unstoppable Σεπτέμβριος 5, 2011 #4381 Σεπτέμβριος 5, 2011 Τουλάχιστον μετά την ήττα από τα Σκόπια συνειδητοποίησε κάποια πράγματα. Μαυροειδής, Ξανθόπουλος, Σλούκας και Παπανικολάου έπεσαν αρκετά σε χρόνο συμμετοχής.
Snips Σεπτέμβριος 5, 2011 #4382 Σεπτέμβριος 5, 2011 μόνο έτσι θα γίνουμε αγγλία όπου το γήπεδο θα είναι εκκλησία και το πρωί της Κυριακής θα μαζεύονται σε μια αλάνα και θα σφάζονται, ε; Δε διαφωνώ ότι οι σύνδεσμοι είναι μέρη που διαιωνίζουν, και επιταχύνουν τη "μόλυνση". Όμως η μόλυνση δεν έχει ως αίτιο τον επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν πλακώνονται μόνο οι οπαδοί ομάδων μεταξύ τους. Πλακώνονται και αυτοί που ακούνε διαφορετικά είδη (ή και συγκροτήματα) μουσικής, πλακώνονται αυτοί που υποστηρίζουν διαφορετικά κόμματα, πλακώνονται άνθρωποι που είναι από διαφορετικές περιοχές. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η ελληνική (κι όχι μόνο) κοινωνία, οφείλεται στην κακία παιδεία (ή αλλιώς στο έλλειμα παιδείας). Υπερβάλεις λίγο νομίζω. Σαφώς και υπάρχει η μόλυνση όπως λές, ΑΛΛΑ ο ποδοσφαιρικός ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κάποιον φανατικό του Καρρά να την πέφτει σε κάποιον που ακούει Φραγκούλη η Φαραντούρη, ούτε μεταλάδες να ξυλοφορτώνουν σκυλάδες πχ....Απλά και εδώ δεν υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ. Όταν και ΑΝ εξαλειφθούν εντελώς οι σύνδεσμοι αυτοί μια χαρά θα είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Που και με αυτόν τον ορισμό διαφωνώ ως παιδεία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
raven_g20 Σεπτέμβριος 5, 2011 #4383 Σεπτέμβριος 5, 2011 μόνο έτσι θα γίνουμε αγγλία όπου το γήπεδο θα είναι εκκλησία και το πρωί της Κυριακής θα μαζεύονται σε μια αλάνα και θα σφάζονται, ε; Δε διαφωνώ ότι οι σύνδεσμοι είναι μέρη που διαιωνίζουν, και επιταχύνουν τη "μόλυνση". Όμως η μόλυνση δεν έχει ως αίτιο τον επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν πλακώνονται μόνο οι οπαδοί ομάδων μεταξύ τους. Πλακώνονται και αυτοί που ακούνε διαφορετικά είδη (ή και συγκροτήματα) μουσικής, πλακώνονται αυτοί που υποστηρίζουν διαφορετικά κόμματα, πλακώνονται άνθρωποι που είναι από διαφορετικές περιοχές. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η ελληνική (κι όχι μόνο) κοινωνία, οφείλεται στην κακία παιδεία (ή αλλιώς στο έλλειμα παιδείας). Διάλυση συνδέσμων, ναι. Συλλήψεις, ναι. Αλλά πάνω απ'όλα θέλει δουλειά στο να μην αφήσεις να δημιουργηθεί μίσος μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Γιατί, άπαξ και δημιουργηθεί, ότι κι αν καταργήσεις, θα βρεθεί αφορμή για να ξεσπάσει το μίσος και η οργή.Δεν διαφωνώ καθόλου μαζι σου...το έχω πει χιλιάδες φορές και είναι κοινή λογική, άποψη μου, ότι έχει κοινωνικές ρίζες, βαθιές, το μίσος και η βία που εκδηλώνεται στο γήπεδο..αλλά αυτό ΔΕΝ είναι δουλειά ομάδων, παραγόντων και σια...από παιδεία ξεκινά..από τα σχολεία...εν πάσει περιπτώση όμως, αν τους "απαγορέψεις" να εκδηλόνωνται με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον κάνεις ένα μεγάλο βήμα...διότι αν δεν μπορούν στα γήπεδα, που επικρατεί χάος και κυριολεκτικά μπορείς να γλιτώσεις ακόμα και με φόνο και δεν θα σε πάρει πρέφα κανείς, τότε θα αναγκαστούν αλλού...τους κόβεις και το καινούργιο στέκι και ούτω καθεξης...δεν λέω ότι θα λύσει το πρόβλημα...αλλά είναι μια αρχή...δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες γιατί θα βγούμε :OT:... στην Αγγλία ένα από τα μέτρα που πηραν είναι ότι όποιος πέταγε ακόμα και τσίχλα έβλεπε τα παιχνίδια από την τιβι του τα επόμενα 2 χρόνια...το ίδιο και πιο αυστηρό πρέπει να συμβεί και εδώ...
hayabusa Σεπτέμβριος 8, 2011 #4384 Σεπτέμβριος 8, 2011 Είμαστε η μόνη χώρα που στις τηλεοράσεις βλέπει FYROM ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη βλέπει MACEDONIA ή είναι ιδέα μου ;
wesker Σεπτέμβριος 8, 2011 #4386 Σεπτέμβριος 8, 2011 Είμαστε η μόνη χώρα που στις τηλεοράσεις βλέπει FYROM ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη βλέπει MACEDONIA ή είναι ιδέα μου ;Not at all.... Δυστυχώς....
