Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Τι μπουφος αυτος ο crouch... μακαρι να κρατησει το σκορ οπως ειναι η totenam μπας και γινει ενδιαφερον το επομενο ματς.

Αν υπήρχε original στην Ιταλία θα βλέπαμε τους Ιταλούς να γυρίζουν με ταξί στα σπίτια τους.

Ε και τη Barcelona τι να την κάνεις; Αφού ξέρεις ότι θα νικήσει στο τέλος.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_tmMZv62BX4&feature=player_embedded]YouTube - FC Baar - FC Sempach: Joonas Jokinen (35) shoots penalty[/ame]

Ναι οκ ξερει να κανει κωλοτουμπες.εγω το κρινω προκλητικο αυτο παντως...αλλο να πανηγυριζεις αφου μπει το γκολ και αλλο να κανεις καραγκιοζιες πριν.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FQeXfw8NNAk]YouTube - Γιώργος Καραγκούνης-Άρχοντας της Βουτιάς*The diving master George Karagounis[/ame]

διάλεξε καραγκιόζη

Ο άνθρωπος είχε εκνευρίσει τον Ζιντάν το 2004 με τις τούμπες του! :p

Τι ωραία και χαλαρή μπαλίτσα το μπενφίκα πε-εσ-βέ.

Ότι πρέπει για να δεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ.

Και με low μπάτζετ τύπους που παίζουν ΚΑΙ για τη φανέλα:fun:

Πολύ ωραίο παιχνίδι.

Πολλά γκολ αυτή την εβδομάδα. Οι 4άρες και οι 5άρες είχαν την τιμητική τους.

Τι ωραία και χαλαρή μπαλίτσα το μπενφίκα πε-εσ-βέ.

Ότι πρέπει για να δεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ.

Και με low μπάτζετ τύπους που παίζουν ΚΑΙ για τη φανέλα:fun:

Με τέτοιο εκφωνητή δεν θα το έλεγα και "χαλαρή μπαλίτσα". Ασχολιόμουν με κάτι άλλο και είχα την τηλεόραση να παίζει και κάθε δύο λεπτά νόμιζες ότι θα έμπαινε γκολ από τις "φωνές" ενθουσιασμού του. :p

Με τέτοιο εκφωνητή δεν θα το έλεγα και "χαλαρή μπαλίτσα". Ασχολιόμουν με κάτι άλλο και είχα την τηλεόραση να παίζει και κάθε δύο λεπτά νόμιζες ότι θα έμπαινε γκολ από τις "φωνές" ενθουσιασμού του. :p

Μα.... κάθε 2' είχε φάση για γκολ....

Ε τι να κάνεις, καλός ήταν σε σχέση με άλλους γνωστούς....

Επίσης έγραφε από κάτω ότι η μετάδοση γίνεται απο το εξωτερικό.

Τα σενάρια πολλά, ξέρει κανείς ακριβώς γιατι το έλεγε και ποιος τελος πάντων έκανε περιγραφή;:confused:

Ε τι να κάνεις, καλός ήταν σε σχέση με άλλους γνωστούς....

Επίσης έγραφε από κάτω ότι η μετάδοση γίνεται απο το εξωτερικό.

Τα σενάρια πολλά, ξέρει κανείς ακριβώς γιατι το έλεγε και ποιος τελος πάντων έκανε περιγραφή;:confused:

Μηπως ηταν απο κανενα κυπριακο συνδρομητικο σταθμο;

το να πληρώνει κάποιος 65 ευρώ νόβα και να του δείχνει ματς χωρίς speaker και χωρίς να έχει εκπομπή μετά είναι κοροϊδία.Τα ελεύθερα ας κάνουν ότι θέλουν λίγο που με νοιάζει.Αλλά να δίνεις 65 ευρώ και να απεργούν ε πάει πολύ.

και αν θέλουν αυτοί οκ ας απεργήσουν αλλά η νόβα οφείλει να τους αντικαταστήσει γιατί ο κόσμος πληρώνει.φυσικά και δεν έχω νόβα γιατί είναι απάτη έτσι και αλλιώς αλλά ήμουν έξω και είδα πως δεν είχε τίποτα.Στα μουγκά δηλαδή.

υγ το Αντ1 είχε κύπριο.

το να πληρώνει κάποιος 65 ευρώ νόβα και να του δείχνει ματς χωρίς speaker είναι ευτυχία.

FTFY

Πραγματικά, είναι χρόνια που το παρακαλάω, να βάλουν ένα επιπλέον κανάλι ήχου, με ήχο μόνο από το γήπεδο. Χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να ακούω τον κάθε άσχετο σπίκερ. Αλλά που; Περιμένω την επόμενη παεργία της εσηεα για να ευχαριστηθώ παιχνίδι. Ή αν είμαι τυχερός ακούω το αγγλικό κανάλι ήχου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.