Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

φέρτε μου τον απινιδωτή!!!!!!!

Αν τον έχεις στείλτον κι απο δώ τον χρειάζομαι

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πωπω οτι καλυτερο για τη γιορτη μου ηταν αυτο το ματς!! Παντως να πω και κατι για το αλλο ματσς! Η Σιενα δεν γινεται να εχασε τυχαια τοσο ευκολα στο πρωτο ματς αν κρινω με την απιστευτη αποδοση της σημερα! Την φοβηθηκα με τον τροπο που επαιζε αμυνα!

Αν ηταν οντως κομπινα το πρωτο ματς τους βγαζω το καπελο.Πραγματικα απιστευτο.Καπως ριψοκινδυνο μεν αλλα αν δεν ρισκαρεις δεν πας πουθενα

Εγώ πάντως που είδα τον Ολυμπιακό σήμερα και όχι προχθές, απορώ πως κατάφερε να κερδίσει με τέτοια διαφορά. Όχι γιατί η Σιένα φάνηκε υπερομάδα σήμερα, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε να έχει λύσεις.

Επίσης για κάποιο λόγο ήταν πολύ άστοχοι και δεν σηκωνόντουσαν για ριμπαουντ. Και πολύ φάουλ ρε παιδιά...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6pHzNQgCqqc&feature=player_embedded]YouTube - Baros stupid player[/ame]

Που ειναι η μπαλα?Ο Ε Ο?

:p

Λυπήθηκα τους Μαλτέζους στο τέλος. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. 87 λεπτά περίπατο και 7 λεπτά να ψιλό τρέχουμε σαν βλάκες.

Παίδες σόρρυ, αλλά άμα σφιγγόμαστε να νικήσουμε και τη Μάλτα, τότε ας το αφήσουμε καλύτερα.

Στην εκπομπη του mega ο θαναηλακης και ο σαρατσης γελουσαν ειρωνικα με το καζακσταν που εφαγε 4...Αντι να γελανε με τα χαλια μας.

Με την πλατη στον τοιχο ο γαυρος.Με 20 λαθη δεν πας πουθενα σε τετοιο επιπεδο.Οπως εστρωσε θα κοιμηθει,εκανε περιπατο στον πρωτο αγωνα(για αδιευκρίνιστους λογους)

και μπηκε σε sleep mode:p

Παο γερα και γ$%^α τα μ#$%^α

:triniti:

Εκεινος ο απιδινωτης που λεγατε υπαρχει ακομα?

πεθαινω λεμε

Στην Βαρκελωνηηηη θα ναι ωραιααααααηη με το ε.. με το εκτο για παρεααααααααα

Τρεχω πολυ μπροστα αλλα ειμαι ενθουσιασμενος:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.