Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
μάλλον τα χει τσούξει απόψε ο Συρίγος....αν ακούσετε τι λέει στον σχολιασμό του αγώνα μπάσκετ PAO-FENERBAHCE.... :hehe:

Δυστυχώς έχουμε μόνο 25% πιθανότητες να δούμε καλή περιγραφή.

Αν το δείχνει το κρατικό θα έχουμε ή τον Υπόγειο Σουτ Επιβίωσης a.k.a. Χαζτηγεωργίου ή τον Το Σημαντικότερο Στοιχείο Στο Συγχρονο Μπασκετ Είναι Το Μακρινό Ριμπάουντ a.k.a. μπουχέσας a.k.a. Ιωάννου και στο συνδρομητικό θα έχουμε ή τον Οταν Μιλάω Εγώ Όλοι Οι Άλλοι Τουμπέκα a.k.a Φ. Συρίγος ή τον normal a.k.a. Παπαδογιάννης.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4CoHutDx0Kw]INCREDIBLE BUZZER-BEATER FROM MICHAEL BATISTE!!! - YouTube[/ame]

Οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Euroleague

Ναβάρο 2776

Μπράουν 2715

Λάκοβιτς 2503

Βούισιτς 2444

Χόλντεν 2388

Ρακόσεβιτς 2264

ΜΠΑΤΙΣΤ 2188

Λάνγκτον 2178

Μπαζίλε 2126

Σκόλα 2054

Στο ίδιο έργο θεατές. Κατάφεραν για μία ακόμα φορά να μαμήσουν μεγαλοπρεπέστατα στο 4ο δεκάλεπτο ότι είχαν χτίσει στα προηγούμενα 3. Αυτή τη φορά δεν το πληρώσαμε. :fist:

Σημερα τα εδιναν ολα οι διαιτητες να γλιτωσουν τα επεισοδια υπο το βλεμμα του κυριου Μαρινακη.....Μη μου πειτε οτι λεω υπερβολες επειδη ειμαι ΠΑΟ αλλα καθε επαφη να σφυριζεται και να σταματαει η ροη του παιχνιδιου καθε 2 λεπτα ειναι κακο για το αθλημα!

Στα αγωνιστικα τωρα....Ειδαμε εναν ΟΣΦΠ να ευστοχει σε σουτ που αν δεν σου μπουν μια δυο φορες δεν ξανασουτεαρεις αλλα τα σουτ εμπαιναν,κατω απο το καλαθι ηταν πολυ λιγα τα διποντα,απο την αλλη ο ΠΑΟ λες και δεν ειχε διαθεση για 3 δεκαλεπτα! Στο τελος μας εδειξε οτι οσο ασχημα και να παιζει δεν γινεται να σε απογοητευσει αυτη η ομαδα οταν μεσα σε λιγα λεπτα κανει οτι εκανε σημερα!! Δικαια η νικη αλλα....στο τελος ο Μπατιστ παταει οντως αλλα κανεις δεν σχολιασε το χερι του αμυντικου που κανει καθαροτατο φαουλ.

Υποκειμενικοτατη διαιτησια στο μπασκετ και ξεψυρισμα δε μπορει να γινει σε 20 φασεις.

Στο ποδοσφαιρο θα ναι 2-3 αντε 5, στο μπασκετ ομως...

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν έκαναν foul στο τέλος.

Μια χαρά ήταν το ματσάκι. Πλάκα είχε.

Ντάξει ας μην μιλάμε για διαιτησία στο μπάσκετ ως παναθηναικοί...βέβαια εμείς έχουμε πάρει και 6 ευρο άρα έχουμε καλή ομάδα (ο νοών νοείτο)...εν πάσει περιπτώσει δεν γίνεται σαν παναθηναικός να διαμαρτύρεται για το τελευταίο φάουλ, τρίποντο γουατεβα γιατί όταν χάνεις από τον μάντζαρη τον σλούκα τον πρίντεζη κτλ δεν δικαιλογείσαι με τίποτα..ακόμα και αν η διαιτησία ήταν 10000% υπέρ αντιπάλου...δεν έπιασε παιχνίδι ο πάο και δυστυχώς καθαρό μυαλό έλειπε σήμερα..παρασύρθηκαν εύκολα από ψυχολογικά παιχνίδια...ας πάρουμε το 7ο και στα @@ μου το εγχώριο:):triniti::triniti:

Προσωπικά πάντως προτιμώ τα γκολ από προσπάθεια, συνδυασμούς, έντεχαν σουτ που ίσως ψαρώνουν τους τερματοφύλακες (γκολ αλα Μέσσι) παρά τα ξερά σουτ (του Ρονάλντο):p....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.