DJD Σεπτέμβριος 8, 2011 #4387 Σεπτέμβριος 8, 2011 To FibaTv ζητάει 19ευρώ τη μέρα για να δω τον αγώνα live. Δε πάνε καλά. Και δυστυχώς τα αγγλοιρλανδικά κανάλια δεν έχουν ιδέα τι είναι μπάσκετ και προτιμούν να δείχνουν κρίκετ.
hayabusa Σεπτέμβριος 8, 2011 #4388 Σεπτέμβριος 8, 2011 αυτό εδώ δεν παίζει εκεί πέρα ε; Eurobasket 2011 Για κανένα site που streaμάρει (ναι, νόμιμα φυσικά ) έψαξες ;
deninho Σεπτέμβριος 8, 2011 #4389 Σεπτέμβριος 8, 2011 To FibaTv ζητάει 19ευρώ τη μέρα για να δω τον αγώνα live. Δε πάνε καλά. Και δυστυχώς τα αγγλοιρλανδικά κανάλια δεν έχουν ιδέα τι είναι μπάσκετ και προτιμούν να δείχνουν κρίκετ.Eurobasket 2011Δεν παίζει;
DJD Σεπτέμβριος 8, 2011 #4390 Σεπτέμβριος 8, 2011 Δε παίζει δυστυχώς: Οι αγώνες του Eurobasket 2011 μεταδίδονται από το EΡΤ webtv MONO ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Έψαξα για streaming και βρήκα μόνο ένα με τραγική ποιότητα σε ένα παραθυράκι 300χ200 lolTo δείχνει και στο Sport TV;
DJD Σεπτέμβριος 8, 2011 #4391 Σεπτέμβριος 8, 2011 Ξέρετε ποιος ραδιοφωνικός σταθμός θα το περιγράφει;
hayabusa Σεπτέμβριος 8, 2011 #4392 Σεπτέμβριος 8, 2011 ERA-sport, sport fm κλπ Έμπα εδώ και άκου το : E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal | listen live all greek radios online, greek music, greek laiko, news, live sports on Athens, Thessaloniki Stations and Internet Radios
SLN Σεπτέμβριος 8, 2011 #4393 Σεπτέμβριος 8, 2011 Παιζει να με ακουσε η μιση Κυπρος στο τριποντο του Ζηση και του Φωτση... Η πλακα ειναι οτι εχουν την ιδια σχεση με το μπασκετ που εχουν και οι συμπατριωτες του DJD ... οποτε το "ΝΑΙ ΡΕ Π$##$^%ΤΗ" δεν το καταλαβε κανεις ...
tragikos Σεπτέμβριος 8, 2011 #4395 Σεπτέμβριος 8, 2011 Αυτός ο Μπουρούσης γιατί παίζει ακόμα μπάσκετ;
DJD Σεπτέμβριος 8, 2011 #4396 Σεπτέμβριος 8, 2011 Τι ψυχοβγάλτες ρε.. Ίδιο πράμα με τον αγώνα με την Κροατία. Από το +15 στο -2. Να ναι καλά ο Φώτσης! Πότε παίζουμε με Ρωσσία τώρα;
hayabusa Σεπτέμβριος 8, 2011 #4397 Σεπτέμβριος 8, 2011 To Σαββατο...Και μάλλον έχω δουλειά εκείνη την ώρα και θα το χάσω
mariose Σεπτέμβριος 8, 2011 #4398 Σεπτέμβριος 8, 2011 Παιζει να με ακουσε η μιση Κυπρος στο τριποντο του Ζηση και του Φωτση...Η πλακα ειναι οτι εχουν την ιδια σχεση με το μπασκετ που εχουν και οι συμπατριωτες του DJD ... οποτε το "ΝΑΙ ΡΕ Π$##$^%ΤΗ" δεν το καταλαβε κανεις ... Και από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα αν επιτρέπεται;
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #4399 Σεπτέμβριος 8, 2011 Αυτός ο Μπουρούσης γιατί παίζει ακόμα μπάσκετ; Γιατί δε μπορεί αλλιώς
tragikos Σεπτέμβριος 8, 2011 #4400 Σεπτέμβριος 8, 2011 Γιατί δε μπορεί αλλιώς Αυτό άρχισα να το πιστεύω και εγώ. Καλά αυτός δε νιώθει και παίζει όσο μπορεί (πιθανότατα χωρίς το "φάρμακο" του κ. Μάκη), ο Ζούρος δεν το βλέπει να μην τον βάζει μέσα; Σε όσα παιχνίδια έχω δει, όποτε μπαίνει ο Μπουρούσης, οποιαδήποτε διαφορά έχουμε, εξανεμίζεται με 3-4 συνεχόμενες αποτυχημένες επιθετικές προσπάθειές του, με την ανύπαρκτη άμυνα του που μόνο φάουλ δίνει και την εκνευριστική τάση του να καμπερώσει στο τρίποντο! :X:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.