deninho Αύγουστος 26, 2011 #4321 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Μας ακυρωσε κανονικοτατο δευτερο γκολ θα ειχαμε φυγει με την νικη 1-2 και να περναμε περισσοτερα χρηματα.lolΟ Τζορβας ειναι να παει να γινει φουρναρης ή μπετατζης.Ο Alexis τι σε πείραξε τώρα; Έπαιζε χθες και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι, γιατί έκλεισε στην Παλέρμο. Ο Κοτσόλης ήταν στο τέρμα εχθές.Ολυμπιακός ήταν ο αρχιματατζής, πάω στοίχημα.Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Αύγουστος 26, 2011 #4322 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 πες τα ρε deninho.. όχι τίποτα άλλο.. γιατί στην προηγούμενη παράθεση .. απάντηση δεν πήρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 26, 2011 #4323 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ...Πλάκα κάνω, αλλά πρέπει να σκεφτούν 2 φορές πριν ρίξουν δακρυγόνο σε ευρωπαικό αγώνα. Δεν είναι σουπα λιγκα η ευρώπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 26, 2011 #4324 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Χτες η αστυνομία τα έκανα πουτ@να όλα, και είναι η βασική υπεύθυνη για την τιμωρία που θα φάει η ομάδα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 26, 2011 #4325 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Χτες η αστυνομία τα έκανα πουτ@να όλα, και είναι η βασική υπεύθυνη για την τιμωρία που θα φάει η ομάδα.-Όλοι οι ΜΑΤατζήδες και αυτοί που τους διοικούν ήθελα να ήξερα σκ@τ@ έχουν μέσα στο κεφάλι τους; Μετα ενας φίλος που δουλευει στην αστυνομία παρεξηγείται οταν τον λέω μπατσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 26, 2011 #4326 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Ο Τζορβας ειναι να παει να γινει φουρναρης ή μπετατζης. που εισαι ρε Καρνεζη να βαλεις λιγο ταξη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2011 #4327 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 (edited) lolΟ Alexis τι σε πείραξε τώρα; Έπαιζε χθες και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι, γιατί έκλεισε στην Παλέρμο. Ο Κοτσόλης ήταν στο τέρμα εχθές. Σωστά. Και στο ΣΕΦ στέλνουν αποκλειστικά και μόνο παναθηναϊκούς (αρχι)ματατζήδες. Με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων πάνε οι μετακινήσεις στα ΜΑΤ... τι lol; δεν καταλαβα... το γκολ ηταν κανονικοτατο, ο εποπτης ηταν της σχολής τυφλών. Σε επιπεδο UEFA ειναι εγκλημα τετοιο πραγμα. Το μονο που μπορω να δικαιολογησω ειναι αν εδωσε στην αρχη της φασης χερι στον Αθανασιαδη. Αν εδωσε offside πρεπει να παρει δρομο απο τα Ευρωπαικα γηπεδα ο καραγκιοζης. που εισαι ρε Καρνεζη να βαλεις λιγο ταξη.... Για τον Τζορβα οκ λαθος μου, νομισα αυτος ηταν τερμα. Οτι ειπα, καντα redirect στον Κοτσόλη. Το γκολ που εφαγε ειναι τελειως ακυρο. Οχι οτι η υπολοιπη ομαδα επαιζε μπαλα, για τα πανυγηρια ηταν. Καλα να παθει ο Βιτολο! Καλα να παθει, να μαθει να λεει οτι "πηγα σε μεγαλυτερη ομαδα". Οσο για τα ΜΑΤ αισχος που ριξανε διακρυγονα σε ευρωπαικο αγωνα. H τιμωρια ωστοσο ειναι δικαιη, Να μην κανατε επεισοδια. Anyway, ΠΑΟΚ Vs Τοτεναμ Vs Roubin Kazan !!! θα βγαλουμε γουστα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2011 από Dr.Paneas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Αύγουστος 26, 2011 #4328 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 τι lol; δεν καταλαβα... το γκολ ηταν κανονικοτατο, ο εποπτης ηταν της σχολής τυφλών. Σε επιπεδο UEFA ειναι εγκλημα τετοιο πραγμα. Το μονο που μπορω να δικαιολογησω ειναι αν εδωσε στην αρχη της φασης χερι στον Αθανασιαδη. Αν εδωσε offside πρεπει να παρει δρομο απο τα Ευρωπαικα γηπεδα ο καραγκιοζης.στο πρώτο ματς δεν έδωσε στους ουκρανούς καθαρότατο γκολ και πέναλντι του τσιρίλο.. αλλά εκεί ήταν καλός ο διαιτητής.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2011 #4329 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 στο πρώτο ματς δεν έδωσε στους ουκρανούς καθαρότατο γκολ και πέναλντι του τσιρίλο.. αλλά εκεί ήταν καλός ο διαιτητής..