deninho Δεκέμβριος 7, 2011 #4701 Δεκέμβριος 7, 2011 όλοι αυτοί είναι μεγάλα ταλέντα και μπορεί στο μέλλον να κάνουν παπάδες αλλά τώρα πιτσιρίκια είναι.Και άλλα χρόνια ήταν περασμένη η Άρσεναλ αλλά δεν την έχω δει ποτέ να κατεβάζει τα τσικο.Το να βάλεις την Β ομάδα είναι λογικό αλλά όχι και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο.Ροζίτσκι, Αρσάβιν, Φερμάελεν, Τζουρού, Αντρε Σαντος, Μπεναγιούν, Τσαμάκ, Φαμπιάνσκι δεν τα λες και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο. Αντίθετα, λες παιδάκι το Ραφίνια, το Μουνιέσα, το Ντελοφέου, ενώ έπαιξε βασικός ο Κουένκα που ούτε που τον έχω ξανακούσει...Δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία τους, την οποία την γνωρίζω πολύ καλά καθότι τους έχω παρακολουθήσει απ'όταν στις ακαδημίες της ομάδας. Απλώς, απάντησα στο ατυχές σχόλιό σου ότι η Άρσεναλ κατέβηκε με παιδάκια...
gpl Δεκέμβριος 7, 2011 #4702 Δεκέμβριος 7, 2011 δεν κατέβηκε με τα πιτσιρίκια αλλά κατέβηκε με τα πόδια ανοιχτά.Το ίδιο μου κάνει.Για αυτό αργότερα που θα τους κεράσουμε ακόμα μια ταλιρούμπα να μην κλαίνε.Το πρόβλημα μου δεν είναι ο ολυμπιακός αλλά η Άρσεναλ και όλοι αυτοί που λένε ότι στην Γερμανία στήσανε το ματς.Ουσιαστικά κατηγορούμε τους Γερμανούς και τους Γάλους που μας πρόλαβαν στην πουστιά.
gilardino Δεκέμβριος 7, 2011 #4703 Δεκέμβριος 7, 2011 και στο ουεφα θα ναι ωραια,με το μαντσεστερ παρεα...
deninho Δεκέμβριος 7, 2011 #4704 Δεκέμβριος 7, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CVLM2LYSTXI]Feyenoord-PSV 12e minuut 4-12-2011 - YouTube[/ame] Είχαν παιχθεί μόλις 11 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στο «Ντε Κούιπ» του Ρότερνταμ το μεσημέρι της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι της Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν. Ξαφνικά σχεδόν 43.000 άνθρωποι ύψωσαν τα κασκόλ τους, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν: «You will never walk alone». Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της Φέγενορντ, αλλά και της μισητής αντιπάλου Αϊντχόφεν που το έκαναν. Το είχαν συνεννοηθεί μυστικά μέσω των φόρουμ τους. Είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν τον Ντγέι φαν Σουιλέκομ που ήταν η τελευταία φορά που θα βρισκόταν στο δεύτερο σπίτι του, το «Ντε Κούιπ». Το μίσος και η κόντρα των οπαδών είχαν ξεχαστεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Ο 60χρονος, πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ από τα γεννοφάσκια του, είχε μια τελευταία επιθυμία: Να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου για μία ακόμη φορά. Πριν από έξι εβδομάδες ο Ντγέι εισήχθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει καρκίνο. Μπήκε την επόμενη μέρα στο χειρουργείο, αλλά βγήκε άμεσα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Του ανακοίνωσαν πως έχει ζωή για κάτι περισσότερο από 6-7 εβδομάδες. Η γυναίκα του, η 45χρονη Ρία, ζήτησε από τους οπαδούς της Φέγενορντ δύο εισιτήρια για το ντέρμπι. Ανεργοι και οι δύο, με την ίδια να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχουν δώσει όλα τους τα χρήματα στα νοσοκομεία. «Ο Ντγέι από μικρό παιδί είχε εισιτήριο διαρκείας, αλλά από τότε που έμεινε άνεργος δεν μπορούσε να αγοράσει. Γνωρίζοντας ότι η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την αγαπημένη του ομάδα, παρακάλεσα χωρίς να το γνωρίζει για δύο εισιτήρια» είπε συγκινημένη χθες η Ρία φαν Σουιλέκομ. Τα εισιτήρια βρέθηκαν άμεσα και μάλιστα στα επίσημα, με τους οπαδούς της Φέγενορντ να ζητάνε από τους μισητούς αντιπάλους τους της Αϊντχόφεν να αποχαιρετήσουν μαζί τον Ντγέι. Και το έκαναν προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση. Οι κάμερες έπιασαν τον 60χρονο αγκαλιά με τη γυναίκα του, όρθιο και δακρυσμένο (και δεν ήταν ο μόνος), να κοιτάει αποσβολωμένος. Ηταν η τελευταία χαρά της ζωής του...
