HotPeanut Δεκέμβριος 5, 2011 #4681 Δεκέμβριος 5, 2011 Φουσκώσανε τα μυαλά των δικών μας μου φαίνεται εμένα.
jesus Δεκέμβριος 5, 2011 #4682 Δεκέμβριος 5, 2011 Καποια στιγμη θα εβγαζε ενα κακο ματς ο παο.Δεν γινεται να κερδιζει συνεχεια.Οπως και καποια στιγμη θα εβγαζε ενα καλο ματς ο αρης
deninho Δεκέμβριος 5, 2011 #4683 Δεκέμβριος 5, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fzoQtzUE3DU]Το κάρφωμα της χρονιάς! - YouTube[/ame]:shout::shout::shout::shout::shout:
gpl Δεκέμβριος 5, 2011 #4684 Δεκέμβριος 5, 2011 Δεν είναι ο παο υπερομάδα ή ότι δεν έπαιξε καλά.Το πρέσινγκ του αρη Δεν υπάρχει πουθενά.Σαν να έπαιζε η μπαρτσελόνα ήταν.Ναι θα έκανε ένα καλό ματς αλλά δεν γίνεται να πας από το 0 στο 100% σε μια εβδομάδα.
raven_g20 Δεκέμβριος 5, 2011 #4685 Δεκέμβριος 5, 2011 Κάτι είχαν πάρει οι παίκτες σίγουρα Απ΄την άλλη η απάθεια που έδειξαν οι περισσότεροι παίχτες του ΠΑΟ οφείλεται στην μαγεία του προέδρου (τεράστιος ο γόντικας) όπου 1 (ή 2 δεν θυμάμαι) μέρα πριν το ματς πήγε στην προπόνηση και τους έλεγε για μείωσεις αποδοχών και μπορεί να καθυστερήσει η πληρωμή παικτών κτλ...καραστημένο εντελώς όμως...μέγας πρόεδρος...που τον βρήκαν αυτόν ακόμα δεν έχω καταλάβει...:fun:
Evan Δεκέμβριος 6, 2011 #4687 Δεκέμβριος 6, 2011 Νταξ αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να βλεπει ο Πλατινι γιατι ετσι ειναι σαν να στηνονται αγωνες και απο θεαμα 0! Δε μιλαω μονο για το αποψινο αλλα παρτε παραδειγμα και τη Μαρτσα που κατεβαινει με -13 βασικους! Τι θα παιξω εγω στο στοιχημα; Sent from my iPhone using Tapatalk
billpeppas Δεκέμβριος 6, 2011 #4688 Δεκέμβριος 6, 2011 Νταξ αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να βλεπει ο Πλατινι γιατι ετσι ειναι σαν να στηνονται αγωνες και απο θεαμα 0! Δε μιλαω μονο για το αποψινο αλλα παρτε παραδειγμα και τη Μαρτσα που κατεβαινει με -13 βασικους! Τι θα παιξω εγω στο στοιχημα; Sent from my iPhone using Tapatalk Ποιό παιχτάκι από τα νιάτα της Barca θα ήθελες δανεικό να παίξεις Ααα, και αν πρέπει να πάρει μεταγραφή σωστό τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός ( αυτόν που έχει η Arsenal σήμερα )
Evan Δεκέμβριος 6, 2011 #4689 Δεκέμβριος 6, 2011 Δεν υπαρχει αυτο που συνεβει παιδες! Δεν χαιρομαι για τιποτα εκτος απο τη σιγη του αντιπαθητικου Σωτηρακοπουλου που σοβαρευτηκε για 20 δευτερολεπτα και δεν μετεδιδε!Sent from my iPhone using Tapatalk
venom7 Δεκέμβριος 6, 2011 #4692 Δεκέμβριος 6, 2011 Αυτή η ατυχία έχει πια καταντίσει αηδία.Δλδ τα σπασμένα των άλλων τα πληρώνουμε εμείς!Ότι να ναι πια!
deninho Δεκέμβριος 6, 2011 #4693 Δεκέμβριος 6, 2011 εύχομαι με όποιον πέσει η μαρσέιγ να μαζέψει 4-5 μέσα έξω. Σιχτίρια...
Evan Δεκέμβριος 6, 2011 #4694 Δεκέμβριος 6, 2011 Δεν χαιρεστε που τουλαχιστον περασε ο Ολυμπιακος στο europa? αναφερομαι στους οπαδους γιατι οι φιλαθλοι σιγουρα χαιρονται οπως καο γω! Απο το χειροτερο κατι ειναι και αυτο! Αφηστε που εκει θα δοκιμαστει περισσοτερο οπως θα δοκιμαζοταν αν περνουσε βεβαια στους 16! Μια χαρα παμε! 2 ομαδες στο Europa!Edit: Μην λεμε οτι θελουμε οτι στησανε παιχνιδι οι γερμανοι και κατι κουφα Μερκελ-Σαρκοζι που βλεπω στο Mega γιατι ρεζιλευομαστε για ακομα μια φορα! Η ντορτμουντ ηθελε πανω απο 3 γκολ! Αλλα οπως ειπα και πιο πριν αν κατεβαινε με βασικη ομαδα η Αρσεναλ δεν θα ασχολουμασταν με αυτα.Sent from my iPhone using Tapatalk
jesus Δεκέμβριος 7, 2011 #4696 Δεκέμβριος 7, 2011 Εγω πιστευω οτι εχουν βαλει και aliens το χερακι τους
gpl Δεκέμβριος 7, 2011 #4697 Δεκέμβριος 7, 2011 Δεν είδα κανένα ματς οπότε δεν έχω ιδέα τι έγινε.Αλλά γιατί να είναι στημένο το Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ και να μην είναι το οσφπ αρσεναλ?Και άλλα χρόνια ήταν περασμένη η Άρσεναλ αλλά δεν την έχω δει ποτέ να κατεβάζει τα τσικο.Το να βάλεις την Β ομάδα είναι λογικό αλλά όχι και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο.Και η μπαρτσελόνα πιτσιρίκια έβαλε αλλά δεν διακωμωδεί και την διοργάνωση όπως η Άρσεναλ.
deninho Δεκέμβριος 7, 2011 #4698 Δεκέμβριος 7, 2011 Ροζίτσκι, Αρσάβιν, Φερμάελεν, Τζουρού, Αντρε Σαντος, Μπεναγιούν, Τσαμάκ, Φαμπιάνσκι δεν τα λες και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο. Θα μπορούσες να πεις τον Τσάμπερλεϊν παιδάκι, αλλά αυτός είχε παίξει και στο πρώτο ματς που την ένοιαζε την Άρσεναλ να πάρει βαθμούς. Θα μπορούσες να πεις παιδάκι τον Μίκελ, αλλά αυτός μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή.Αντίθετα, λες παιδάκι το Ραφίνια, το Μουνιέσα, το Ντελοφέου, ενώ έπαιξε βασικός ο Κουένκα που ούτε που τον έχω ξανακούσει...
gpl Δεκέμβριος 7, 2011 #4700 Δεκέμβριος 7, 2011 Αντίθετα, λες παιδάκι το Ραφίνια, το Μουνιέσα, το Ντελοφέου, ενώ έπαιξε βασικός ο Κουένκα που ούτε που τον έχω ξανακούσει...όλοι αυτοί είναι μεγάλα ταλέντα και μπορεί στο μέλλον να κάνουν παπάδες αλλά τώρα πιτσιρίκια είναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.