Ειπα εγω οτι ειναι καλος ο διατητης ; Μην βαζεις λογια στο στομα μου. Καθαρο γκολ ηταν και πεναλτυ οπως τα λες -- κ εγω τα ιδια ελεγα τοτε με τα παιδια οταν βλεπαμε το ματς στο γηπεδο. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη που εχεις, δηλαδη επειδη επαιξε ΠΑΟΚ τοτε, θα παιξει και Καρπατι τωρα. Να παιξει συμφωνα με τους νόμους του ποδοσφαιρου θελω. τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Αν θες την γνωμη μου η δευτερη κιτρινη ηταν αυστηρή. Εκεί τους κατέστρεψε.Δεν ειμαι κανενας κολλημενος. Βλεπω μπαλα, οχι χρωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 26, 2011 #4330 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Αυτό με το Τζόρβα δεν το καταλαβαίνω. Απέχει απ' το να χαρακτηριστεί 'κλάση' τερματοφύλακα, αλλά είναι ο καλύτερος διαθέσιμος της ομάδας αυτή τη στιγμή. Είναι παίκτης των ακαδημιών και έχει φαει και αγροτικά και πάγκο. Έχει τατουάζ με το έμβλημα της ομάδας. Μήπως των αδικείτε λίγο ; Γενικά μετά τη Ριζούπολη ζείτε λίγο στον αστερισμό του εσωτερικού εχθρού (επιννοημένου ή μη). Μπορεί και να φταίει το γεγονός πως μόνοι σας διαλύσατε εκείνη την ομάδα.(κακώς κατα τη γνώμη μου) Ο Ολυμπιακός αν και θεωρώ ότι θα εμφανιστεί αξιόμαχος, νομίζω πως είναι κακή κλήρωση να έχεις τρείς ομάδες καλύτερες από εσένα στον όμιλο. Της ΑΕΚ ο όμιλος δεν τρομάζει, αλλά δεν την πιστεύω. Του ΠΑΟΚ δύσκολος, αλλά με καλά ματς, και αν έπρεπε αναγκάστικά να ποντάρω σε κάποιον από τους τρείς τα χρήματα μου, σε αυτόν θα τα έπαιζα. ΑΕΚΑΡΑ εχω να δω από τον τελικό του κυπέλλου. Αντε καλή σεζόν σε όλους μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 27, 2011 #4331 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Παγωσε το αιμα μου οταν το εβλεπα LiveΑνατριχιαστικός τραυματισμός Ντρογκμπά (video) - Ποδόσφαιρο - Αγγλία | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 28, 2011 #4332 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ, ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 28, 2011 #4333 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ, ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε;Ή United έκανε ότι ήθελε. H Αrsenal μπορούσε να βάλει 2 γκολάκια ακόμη και ίσως να γλίτωνε κανένα. Είχε 50 τελικές το match. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariose Αύγουστος 28, 2011 #4334 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 wtf?!?!?!?!? 8-2? Το είδε κανείς; Ήταν τόσο άθλια η Άρσεναλ,ή απλώς ό,τι έκανε η Γιουνάιτεντ της έβγαινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 28, 2011 #4335 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Σημερα απολαυσα Man.United,Man.City και Real Madrid σε απλο και φανταστικο ποδοσφαιρο!Αναμεσα τους ειδα και λιγο Κερκυρα-Παο και ηταν λες και εβλεπα Δ' εθνικη. ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ:sick: Και αυριο θα λενε για τον καινουργιο Παναθηναικο και τον βασικο του στοχο το πρωταθλημα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 28, 2011 #4336 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Ouch Arsenal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 28, 2011 #4337 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Αρε ρε Manchester, ομαρα εισαι!!!Ενα μεγαλο ευχαριστω στον εποπτη που ακυρωσε το κανονικο 2ο γκολ το ΠΑΟΚ. Παντε σπιτια σας αμα δεν μπορειτε. Υπαρχουν κι αλλες δουλειες. Και μετα αναρωτιεται γιατι τον βριζει ολο το γηπεδο. Γιατι εισαι **********, να γιατι σε βριζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 28, 2011 #4338 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Sito... Λάθος Ριέρα πληρώνει ο μαρινάκης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 29, 2011 #4339 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 αλλο επίπεδο στην Αγγλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 30, 2011 #4340 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 NewsIt.gr: Μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο δύο νεαροί - Έσπασαν ό,τι βρήκαν με τσεκούρια και λοστούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts