hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2011 #4461 Σεπτέμβριος 21, 2011 ειδικά αυτός ο Ιωάννου είναι απάλευτος...εμένα αυτό που έχει μείνει είναι ότι πάντα, όποιες ομάδες και αν έπαιζαν μετά τα τάιμ-αουτ ήξερε τι έχουν πει οι προπονητές
billpeppas Σεπτέμβριος 21, 2011 #4462 Σεπτέμβριος 21, 2011 ήμουν τυχερός, τα μισά ματς τα είδα Αμέρικα, και τα άλλα τα είδα εδώ αλλά από ξένα κανάλια
Evan Σεπτέμβριος 21, 2011 #4463 Σεπτέμβριος 21, 2011 Εγω τραβαγα τα μαλλια μου απο τον σχολιασμο! Ειδικα σε κατι ντερμπυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ εκει να δειτε!
deninho Σεπτέμβριος 21, 2011 #4464 Σεπτέμβριος 21, 2011 ναι, ειδικά στα ντέρμπι έχουν την μοναδική ικανότητα να εκνευρίζουν και τις δύο πλευρές τόσο, που οι οπαδοί και της μίας και της άλλης πλευράς να νομίζουν ότι οι σχολιαστές επαινούν τους "άλλους"
billpeppas Σεπτέμβριος 24, 2011 #4465 Σεπτέμβριος 24, 2011 Messi messed Atletico Madrid up once again Σαν ομαδούλα Δ εθνικής την έκαναν να φαίνεται σήμερα την Ατλέτικο. Βλέπω να έρχεται back to back CL...
stathid90 Σεπτέμβριος 25, 2011 #4466 Σεπτέμβριος 25, 2011 Μα ειναι ηδη χαλια απο περσι η ατλετικο.. σιγα το σπουδαιο ματς..
billpeppas Σεπτέμβριος 25, 2011 #4467 Σεπτέμβριος 25, 2011 Δεν είπα ότι είναι καμμιά ομαδάρα η Ατλέτικο, αλλά δεν είναι και Πανσερραϊκός ( άσχετα αν την κάνανε να φαίνεται σαν τα Άνω Τοπώλιανα )
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 26, 2011 #4468 Σεπτέμβριος 26, 2011 παλι καλα που παιζουμε με στην Ρωσσια την Πεμπτη και σβησαμε τις μηχανες στο 2ο ημιχρονο, γιατι αλλιως η ΑΕΚ θα ετρωγε αλλα τρια στο δεύτερο ημχ.
sstav Σεπτέμβριος 26, 2011 #4469 Σεπτέμβριος 26, 2011 και όταν γυρίσουμε από Ρωσία (Παρασκευή), το Σάββατο οδικώς ( Αθήνα για το νέο ντέρμπυ στα καπάκια με τους γαύρους... Κερδίζεις αυτό το ματς και μετά αποκτάς άλλη ψυχολογία....Την κούραση φοβάμαι..
Evan Σεπτέμβριος 27, 2011 #4470 Σεπτέμβριος 27, 2011 NFSWΤα είδε όλα... γυμνά ο Πλατινί!(vid) | gazzetta.gr
Snips Σεπτέμβριος 28, 2011 #4471 Σεπτέμβριος 28, 2011 Δεν είπα ότι είναι καμμιά ομαδάρα η Ατλέτικο, αλλά δεν είναι και Πανσερραϊκός ( άσχετα αν την κάνανε να φαίνεται σαν τα Άνω Τοπώλιανα ) Ανακαλείς τώρα ή πατάω report....
stathid90 Σεπτέμβριος 28, 2011 #4473 Σεπτέμβριος 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nxVo8wCxaSM][/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=jorRpc53fTo[/ame]φανταστική αντεπίθεση.. :drool::drool:
Evan Σεπτέμβριος 28, 2011 #4474 Σεπτέμβριος 28, 2011 Πωωω τι γινεται εκει στη ΝΕΤ? Απο το κακο στο χειροτερο.....ο εκφωνητης απο την κερδιδα φιλαθλος ειναι? Ο ΟΣΦΠ παιζει χαλια και αυτος να μιλαει για καταπληκτικες πασες πριν καν τελειωσει η φαση που καταληγει σε off side η out:tomato: H Arsenal μη γελιομαστε ειχει καλη ομαδα και με τα δευτερα και ολη η πλυση εγκεφαλου που μας γινεται απο τις φανατικες εφημεριδες καθε ομαδας ειναι λαθος! Δεν με ενδιαφερει αν λειπουν 5-6 παιχτες τις αντιπαλης μου ομαδας κυριε γιατι ετσι βλεπω ποσο καλη ομαδα ειμαι εγω! Δηλαδη σημερα αν χασει ο ΟΣΦΠ με αυτη την"αδυναμη"Αρσεναλ τοτε ξεφτιλιζουν χειροτερα την ομαδα τους! Οταν πατανε γκαζι αυτες οι ομαδες εκει βλεπεις την διαφορα με τις δικες μας! Καλα που δεν περασε η Παναθα γιατι θα μας πικραινε περισσοτερο!
