεντρικός αμυντικός.όσες φορές μπήκε δεξιά τα σκ@τωσε. όπως και σήμερα.αν δείτε όλη η ζημιά από εκεί γινότανε. ας μην αναφερθώ για το επίπεδο μπάλας που ξέρει και πούλησε την μπάλα στη μεσαία γραμμή περίπου 10φορές στα χαφ της ΑΕΚ από κάθετες που πήγε να κάνει λες και είναι ο Τσάβι.

ο Νίνης βλέπεις οτι τρώει τα νύχια του για να μπει να παίξει και αντί να μου τον βάλει στο 1-0.....βάζει μέσα τον Καραγκούνη....βγάζει τον Κατσουράνη πολυεργαλείο και μένει μέσα με τον εξαφανισμένο Ζέκα να τον κάνει τρεχαντήρι από την άμυνα δεξί μπακ στην επίθεση φουνταριστό. τι να λέμε τώρα....σαλάτα όσο δε πήγαινε.

εκνευρίστηκα που είδα το ματς και ήμουνα σίγουρος από το πρώτο 20λεπτο οτι θα το χάσουμε.

αθλητικό πνεύμα :...:

Σχήμα λόγου πως κάνεις έτσι..εσύ παναγίτσα :innocent: δεν έχεις τσαντιστεί πότε με κάνενα παίχτη να πείς κάτι παρόμοιο ε?

Κάτσε...οι λόγοι που χρησημοποιήσες greekfragma αν μη τι άλλο ταιριάζουν γάντι στην κατάσταση της ΑΕΚ...αυτοί είναι χειρότερα από εμάς και το ρόστερ τους θεωρείται ακόμη πιο χειρότερο...κι όμως νίκησαν! Γιατί είχαν @@...απλά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.