Evan Δεκέμβριος 7, 2011 #4705 Δεκέμβριος 7, 2011 Απο ποια Αγγλικη ομαδα θα γλυτωσει ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ? Εχουμε και λεμε Man.U? Man.City? Tottenham? Fullham? η να παρουμε τις Ισπανικες Valencia κτλπ? Θα εχει τοσο θεαμα φετος και στο Europa που ηρθε και εδεσε το γλυκο οπως λενε. Και για να μη κλαιγομαστε πια για δειτε λιγο το ματς Dinamo Zagreb-Lyon 1-7(ηθελε πανω απο 5 γκολ γιατι ισοβαθμουμε με Ajax).Τι πρεπει να κανει ο Ajax δηλαδη?[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Με συγκινησε παρα πολυ! Μπραβο και παλι Μπραβο!
vic Δεκέμβριος 7, 2011 #4706 Δεκέμβριος 7, 2011 Ο Ολυμπιακός γλιτώνει σίγουρα United και City, γιατί βρίσκεται στους 4 ισχυρότερους τρίτους.
Snips Δεκέμβριος 7, 2011 #4707 Δεκέμβριος 7, 2011 Τώρα εγώ που βλέπω ajax να μην κάνει τίποτα για να βάλει έστω και ένα γκολ (έστ στην Real...του φούστη αδιάφορη είναι)..και την λυόν που ήταν για τα μπάζα για 5 αγώνες, ξαφνικά να ξυπνάει και να βάζει 7; ώστε να περάσει το +6 διαφορά; Δεν ξέρω ρε σεις. Απλά αναρωτιέμαι.....Ο Μπέος και ο ψωμιάδης είναι σίγουρα φυλακή;;;
deninho Δεκέμβριος 7, 2011 #4708 Δεκέμβριος 7, 2011 Πλατινί, ευτυχώς που δεν πέρασες και τη Βιλερμπάν εδιτ: χαχαχαχαχα!!! Αν αποκλειστεί η Νανσί από την Ευρωλίγκα, πάει, λέει, απ'ευθείας στους 8 του Champions' League
raven_g20 Δεκέμβριος 8, 2011 #4709 Δεκέμβριος 8, 2011 Το ύποπτο κλείσιμο του ματιού... προκαλεί - Contra.gr - Live Sports Magazine
HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2011 #4710 Δεκέμβριος 8, 2011 Φανταστείτε δούλεμα που μας ρίχνουν. Από την στιγμή που το στοίχημα έγινε νόμιμο αυτά θα βλέπουμε.
deninho Δεκέμβριος 8, 2011 #4711 Δεκέμβριος 8, 2011 δηλαδή το υποτιθέμενο κλείσιμο του ματιού, είναι πιο αδιάσειστο στοιχείο, από τα εξωπραγματικά που έγιναν στην τελευταία αγωνιστική;Στο 0-1, στον Άγιαξ ακυρώνουν 2 γκολ, ενώ και το πρώτο γκολ της Μαδρίτης παίζει να ήταν οφ σάιντ...Τώρα για τα 6 γκολ σε ένα ημίχρονο της Λυών, που είχε βάλει 2 σε πέντε αγώνες, τι να λέμε τώρα...Κατά τα άλλα, η Ηλιούπολη βρώμιζε το ποδόσφαιρο, και ο Ηρακλής...ΥΓ Επιμένετε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο και στον όμιλο του Ολυμπιακού;
Evan Δεκέμβριος 8, 2011 #4712 Δεκέμβριος 8, 2011 Αυτο που εγινε γινεται πολλα χρονια απλα δεν ετυχε ποτε να ειναι στη μεση Ελληνικη ομαδα Με το που ακους λεξεις οπως(κατεβαινει με τα δευτερα,ειναι βαθμολογικα αδιαφορη και εχουν το μυαλο τους στο πρωταθλημα)τοτε καταλαβαινεις τι θα γινει. Λες και δεν εχουν δει τα ματακια μας στην υπερτατη SUPER LEAGUE τοσα και τοσα...ενα κλεισιμο ματιου μας μαρανε? Ολα αυτα ειναι λαθος χειρισμος απο UEFA γιατι αν υπηρχε τοσο μεγαλο χρηματικο κινητρο για καθε αγωνα τοτε θα σου ελεγα εγω πως θα τρεχανε ολοι! Πειτε μου εναν λογο γιατι να προβαλει αντισταση μια ομαδα που εχει 0 βαθμους σε μια που θελει να προκριθει? Ας δουμε ομως τη μια πλευρα του νομισματος γιατι αν παιζαμε εμεις με την Dortmund και την καθε Dortmund και μας το εδινε το παιχνιδι τωρα θα βγαιναμε στους δρομους και θα λεγαμε πως ο (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ κτλπ)καταπιε τον αντιπαλο! Ας βλεπουμε Man City και United πως την παθανε παρα τα ονοματα και τα λεφτα που εχουν και ας χαρουμε λιγο που προχωραμε ευρωπη.Τωρα στους 16 C.L και στους 32 Europa θα δουμε αγωνες.
