Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ενας ειναι ο νικητης του ματς!! Βραχνιασα αλλα δεν ακουγαν οι μαμωδιαιτητες!!!

κριμα κριμα δικο μας ηταν το ματς.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Γινεται να τους πατησουμε την πεμπτη?Μπορουμε πιστευω

μακάρι να νικούσε και ο ΠΑΟ σήμερα αλλά δεν πειράζει. προσωπικά μου αρκεί ότι και τα δύο ματς σήμερα ήταν εξαιρετικά. Btw, αν δεν έπαιζαν τόσο πολύ έδρα οι διαιτητές σε κάποιες φάσεις η Barca δεν νομίζω να έφευγε νικήτρια

Αλλον ενα διαμαντιδη να ειχαμε...Μην στεναχωριεσται εχουμε αλλα 2 ματς θα τους την κανει την δουλεια ο ομπραντοβιτς..

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Στο δεύτερο, υπήρξε δραματική πτώση της απόδοσης της ομάδας, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Ιταλοί να περάσουν τους 40 πόντους.

Highlight του αγώνα, στα εξωαγωνιστικά: Κάπου στο 52-9 [lol], κερδίζει φάουλ->βολές η Σιένα. Σταματάνε όλα τα συνθήματα, και ξεκινάει ένα παρατεταμένο "οοοοοοοοοοοο", που καταλήγει σε "όλε", όταν μπήκαν οι βολές :p

ΥΓ2 Γέμισε το ΣΕΦ και δεν άναψε ούτε καπνογόνο, ούτε έσκασε δυναμιτάκι :nothing: Τώρα το συνειδητοποίησα

Δεν βλέπεται ο ΠΑΟ...τίποτα...έχει μέινει από plays η ομάδα...η μπάλλα στον Διαμαντίδη και ο θεός βοηθός....οχι ότι η barcelona παίζει κανα τρελό μπάσκετ...δεν είναι σίγουρα η περσινή ομάδα..

κοιμουνται παλι οι διαιτητες.Δεν νικας ετσι με τιποτα οτι μπασκετ και να παιξεις

καμμία σχέση η ομάδα μετά το 2ο ημίχρονο...λες και ξαφνικά άλλαξαν όλα...ντάξει οι διαιτητές δεν παίζουν τόσο δυνατά έδρα όπως το προηγούμενο παιχνίδι...:hang3:

εχω ιδρωσει μαμω το σπιτακι μου,ο ποπος:p μου εχει κολησει στην καρεκλα.Δεν με περιμενα με τπτ τετοιο παναθηναικο,οχι τοσο καλο αλλα απιστευτα παθιασμενο

τελικά οι διαιτητές με διέψευσαν...το φάουλ στον τσαρτσαρη και ένα άκυρο στον ναβάρο μόλις μας κόστισαν πόντους...

/edit: ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!!! επιτέλους...

ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΜΥΞΙΑΡΙΚΑ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ ΙΣΠΑΝΑΚΙΑ

231129-Panathinaikos-Logo-Wallpaper.jpg

ΠΟΣΑ?ΠΟΣΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ THNKS ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ???????

χοροπηδαω σαν το κατσικι

Αλλον ενα διαμαντιδη να ειχαμε...Μην στεναχωριεσται εχουμε αλλα 2 ματς θα τους την κανει την δουλεια ο ομπραντοβιτς..

Τελικα ειχα δικιο τους την εκανε ο ομπραντοβιτς...:dance3:γεια σου ρε παναθα ατελειωτη :clap: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.