winters Αύγουστος 26, 2011 #4341 Αύγουστος 26, 2011 Ξόδεψες και ένα ποσό για εισητήριο και μετακινήσεις. Είναι και αυτό. Ποιος σου είπε ότι πληρώνω εισητήριο;
sstav Αύγουστος 26, 2011 #4342 Αύγουστος 26, 2011 Πάντως είναι λυπηρό για τον Παναθηναικό και τον κόσμο του...τα χρήματα θα λείψουν φέτος ....ούτε καν χορηγό στην φανέλα δεν έχει....Ποιός; ο Παναθηναικός..Τι περιμένουμε πλέον από το ελληνικό πρωτάθλημα; Τον Μάιο με τους γαύρους να πανηγυρίζουν άλλο ένα πρωτάθλημα....Ο "φόβος" μας είναι μήπως πάνε καλά και στην Ευρώπη!
HotPeanut Αύγουστος 26, 2011 #4343 Αύγουστος 26, 2011 Μπααα. Δεν αλλάζει κάτι. Και από το σπίτι να το έβλεπα το ίδιο είναι.PS. Ότι και να πω για την ΕΛ.ΑΣ. είναι λίγο....Ολυμπιακός ήταν ο αρχιματατζής, πάω στοίχημα.
deninho Αύγουστος 26, 2011 #4344 Αύγουστος 26, 2011 Μας ακυρωσε κανονικοτατο δευτερο γκολ θα ειχαμε φυγει με την νικη 1-2 και να περναμε περισσοτερα χρηματα.lolΟ Τζορβας ειναι να παει να γινει φουρναρης ή μπετατζης.Ο Alexis τι σε πείραξε τώρα; Έπαιζε χθες και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι, γιατί έκλεισε στην Παλέρμο. Ο Κοτσόλης ήταν στο τέρμα εχθές.Ολυμπιακός ήταν ο αρχιματατζής, πάω στοίχημα.Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ...
stathid90 Αύγουστος 26, 2011 #4345 Αύγουστος 26, 2011 πες τα ρε deninho.. όχι τίποτα άλλο.. γιατί στην προηγούμενη παράθεση .. απάντηση δεν πήρα..
HotPeanut Αύγουστος 26, 2011 #4346 Αύγουστος 26, 2011 Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ...Πλάκα κάνω, αλλά πρέπει να σκεφτούν 2 φορές πριν ρίξουν δακρυγόνο σε ευρωπαικό αγώνα. Δεν είναι σουπα λιγκα η ευρώπη.
winters Αύγουστος 26, 2011 #4347 Αύγουστος 26, 2011 Χτες η αστυνομία τα έκανα πουτ@να όλα, και είναι η βασική υπεύθυνη για την τιμωρία που θα φάει η ομάδα.-
wesker Αύγουστος 26, 2011 #4348 Αύγουστος 26, 2011 Χτες η αστυνομία τα έκανα πουτ@να όλα, και είναι η βασική υπεύθυνη για την τιμωρία που θα φάει η ομάδα.-Όλοι οι ΜΑΤατζήδες και αυτοί που τους διοικούν ήθελα να ήξερα σκ@τ@ έχουν μέσα στο κεφάλι τους; Μετα ενας φίλος που δουλευει στην αστυνομία παρεξηγείται οταν τον λέω μπατσο.
kuza Αύγουστος 26, 2011 #4349 Αύγουστος 26, 2011 Ο Τζορβας ειναι να παει να γινει φουρναρης ή μπετατζης. που εισαι ρε Καρνεζη να βαλεις λιγο ταξη....
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2011 #4350 Αύγουστος 26, 2011 lolΟ Alexis τι σε πείραξε τώρα; Έπαιζε χθες και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι, γιατί έκλεισε στην Παλέρμο. Ο Κοτσόλης ήταν στο τέρμα εχθές. Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ... τι lol; δεν καταλαβα... το γκολ ηταν κανονικοτατο, ο εποπτης ηταν της σχολής τυφλών. Σε επιπεδο UEFA ειναι εγκλημα τετοιο πραγμα. Το μονο που μπορω να δικαιολογησω ειναι αν εδωσε στην αρχη της φασης χερι στον Αθανασιαδη. Αν εδωσε offside πρεπει να παρει δρομο απο τα Ευρωπαικα γηπεδα ο καραγκιοζης. που εισαι ρε Καρνεζη να βαλεις λιγο ταξη.... Για τον Τζορβα οκ λαθος μου, νομισα αυτος ηταν τερμα. Οτι ειπα, καντα redirect στον Κοτσόλη. Το γκολ που εφαγε ειναι τελειως ακυρο. Οχι οτι η υπολοιπη ομαδα επαιζε μπαλα, για τα πανυγηρια ηταν. Καλα να παθει ο Βιτολο! Καλα να παθει, να μαθει να λεει οτι "πηγα σε μεγαλυτερη ομαδα". Οσο για τα ΜΑΤ αισχος που ριξανε διακρυγονα σε ευρωπαικο αγωνα. H τιμωρια ωστοσο ειναι δικαιη, Να μην κανατε επεισοδια. Anyway, ΠΑΟΚ Vs Τοτεναμ Vs Roubin Kazan !!! θα βγαλουμε γουστα
stathid90 Αύγουστος 26, 2011 #4351 Αύγουστος 26, 2011 τι lol; δεν καταλαβα... το γκολ ηταν κανονικοτατο, ο εποπτης ηταν της σχολής τυφλών. Σε επιπεδο UEFA ειναι εγκλημα τετοιο πραγμα. Το μονο που μπορω να δικαιολογησω ειναι αν εδωσε στην αρχη της φασης χερι στον Αθανασιαδη. Αν εδωσε offside πρεπει να παρει δρομο απο τα Ευρωπαικα γηπεδα ο καραγκιοζης.στο πρώτο ματς δεν έδωσε στους ουκρανούς καθαρότατο γκολ και πέναλντι του τσιρίλο.. αλλά εκεί ήταν καλός ο διαιτητής..
