Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Αν ο Τσάκας αποφασίζει πότε ο πρίγκιπας ενδιαφέρεται και πότε αποσύρεται τότε πολύ απλά δεν υπάρχει πρίγκιπας. Φοβάμαι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Link to comment
Share on other sites

Και γω αυτο φοβαμαι και γενικα τον Τσακα δεν το εχω παρει με καλο ματι! Αν καποιος θελει να αγορασει μια ομαδα δεν στελνει καποιον σαν τον Τσακα.

Μην το λες. Μπορεί ο Τσάκας να είναι Τσάκαρος στις business. Αλλά ο πρίγκιπας αποσύρει το ενδιαφέρον του επειδή δεν σου στρώσανε χαλί κατά την προσέλευσή σου στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος δεν φώναζε ρυθμικά το όνομά σου; Νομίζω κάποιος τον πήρε τηλέφωνο μετά από αυτή την δήλωση και του είπε

"Βρε ΜΠΙΠ πας να τα τινάξεις όλα στον αέρα; :slap: Κοίτα να τα μπαλώσεις διότι αλλιώς θα πρέπει να εξαφανιστούμε ΚΑΙ οι δύο!"

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα το επίκαιρο. Χάζευα στο γιουτιούμπ για βίντεα με φάσεις από το NBA κι αυτό μου έκανε κλικ με τη μουσική (ειδικά το πρώτο, αν και προτιμώ τον Kurtis Blow από τον lil bow wow) αλλά και το ότι σε γενικές γραμμές έχει καλή ποιότητα η εικόνα.

enjoy:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p3tWFxjTviI][HD]NBA Mix - They're Playing Basketball - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

^ψάχνομαι τόση ώρα να δω για τι λες. Για τον ΠΑΟΚ λες;

επί τη ευκαιρία, τι γκολ ήταν αυτό από τον Χαβαλίτο; (το ματς είναι ανάξιο σχολιασμού, σάκος του μποξ ήταν αυτή Δόξα Δράμας...)

Link to comment
Share on other sites

Τραγικός ο διατητής!!! Δεν ήταν πέναλτυ, ούτε αποβολή. Κρίμα για τον πιτσιρικά... 17 χρονών ντεμπούτο σε Europa League και του ξέσκισε το ηθικό και μαζί και τα φτερά του δικέφαλου. Πιστεύω μία ομάδα του βελιννεκούς της Τοτεναμ δεν χρειάζεται τέτοια σπρωξίματα για να κερδισει το ματς. Απλά αίσχος!

Link to comment
Share on other sites

Tottenham 1 - 2 PAOK Thessaloniki

paok.jpg

ΥΠΟΚΛΕΙΘΕΙΤΕ

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

* Με 10 παίκτες από το 40'

* Χωρίς τον καλύτερο του παίκτη: Βιερήνια

* Κόντρα στην διαιτησία

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο. Με 10 και κράτησε πάνω από 1 ημίχρονο. Έβαλε και ο χάρης τους βασικούς του, αλλά δεν του κατσε..

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3KakfYGmmtg[/ame]

Στάση στο 0:21 και αμέσως στο 0:28. :hehe::hehe:

[bet]Μαμώ την τότεναμ μαμώ που δεν μπορεί να βάλει ένα γκολ για over 3.5.

:wall::wall::wall:[/bet]

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση.

Ο Χαλκιάς θα πάρει πριμ για την νίκη του ΠΑΟΚ ή θα φάει πρόστιμο για την ήττα της Τότεναμ????

17 στις 20 επεμβάσεις του ήταν λάθος. Όλες οι έξοδοι ήταν λάθος. Λάθος τοποθετήσεις. Δεν έπιανε την μπάλα ενώ μπορούσε. Μπέρδευε την άμυνα και γενικά ήταν σαν αντίπαλος παίκτης. Πιστεύω πως σ'αυτό το ματς φάνηκε πόσο άμπαλος είναι και θα τον διωξουν.

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο στο παοκ,επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο.

πραγματικα πιστευω οτι για να δω ποδοσφαιρο απο ελληνικη ομαδα στην ευρωπη πρεπει να βλεπω ματς παοκ-αρη αντε και κανενα του παναθηναικου(μετρημενα στα δαχτυλα)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.