gpl Δεκέμβριος 8, 2011 #4713 Δεκέμβριος 8, 2011 ΥΓ Επιμένετε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο και στον όμιλο του Ολυμπιακού;φυσικά και έγινε.Αλλά και στα 2 ματς όχι μόνο στο ένα.
venom7 Δεκέμβριος 8, 2011 #4714 Δεκέμβριος 8, 2011 φυσικά και έγινε.Αλλά και στα 2 ματς όχι μόνο στο ένα.[MENTION=5964]gpl[/MENTION]Παναθηναικός είσαι???Θες να μας πεις την γνώμη σου το τι έγινε στο κάθε ένα από τα δύο ματς κιόλας?\Επειδή εγώ διαφωνώ καθέτως.
KoMM Δεκέμβριος 8, 2011 #4715 Δεκέμβριος 8, 2011 δηλαδή το υποτιθέμενο κλείσιμο του ματιού, είναι πιο αδιάσειστο στοιχείο, από τα εξωπραγματικά που έγιναν στην τελευταία αγωνιστική;Στο 0-1, στον Άγιαξ ακυρώνουν 2 γκολ, ενώ και το πρώτο γκολ της Μαδρίτης παίζει να ήταν οφ σάιντ...Τώρα για τα 6 γκολ σε ένα ημίχρονο της Λυών, που είχε βάλει 2 σε πέντε αγώνες, τι να λέμε τώρα...Κατά τα άλλα, η Ηλιούπολη βρώμιζε το ποδόσφαιρο, και ο Ηρακλής...ΥΓ Επιμένετε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο και στον όμιλο του Ολυμπιακού;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MYyodVxanBI]Χριστίνα Κολέτσα - Κλάψε - Xristina Koletsa - YouTube[/ame]:flower::flower::flower:
deninho Δεκέμβριος 8, 2011 #4716 Δεκέμβριος 8, 2011 ^τραγικός... (πρωτίστως που έβαλες τέτοιο κομμάτι)
HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2011 #4717 Δεκέμβριος 8, 2011 Δεν ξέρω ενα το παιχνίδι του οσφπ-αρσεναλ ήταν στημένο. Το μόνο που φάνηκε ήταν ότι η αρσεναλ δεν κατέβηκε για την νική προφανέστατα γιατί είχε ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Στο αλλό πολύ πιθανόν να παίχτηκε λαμογιά.
gpl Δεκέμβριος 8, 2011 #4718 Δεκέμβριος 8, 2011 [MENTION=5964]gpl[/MENTION]Παναθηναικός είσαι???Θες να μας πεις την γνώμη σου το τι έγινε στο κάθε ένα από τα δύο ματς κιόλας?\Επειδή εγώ διαφωνώ καθέτως.Παναθηναϊκός είμαι ναι αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό.Αν απαντούσα αντιολυμπιακά θα έλεγα ότι γουστάρω που τον στήσανε γιατί και ο ολυμπιακός έχει βιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζει κιόλας.Χαίρομαι που το στήσανε για να τον πετάξουν έξω.Αλλά όμως δεν μπορώ να αγνοήσω ότι η Άρσεναλ κατέβηκε για να χάσει.Ήταν ολοφάνερο αυτό άσχετα που εσείς οι Ολυμπιακοί δεν το βλέπετε.Ούτε εγώ θα το έβλεπα αλλά θα έκραζα τους κακούς γερμανούς.Και μην μου πείτε για την αδιάφορη Άρσεναλίτσα γιατί σε αντίστοιχες περιπτώσεις παλιότερα έχει διασύρει ομάδες.
KoMM Δεκέμβριος 8, 2011 #4719 Δεκέμβριος 8, 2011 ^τραγικός... (πρωτίστως που έβαλες τέτοιο κομμάτι) ελα λιγη πλακιτσα δε βλαπτει εγω ελπιζω παντως οι ομαδες που χαντακωθηκαν απ τα περιεργα αποτελεσματα να κανουν καμια επισημη κινηση/δηλωση , να ξεκινησει κατι. οι γαλλογερμανοι νομιζω παντως οτι ειπανε μεταξυ τους να μην περασουν οι ελληνες και βλεπουμε τι κανουμε...
deninho Δεκέμβριος 8, 2011 #4720 Δεκέμβριος 8, 2011 Το τραγούδι της κολέτσα ήταν που ξεπέρασε τα όρια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.