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2011 #4352 Αύγουστος 26, 2011 στο πρώτο ματς δεν έδωσε στους ουκρανούς καθαρότατο γκολ και πέναλντι του τσιρίλο.. αλλά εκεί ήταν καλός ο διαιτητής..Ειπα εγω οτι ειναι καλος ο διατητης ; Μην βαζεις λογια στο στομα μου. Καθαρο γκολ ηταν και πεναλτυ οπως τα λες -- κ εγω τα ιδια ελεγα τοτε με τα παιδια οταν βλεπαμε το ματς στο γηπεδο. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη που εχεις, δηλαδη επειδη επαιξε ΠΑΟΚ τοτε, θα παιξει και Καρπατι τωρα. Να παιξει συμφωνα με τους νόμους του ποδοσφαιρου θελω. τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Αν θες την γνωμη μου η δευτερη κιτρινη ηταν αυστηρή. Εκεί τους κατέστρεψε.Δεν ειμαι κανενας κολλημενος. Βλεπω μπαλα, οχι χρωματα...
pank Αύγουστος 26, 2011 #4353 Αύγουστος 26, 2011 Αυτό με το Τζόρβα δεν το καταλαβαίνω. Απέχει απ' το να χαρακτηριστεί 'κλάση' τερματοφύλακα, αλλά είναι ο καλύτερος διαθέσιμος της ομάδας αυτή τη στιγμή. Είναι παίκτης των ακαδημιών και έχει φαει και αγροτικά και πάγκο. Έχει τατουάζ με το έμβλημα της ομάδας. Μήπως των αδικείτε λίγο ; Γενικά μετά τη Ριζούπολη ζείτε λίγο στον αστερισμό του εσωτερικού εχθρού (επιννοημένου ή μη). Μπορεί και να φταίει το γεγονός πως μόνοι σας διαλύσατε εκείνη την ομάδα.(κακώς κατα τη γνώμη μου) Ο Ολυμπιακός αν και θεωρώ ότι θα εμφανιστεί αξιόμαχος, νομίζω πως είναι κακή κλήρωση να έχεις τρείς ομάδες καλύτερες από εσένα στον όμιλο. Της ΑΕΚ ο όμιλος δεν τρομάζει, αλλά δεν την πιστεύω. Του ΠΑΟΚ δύσκολος, αλλά με καλά ματς, και αν έπρεπε αναγκάστικά να ποντάρω σε κάποιον από τους τρείς τα χρήματα μου, σε αυτόν θα τα έπαιζα. ΑΕΚΑΡΑ εχω να δω από τον τελικό του κυπέλλου. Αντε καλή σεζόν σε όλους μας
Evan Αύγουστος 27, 2011 #4354 Αύγουστος 27, 2011 Παγωσε το αιμα μου οταν το εβλεπα LiveΑνατριχιαστικός τραυματισμός Ντρογκμπά (video) - Ποδόσφαιρο - Αγγλία | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6
deninho Αύγουστος 28, 2011 #4355 Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ, ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε;
winters Αύγουστος 28, 2011 #4356 Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ, ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε;Ή United έκανε ότι ήθελε. H Αrsenal μπορούσε να βάλει 2 γκολάκια ακόμη και ίσως να γλίτωνε κανένα. Είχε 50 τελικές το match.
mariose Αύγουστος 28, 2011 #4357 Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ,ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε
Evan Αύγουστος 28, 2011 #4358 Αύγουστος 28, 2011 Σημερα απολαυσα Man.United,Man.City και Real Madrid σε απλο και φανταστικο ποδοσφαιρο!Αναμεσα τους ειδα και λιγο Κερκυρα-Παο και ηταν λες και εβλεπα Δ' εθνικη. ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ:sick: Και αυριο θα λενε για τον καινουργιο Παναθηναικο και τον βασικο του στοχο το πρωταθλημα:...:
Dr.Paneas Αύγουστος 28, 2011 #4360 Αύγουστος 28, 2011 Αρε ρε Manchester, ομαρα εισαι!!!Ενα μεγαλο ευχαριστω στον εποπτη που ακυρωσε το κανονικο 2ο γκολ το ΠΑΟΚ. Παντε σπιτια σας αμα δεν μπορειτε. Υπαρχουν κι αλλες δουλειες. Και μετα αναρωτιεται γιατι τον βριζει ολο το γηπεδο. Γιατι εισαι **********, να γιατι σε βριζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.