vic Σεπτέμβριος 28, 2011 #4475 Σεπτέμβριος 28, 2011 Πωωω τι γινεται εκει στη ΝΕΤ? Απο το κακο στο χειροτερο.....ο εκφωνητης απο την κερδιδα φιλαθλος ειναι? Ο ΟΣΦΠ παιζει χαλια και αυτος να μιλαει για καταπληκτικες πασες πριν καν τελειωσει η φαση που καταληγει σε off side η out:tomato: H Arsenal μη γελιομαστε ειχει καλη ομαδα και με τα δευτερα και ολη η πλυση εγκεφαλου που μας γινεται απο τις φανατικες εφημεριδες καθε ομαδας ειναι λαθος! Δεν με ενδιαφερει αν λειπουν 5-6 παιχτες τις αντιπαλης μου ομαδας κυριε γιατι ετσι βλεπω ποσο καλη ομαδα ειμαι εγω! Δηλαδη σημερα αν χασει ο ΟΣΦΠ με αυτη την"αδυναμη"Αρσεναλ τοτε ξεφτιλιζουν χειροτερα την ομαδα τους! Οταν πατανε γκαζι αυτες οι ομαδες εκει βλεπεις την διαφορα με τις δικες μας! Καλα που δεν περασε η Παναθα γιατι θα μας πικραινε περισσοτερο! Ενώ αυτό το ποστ είναι ο παράδεισος της αμεροληψίας, έτσι;
astrolabos Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #4476 Σεπτέμβριος 28, 2011 Ενώ αυτό το ποστ είναι ο παράδεισος της αμεροληψίας, έτσι; πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου φίλοC:p
yanni Σεπτέμβριος 28, 2011 #4477 Σεπτέμβριος 28, 2011 Κακώς κράταγε τον Τζεμπούρ μέσα που έπρεπε να έχει βγει από το ημίχρονο, κακώς έβγαλε και τον Μιραλάς έξω. Οι Έλληνες πάικτες αν θέλουν να δουν 11άδα καλά θα κάνουν να μάθουν Ισπνικά και να βγάλουν Ισπανικό διαβατήριο. Μια αλλαγή ονόματος θα βοηθούσε. Αλλά και πάλι ο Βαλβέρδε θα γίνει μάγκας στο τέλος του πρωταθλήματος με την βοήθεια των εκατομμυρίων του Μαρινάκη και την βοήθεια της τύχης* *όπως λέμε παράγκα
Evan Σεπτέμβριος 28, 2011 #4478 Σεπτέμβριος 28, 2011 Δεν το εγραψα για να θιξω καθε οπαδο του Οσφπ αλλα δεν ειναι κατασταση να βλεπω champions league και να νιωθω οτι βλεπω Superleague. Και το ρεσιταλ συνεχιζεται στη Νετ...εκει να δεις αντικειμενικοτητα
vic Σεπτέμβριος 28, 2011 #4479 Σεπτέμβριος 28, 2011 Δεν το εγραψα για να θιξω καθε οπαδο του Οσφπ αλλα δεν ειναι κατασταση να βλεπω champions league και να νιωθω οτι βλεπω Superleague. Και το ρεσιταλ συνεχιζεται στη Νετ...εκει να δεις αντικειμενικοτητα Δεν είναι ότι με έθιξες, απλά θεώρησα ότι υπερέβαλες και εσύ.
deninho Σεπτέμβριος 28, 2011 #4480 Σεπτέμβριος 28, 2011 Οι Έλληνες πάικτες αν θέλουν να δουν 11άδα καλά θα κάνουν να μάθουν Ισπνικά και να βγάλουν Ισπανικό διαβατήριο. Μια αλλαγή ονόματος θα βοηθούσε. Μόνο ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να παίξει. Από εκεί και πέρα ποιον να έβαζε; Τον Ποτουρίδη; Το Δασκαλάκη; Φετφατζίδης και Μανιάτης τραυματίες. Όσο για τις μεταγραφές, οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν στον Ολυμπιακό (ή τον Παναθηναϊκό), είναι ο Σαμαράς και ο Παπασταθόπουλος. Αν κάποιος από τους δύο είναι "χαζός" θα γυρίσει Ελλάδα ΥΓ Ο Τοροσίδης ήθελε να παίξει και Αγγλία, ε; Προφανώς του αρέσει να βλέπει πλάτες αντιπάλων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.