Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Οντως εκανε αρκετα λαθη και μετα εβγαζε κιτρινες οπου να ναι.στο τελος το εχασε λιγο...

παντως ο παοκ επαιξε οντως καλυτερα απο την αεκ.

  • Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
εγώ πάλι βλέπω ότι ο διαιτητής πάλι τα έκανε σ**τά.. αδίκησε ΚΑΙ τις 2 ομάδες όπως στο ματς του πρωταθλήματος στην τουμπα..

έβγαλε τώρα ανακοίνωση η αεκ λέγοντας πως ο παοκ είναι παράρτημα και άλλες τέτοιες λακαμίες.. για πολύ πρόβατα μας περνάνε..

{Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν....} αν αναφέρεσαι σε αυτό φωτογραφίζει το "κόκκινο" χοντροβούβαλο

{Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν....} αν αναφέρεσαι σε αυτό φωτογραφίζει το "κόκκινο" χοντροβούβαλο

σε αυτό αναφέρομαι..

αν αλλάξεις την λέξη αεκ με την λέξη ατρόμητος , βγάζεις άνετα μία ανακοίνωση σαν παε ατρόμητος για τον τελικό κυπέλλου :tomato:

Έπρεπε να δώσει το πέναλτι του Μανωλά. Από την στιγμή που δεν το έδωσε έπαιξε ξεκάθαρα έδρα και τα έκανε σκ@**.

Έπρεπε να δώσει το πέναλτι του Μανωλά. Από την στιγμή που δεν το έδωσε έπαιξε ξεκάθαρα έδρα και τα έκανε σκ@**.

Ακριβως...εγω παντως οπως ειπα θελω να δω αν θα φαει ποινη ο γκαρσια.γιατι αυτο που εκανε ηταν λιγο δολοφονικο...2 μπουκετα μοιρασε και επιασε και τον ντιοπ(βρηκε και αυτος καταλληλο ατομο) απο λαιμο.

edit:http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/323717.html

καλά ο γκαρσία μέχρι του χρόνου τιμωρία θα κουβαλάει..

το θέμα είναι ότι κρεμάει όλη την ομάδα για τα επόμενα 2 παιχνίδια.. μιας αυτός κάνει κουμάντο στο κέντρο του παοκ .. αλλά από την άλλη με τις καινούργιες μπουνιές θα δώσει έμπνευση στον κάθε πρεζάκια μαλαματινοπότη του γνωστού πετάλου για καινούργιο σύνθημα με το όνομα του ουρουγουανού.

ε η αλήθεια να λέγεται .. το "παοκ , θρησκεία , τρομοκρατία , τιμή και δόξα στον παμπλο τον γκαρσια" πάλιωσε...

είναι κρίμα που δεν περνάει από τις κάμερες που καλύπτουν τον αγώνα(δεν νομίζω να είναι και σκόπιμα) το ότι όλο το υπόλοιπο γήπεδο γυρνάει και κράζει προς την 4 όταν πέφτουν αντικείμενα μέσα στο γήπεδο

Το θεμα ειναι οτι πανω απο μια αγωνιστικη δεν προκειται να φαει...

και κατα τα αλλα δεν χτυπησε για να σκοτωσει.

εγώ πιστεύω ότι θα φάει πάνω από μία ..

τρως την κόκκινη και μετά μπαίνεις σε "Rambo Mode" ?

το θέμα είναι ότι η διοίκηση του παοκ δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον .

Μία αγωνιστική να φάει η ζημιά θα έχει γίνει για τον ΠΑΟΚ. Όπως της προηγούμενης αγωνιστικής τα αποτελέσματα βόλευαν την ΑΕΚ, έτσι τα χτεσινά βόλεψαν τον ΠΑΟ με τον Πάμπλο να βάζει το κερασάκι στην πράσινη τούρτα. Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟ θα το πάρει χαλαρά το ματσάκι στο ΟΑΚΑ με ή χωρίς διαιτησία και θα γίνει το Νο1 φαβορί για πρόκριση. Αν μάλιστα ο ΠΑΟΚ χάσει και κερδίσει η ΑΕΚ τον Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε-ο, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χάνει την πρώτη θέση και μαθηματικά.

@yanni Λυπάμαι αλλά να εκφράζεσαι πιο κόσμια σε παρακαλώ.

Έκανα αναφορά για το τελευταίο σου ποστ ως προσβλητικό....

...για τα πρόβατα.....

:p

δεν νομίζω να είναι και σκόπιμα

ούτε εγώ το νομίζω. Απλά, κάπου εδώ να πούμε ότι τα επεισόδια πουλάνε πολύ. Τα επεισόδια μπορούν να παίξουν για καμιά βδομάδα, ο κόσμος που αποδοκιμάζει τέτοιες καταστάσεις το πολύ 2 λεπτά ;)

Πλάκα κάνουν, δεν μπορεί!

Όχι που δεν θα έμεναν οι Τριπολιτσόται! εκτός διαπλεκομένων. Λείπει ο Μάης απ' τη Σαρακοστή;

Πλάκα ίσως να κάνανε παλιότερα. Πλέον σοβαρολογούν και δεν λογαριάζουν και κανέναν. Έχουν αρχίσει και κάνουν τους Έλληνες πολιτικούς να μοιάζουν με αγγελούδια.

Γενικά δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος, αλλά κάποιους μεγάλους αγώνες, Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό, κλπ τα βλέπω. Όπως βλέπω τα παιχνίδια του Ch.L. της Bayern & Barcha... Και το Σάββατο που είναι ο τελικός, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΟΟΟΟΟ :wall::shout:

27 έρχεται εδώ το ψηφιακό και 28 είναι ο τελικός.αυτά είναι.:dance3:

Θα τα σπασω ολα παλι με αυτα που βλεπω!! ΕΛΕΟΣ και ντροπη και στη ΝΕΤ για αυτο που βλεπω και ακουω! Παλι με 6-7 παιχτες ο ΟΣΦΠ? Φοβουνται τα περσυνα επεισοδια οι διαιτητες? Και ενα quiz....Με τι κανει φαουλ ο Σατο στον Τεοντοσιτς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.